Fortuna liga

Pozvánka na derby Slavia - Sparta

A je to tady. Za necelých pár hodin nás čeká 261. derby mezi Slavií a Spartou. V boji dvou odvěkých rivalů jsou favorité letenští, ale slávisté se nechtějí vzdát a udělají vše pro zisk tří bodů. Slávisti, vyrazte na Strahov! Kromě skvělé atmosféry vás také čeká parádní pyrotechnické představení!

Po příchodu nového trenéra Karla Jarolíma slávisté absolvovali pouze tři tréninky, takže moc času na přípravu nebylo. Přesto se rozhodlo, že všechny tréninky budou veřejnosti nepřístupné, což je zajímavý tah, jelikož Sparta nemůže přesně tušit, s čím Jarolím vyrukuje.
 
Sám Jarolím připustil, že dojde ke změnám v sestavě. Ty však budou vynuceny absencemi, jisté je, že bude chybět Adauto, Holeňák a Koloušek. Minulý týden si po dlouhé pauze pár minut zahrál za béčko Tomáš Hrdlička. A Lumír Sedláček se taky zotavuje, ale u něho se dá očekávat, že kvůli ostatním absencím spoluhráčů nastoupí v základní sestavě. Změny v rozestavení asi nenastanou od začátku, ale v průběhu se nedají vyloučit. Jak bychom tedy mohli nastoupit?
Kozáčik – Došek, Latka, Bejbl, Zbončák – Piták, Švec, Gedeon, Sedláček – Vlček, Fořt
 
V české lize jsme sehráli se Spartou 23 utkání s tragickou bilancí, pouze dvakrát vyhráli, desetkrát remizovali a jedenáctkrát prohráli. V poslední době jsme navíc nedokázali ani vstřelit branku. Naposledy jsme se radovali z vítězství ve finále Poháru čMFS 2:1 v roce 2002, obě branky zaznamenal Tomáš Došek.
 
Podle mých odhadů by na Strahov mohlo dorazit přibližně jedenáct tisíc fanoušků, dnes odpoledne bylo prodáno necelých osm tisíc.
 
Pro přítomné fanoušky je přichystáno plno příjemných překvapení. Každý při vstupu obdrží klasický Poločas, od deníku Sport speciální přílohu věnovanou derby, která nebude nikde jinde k dostání! Dále sázková kancelář Chance dá všem volný tiket v hodnotě 20 Kč. Během poločasu proběhne další program pro fanoušky a také miniderby malých fotbalistů Slavie a Sparty, ročník 1998.
 
Na zápas se připravují také fanoušci a Fanklub, který se bude prezentovat na začátku utkání. Slávisté by měli být aktivní po celé utkání, ale hlavní akce proběhne na začátku druhého poločasu. Já budu vše zaznamenávat na video, které pak zveřejním na webu. Těšte se.
 
A závěrem říkám – Slávisté, vezměte Strahov útokem! Musí nás tam být více než spar?anů! Ve 14:25 se začíná.

Komentáře (5)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Pozvánka na derby Slavia - Sparta

    jarmik     před 19 lety 15.04.2005 20:49 |  
    0 0

    Richi, z mnoha vesnic jedou autobusy fandů a myslím, že všichni těžko mají lístky. Hlavně vzhledem k tomu, že nebude problém je sehnat před zápasem. Já bych řekl, že minimálně 13 tisíc.

  2. Re: Pozvánka na derby Slavia - Sparta

    (host)     před 19 lety 16.04.2005 00:05 |  
    0 0

    rvat jako lev, fandit jako gentleman - - - - zastupce znojma bude pritomen!!!

  3. Re: Pozvánka na derby Slavia - Sparta

    honzah (přítel SN)     před 19 lety 16.04.2005 09:43 |  
    0 0

    Kuka do základu!!!

    • Re: Pozvánka na derby Slavia - Sparta

      (host)     před 19 lety 16.04.2005 10:35 |  
      0 0

      a nebo kuka do základů, třeba novýho edenu...

  4. Re: Pozvánka na derby Slavia - Sparta

    honzah (přítel SN)     před 19 lety 16.04.2005 09:47 |  
    0 0

    Můj tip: Slavia - Sparta 2:1.