O Slavii

Do Seefeldu jednadvacet hráčů

Dnes odjíždí A tým na soustředění do rakouského Seefeldu. Trenér Karel Jarolím s sebou bere 21 hráčů, další čtyři se budou léčit ze svých zraněních doma a dva si budou plnit reprezentační povinnosti.

Slavia do Seefeldu míří podruhé, poprvé se zde připravovala v létě 2002 pod koučem Beránkem. Do Seefeldu, vzdáleného asi 30 kilometrů od Innsbruku, vyráží v osm ráno, tým bude bydlet v hotelu Lamm. Odehraje celkem tři přípravná utkání, v pondělí s MKE Ankaragücü, ve středu s Partizanem Bělehrad a příští sobotu se na závěr střetne s Arminii Bielefeld.

V nominaci jsou všichni hráči, kteří se zatím do letní přípravy zapojili, je to kvůli zraněním, které trápí Martina Latku, Marka Suchého, Michala a Jana Vorla, kteří na soutředění neodjeli. Až se jmenovaní fotbalisté uzdraví, je pravděpodobné, že ještě někdo kádr opustí. Do Rakouska cestují i záložník Tomáš Michálek a útočník Gaúcho, kteří však stále hráči Slavie nejsou a o jejichž angažmá se jedná. Se Slavií už týden trénuje útočník Tomáš Hašler, který se zotavuje po zranění, a taktéž do Seefeldu jede. Michal Švec a Petr Janda v době soustředění absolvují šampionát do 19 let v Polsku.

Brankáři: Martin Slavík, Matúš Kozáčik, Jakub Diviš
Obránci: Lukáš Nachtman, David Hubáček, Ante Aračič, Radek Dosoudil, Matej Krajčík, Karel Kratochvíl, Jiří Studík
Záložníci: Tomáš Michálek, Dušan Švento, David Kalivoda, Lukáš Jarolím, Tomáš Hrdlička
Útočníci: Stanislav Vlček, Ivo Táborský, Gaúcho, Pavel Fořt, Tomáš Hašler, Radim Nečas

Komentáře (7)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Do Seefeldu jednadvacet hráčů

    (host)     před 18 lety 15.07.2006 08:25 |  
    0 0

    chybička. TOMÁŠ Michálek

  2. Re: Do Seefeldu jednadvacet hráčů

    Vhoo (přítel SN)     před 18 lety 15.07.2006 09:50 |  
    0 0

    jeste Kratochvil je zranennej ale ten se uz snad do Acka nedostane :-D

  3. Re: Do Seefeldu jednadvacet hráčů

    Rottax (přítel SN)     před 18 lety 16.07.2006 08:57 |  
    0 0

    Pokud je tento článek pravdivý http://sport.blesk.cz/Clanek56169.htm , tak je jasné,že když Zika vykoupil Michálka za cca 9mil., tak je logicky bude chtít zpátky a nechápu v čem je tedy problém. Buď ho Slavia chce a koupí ho (třeba ve splátkách), anebo na něj nemá a v tom případě nevím, proč ho bere na soustředění do Rakouska. Přece naše vedení nemůže počítat, že Zika na tom prodělá!! Ať už se to sakra vyřeší ke spokojenosti hráče,týmu,trenéra a fandů co nejdříve!!!

    • Re: Do Seefeldu jednadvacet hráčů

      mart     před 18 lety 16.07.2006 11:21 |  
      0 0

      jj asi tak nejak...... no, nejsem zrovna nadsen..... protoze jestli je to pravda tak i pan dr. Dolezal keca...no nic, aspon ze je venku hezky.mart

      • Re: Do Seefeldu jednadvacet hráčů

        Rottax (přítel SN)     před 18 lety 16.07.2006 11:31 |  
        0 0

        Mě už Martine připadá, že nám to vedení dělá naschvál, abysme s nervama nevyšli ze cviku!! A přesně ... aspoň že je venku hezky. Vláďa

  4. Re: Do Seefeldu jednadvacet hráčů

    slavistajiri     před 18 lety 16.07.2006 10:43 |  
    0 0

    Z blesku o michálkovi:

    Exjablonecký střelec Tomáš Michálek, hráč Malatyasporu, trénuje se Slavií. Přestoupí tam?


    "Malatyaspor sestoupil a my jsme cítili povinnost nějak pomoci Čechům, kteří tam hráli. Proto jsme Maška a Michálka od Turků "vykoupili", oba za zhruba osmnáct miliónů korun. Mašek už je v Innsbrucku. Michálek bude hrát za ten klub, který se mu bude zamlouvat a zaplatí za něj."


    Hrává na místě Pitáka a má být největší posilou Slavie. má na něj předkupní právo?

    • Re: Do Seefeldu jednadvacet hráčů

      slavistajiri     před 18 lety 16.07.2006 10:44 |  
      0 0

      "Nic takového.Prostě s nimi trénuje, protože trenér Jarolím o něj měl zájem stejně jako ho měly Teplice či Liberec. Z a p l a t i l i jsme Turkům a chceme to zpět. Jde o plus minus devět miliónů, třeba i rozloženě ve splátkách. Nevím, jestli to Slavia realizuje."