Přípravná utkání

Cottbus - Slavia 1:0

Fotbalisté Slavie prohráli ve druhém ostrém přípravném utkání proti německému celku Energie Cottbus 0:1. V utkání nastoupili hráči z uzšího kádru. Jediná branka padla zkraje druhého poločasu z penalty.

Hned v první minutě se do šance dostal hráč Cottbusu Radu. Jeho střela však mířila mimo branku. Po šesti minutách kopal Jarolím rohový kop, na který však Michal Švec nedosáhl. Ani Krajčík neusměrnil míč do sítě, mířil vysoko nad branku. V 11. minutě měl po rohovém kopu šanci opět Jarolím, míč mu však na nerovném povrchu odskočil. V 21. minutě Slavia sehrála parádní akci. Janda pustil Krajčíkův centr na Jarolíma, ale o dobrou palebnou pozici ho obral McKenna, který míč odkopl na roh. V 28. minutě střílel Timo Rost z vápna, ale o metr minul branku. Ve 44. minutě po Jarolímově centru hlavičkoval Gaúcho, míč do branky však nenasměroval. První poločas byl vyrovnaný. Slavii chybělo důraznější zakončení slibných šancí před brankou soupeře.

V druhém poločase jsme začali střídáním Gaúcha, místo něho nastoupil Tomáš Hrdlička. Hráli jsme tedy jen na jednoho útočníka. Od druhé půle hrál Cottbus aktivněji, to se nám vymstilo i v 51. minutě, kdy Gunkel upadl v souboji s našimi obránci a rozhodčí pískl penaltu. Nejlepší střelec Cottbusu v bundeslize Vlad Munteanu si nachystal míč a neomylně mířil do pravé šibenice naší brány. Hned minutu poté jsme mohli srovnat, ale Vorlovu střelu zastavil McKenna. V 60. minutě, do které byly akce na obou stranách, jsme vystřídali Petra Jandu, nahradil ho Tomáš Necid. V 66. minutě byl na hřišti ošetřován Matej Krajčík, který dostal křeč, a byl posléze vystřídán Lukášem Váchou. V 76. minutě Latka nedosáhl na Jarolímův slibný centr. V 78. minutě Baugart těsně minul břevno naší branky. Hned minutu poté Vorel vyrazil slibnou šanci Shaoa pravou rukou. V 86. minutě jsme měli velkou šanci, kdy Švento s Jarolímem běželi sami na bránu. Švento si obhodil dva hráče a přihrál nabíhajícímu Jarolímovi. Ten však byl trochu z úhlu a jeho střelu Piplica vyrazil. To byla asi naše největší šance v zápase.

Cottbus - Slavia 1:0 (0:0)
Sestava: M.Vorel - J.Vorel, Latka, Suchý (71. Aračič), Hubáček - Krajčík (69. Vácha), Jarolím, Švec, Švento - Gaúcho (46. Hrdlička), Janda (62. Necid)
Branky: 51. Munteanu z pen.

Statistiky zimní přípravy:

Nejvíce odehráli: Vorel Jan (180), Švento Dušan (180), Suchý Marek (160), Janda Petr (151)
Celkem ve dvou zápasech nastoupilo 19 hráčů. Jediným střelcem je nadále Lukáš Jarolím.

Komentáře (2)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Cottbus - Slavia 1:0

    (host)     před 17 lety 20.01.2007 20:28 |  
    0 0

    Samá penalta, u´ž ani pinda to nzere