Stadion Eden

Jak probíhal silvestr v Edenu

Načali jsme rok 2009. Každý si užíval silvestrovské oslavy různě, ale někteří využili možnosti být se Slavií i na přelomu roku. Kdo tedy zavítal do Edenu na oslavy přímo na stadion, tak si mohl říct: Jak na Nový rok, tak po celý rok. Do Edenu zavítal třeba i Ali Amiri. Prohlédněte si 60 fotografií.

Silvestrovský večírek začal na stadionu v Edenu v osm večer. Lidé mohli využít zábavy ve dvou patrech, v jednom byla hudba pro milovníky house. Hlavní dění bylo v restauraci Paradise, kde se hrála diskotéková hudba od dávných hitů až po současnost. Prostory byly hezky vyzdobené, hned u vstupu u recepce byly pochodně, na schodech svítily svíčky. Při vstupu obdržel každý welcome drink od sexy oblečené číšnice. I ostatní barmani byli silvestrovsky oblečení. Připraven byl také bohatý raut a navíc pivo bylo zdarma.

V půl desáté byla na programu barmanská show. Barman ukázal své kousky a během toho vytvořil koktejl, který poté daroval nejvíce fandící osobě. Tou se stala sympatická Nikola. "Bylo to pěkné, líbilo se mi to, uměl to," svěřila se. A jak chutnal dárek - vodka s redbulem? "Je opravdu dobrý," uvedla. "Ale nevím zda jsem si ho zasloužila, spíš jsem na barmana mrkla očkem," zasmála se.

Další jedinečností této akce byla možnost podívat se po stadionu. Lidé tak zavítali do šaten, vyběhli na trávník či nahlédli do skyboxu. Všichni toho využili a pořizovali hodně fotografií. "Bylo to fajn, měla jsem možnost se podívat na místa, kam se normálně nedostanu," povídala Martina. Na fotbal se však moc nedostane. "Ale kamarád má permici i dres se Šmicerem, chodí tedy pravidelně, já takovou možnost nemám," dodala.

Kolem půl jedenácté se na scéně objevily sexy tanečnice. Své kreace předváděly na barmanském pultu a lidé se zaujetím sledovali včetně Honzy. "Pohled na tanečnici je velmi příjemný, vydržel bych se na ni koukat celé hodiny," usmál se. "Jen jí k dokonalosti schází nějaké slávistické tetování na tom krásném těle," doplnil vtipně.

Hodinu před půlnocí jsme byli svědky sportovní přehlídky. Přítomní pánové pak byli potěšeni, když došlo i na spodní prádlo. Pozitivní dojmy měl i Martin. "Holky se mi moc líbily, byly hezké. Celé to měli dobře připravené," řekl.

Zábava postupně plynula a očekával se příchod Nového roku. Půl hodiny před půlnocí zavítal do Edenu zpěvák známý z pořadu Česko hledá superstar Ali Amiri. "Měl jsem tu kamarády, tak jsem se po svém vystoupení rozhodl sem přijít, navíc mě lákal stadion," svěřil se zpěvák. Kromě zpívání má od mládí také vztah k fotbalu. "Od mládí jsem taky hrál fotbal, navíc u nás na vesnici se fotbal hraje dá se říct na každé druhé ulici, mám ho tedy hodně rád," prozradil.

O půlnoci všichni otevřeli šampaňské a pak už zábava mohla pokračovat do ranních hodin. Akce byla vydařená a lidé byli spokojeni. "Bylo to tady super, pořád se něco dělo. A proč jsme sem přišly? Přilákal nás program, který tu byl," svěřily se kamarádky Martina s Janou. "Postupně se to rozjelo a teď můžu říct, že tato akce byla parádní," uvedl další z návštěvníků Tomáš.

Kdo se rozhodl strávit poslední dny roku 2008 v Edenu, tak odcházel spokojen a s dobrým zážitkem. Silvestr na stadionu se vydařil.

Komentáře (14)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Šmarjá panno !

    DrFe1     před 15 lety 01.01.2009 19:56 |  
    0 0

    Richi se zbláznil !

    • Re: Šmarjá panno !

      slaviator     před 15 lety 01.01.2009 20:16 |  
      0 0

      Beztak tam šel určitě kvůli Alimu.. :)))

      • Re: Šmarjá panno !

        DrFe1     před 15 lety 01.01.2009 23:22 |  
        0 0

        Myslíš, že je to utajenej sparťan ? :-)))

        • Re: Šmarjá panno !

          slaviator     před 15 lety 02.01.2009 00:02 |  
          0 0

          Kdo? Richi nebo Ali? :)))))

          • Re: Šmarjá panno !

            DrFe1     před 15 lety 02.01.2009 00:37 |  
            0 0

            Richi. Pokud by se mu opravdu líbili kluci, tak by měl taky fandit tý "partě"

      • Re: Šmarjá panno !

        LordEdmund     před 15 lety 02.01.2009 10:09 |  
        0 0

        Kdo je ten Ali?

    • Re: Šmarjá panno !

      edenian     před 15 lety 02.01.2009 20:49 |  
      0 0

      Richi nějak pije víc než snese?

    • Re: Šmarjá panno !

      edenian     před 15 lety 02.01.2009 20:49 |  
      0 0

      Richi nějak pije víc než snese?

  2. Re: Jak probíhal silvestr v Edenu

    Gordon (host)     před 15 lety 01.01.2009 21:26 |  
    0 0

    Vypada to jako dosti snobska a nudna akce....

    • Re: Jak probíhal silvestr v Edenu

      Vhoo (přítel SN)     před 15 lety 02.01.2009 09:22 |  
      0 0

      tak tohle uz vypada jako definitivní

    • Re: Jak probíhal silvestr v Edenu

      LordEdmund     před 15 lety 02.01.2009 10:08 |  
      0 0

      Je to škoda, ale dalo se to fakt čekat. Když člověk vidí to video s jeho prací, tak fakt nevim, kdo jej může nahradit :-(. Navíc ta jeho zarputilost a snaha hrát, to se taky deviza,kterou většina hráčů v GL nemá :-(. Snad je to už poslední hráč,kterej ze základu odejde.
      Jo a ten článek a oslavách v Edenu, to je jeden velkej kýčovitej hnusss...to je jak z pořadu Top Star, nebo jak se to jmenuje.Divim se, že to sem Richi vůbec dává s fotbalem a ze slavii to nemá nic společnýho, snad jen místo činu.

      • Re: Jak probíhal silvestr v Edenu

        DrFe1     před 15 lety 02.01.2009 13:16 |  
        0 0

        Nezbývá než popřát Matějovi hodně úspěchů v Itálii, pro Slávii toho odvedl opravdu hodně, budu mu držet palce aby se mu nadále dařilo.

  3. Re: Jak probíhal silvestr v Edenu

    edenian     před 15 lety 02.01.2009 20:53 |  
    0 0

    No s tou reklamou na podprsenky s kosticemi na prsou Standy Vlčka vpravo nahoře a těmito fotkami dole, to teda nevim co se děje?
    Tady je něco jinak? A vod kdy?