Přípravná utkání

Nastoupí zítra Václav Koloušek?

Nastoupí zítra Václav Koloušek či nikoliv? To je otázka, kterou si fanoušci Slavie pokládají před generálku na ligu s Libercem, který shodou okolností včera kvůli korupci přišel o šest bodů.

Sám Václav Koloušek, který se zotavil po leukémii, se prozatím rozhoduje, zda aspoň na chvíli po téměř deseti měsících vyběhne do ostrého zápasu. Osmadvacetiletý fotbalista se rozhodne až v den zápasu. „Uvidím, jak mi bude. Dva týdny pracuji na odrazové síle a chodím do posilovny,“ řekl po pátečním dopoledním tréninku pro oficiální web.
 
„Včera mi dali jako cvičební pomůcku balón. Byl jsem mimo, moc mi to nešlo,“ pokračoval s úsměvem záložník, který znovu nabírá kondici poté. „Dneska to bylo o něco lepší. Když se zítra budu cítit dobře, nastoupím. Ale je taky možné, že se budu dívat z tribuny,“ uzavřel Koloušek.
 
Zítřejší zápas bude rozhodně zajímavý a doporučuji všem vyrazit. Jen je škoda, že je to v nevhodnou dobu, jelikož od 17:00 se hraje v Sazka Areně atraktivní utkání Slavia – Zlín a plno fandů i kvůli tomu asi na fotbal nepůjdou, protože by přesun nestihli! Kdyby se aspoň začalo o hodinu dříve …

Komentáře (0)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

Zatím nikdo nevložil žádný komentář. Buďte první :)