Hráči Slavie

Jan Hanuš odchází do Hlučína, změny v kádru

Trenér Jarolím uzavřel kádr pro jarní část Gambrinus ligy, ze Slavie odcházají Hanuš a Šiklič.

Po příchodu Štefana Seneckého bylo jasné, že jeden brankář musí Slavii opustit. Volba nakonec padla na Jana Hanuše, který odchází na půlroční hostování do Hlučína. Do stejného klubu, rovněž na půlroční hostování míří i Ronald Šiklič. Zatím není známo zda jde o hostování s opcí.

Štefan Senecký hostuje ve Slavii bez opce.

Tijani Belaid neuspěl na testech v Mladé Boleslavi, bude se dále připravovat individuálně.

Do Slavie v zimní přestupovém období nepřišel nikdo na přestup, na půlroční hostování s roční opcí jsou v Edenu Lafrance a Ivanovski. Na půlroční hostování s opcí jsou ve Slavii Jan Kysela a Stanislav Tecl. Bez opce hostují Senecký a Kopic. Z dorostu přišli Mikula a Duranski.

Klub opustili Suchý, Čelůstka a Tafat, všichni odešli na hostování s opcí. Na hostování bez opce odešli Volešák, Hanuš a Šiklič. Hostování skončilo Pekhartovi, amatérská smlouva Skácelovi, na přestup odešel Diviš.

Komentáře (28)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Jan Hanuš odchází do Hlučína, změny v kádru

    urs (přítel SN)     před 14 lety 15.02.2010 22:30 |  
    0 0

    ten Šiklič je vtipnej :-))) ale tak přirozeně.., ať se mu daří o nic méně než Hanušovi :)
    tomu přeju ať ten Hlučín pomůže zachránit měrou vrchovatou :-)

    urs

    • Re: Jan Hanuš odchází do Hlučína, změny v kádru

      Barlblog     před 14 lety 15.02.2010 23:05 |  
      0 0

      Já naprosto souhlasím. Pokud ho nejsme schopni udat, tak je to nejlepší řešení pro všechny strany.

      Jinak se ukázalo, že Quelhar měl v prognozách pravdu. Vedení a KJ se zachovali dobře. Je jen škoda, že u Seneckého není opce.

      Situace v záloze se celkem vyjasňuje. Jsem rád, že KJ chce dát Duranskimu čas na aklimatizaci. Jaro v B-tymu mu jen pomůže.

      Kauza Belaid snad ani nezasluhuje komentář. Tijany to prostě po...
      Vaněk, Koreš, Milan Černý a Ivanovski to zvládnou. Záloha je nakonec celkem kvalitní a hlavně perspektivní. Po tom jsme tu volali. :-)

      Jako jediný nelogický nákup pořád vidím Kyselu. Nemám nic proti němu, ale Tafat by nám podle mého názoru pomohl mnohem víc. Když už bych měnil, hledal bych typologickou náhradu, "Kyselů" tu máme několik. Leda by to byla náhrada za Šenkeříka. Pak ano, to bych chápal.

      • Re: Jan Hanuš odchází do Hlučína, změny v kádru

        quelhar (admin)     před 14 lety 16.02.2010 04:40 |  
        0 0

        Mno, odchod Hanuse na hostovani do Hlucina je v nasi brankarske situaci idealni tah, ze ktereho doufam bude profitovat Hanus, Slavia i Hlucin, ktery se doufejme ve druhe lize zachrani.

        Co se tyce Siklice, je evidentni, ze o nej neni zajem nikde, neprosadil se ani v podprumernych Budejovicich (proc jej Poborsky angazoval, je mi doted zahadou). Pritom v tech nekolika malo zapasech, co za Slavii odehral, se jevil pomerne solidne. Bohuzel jej az prilis casto brzdila zraneni. Pokud by v Hlucine hral cele jaro v zakladu, byla by vetsi pravdepodobnost jej v lete nekam udat, kdyz o nej nemame zajem.

        U Duranskiho se asi nedalo cekat, ze se hned prosadi do zakladu a urcite pro nej bude dobre, kdyz bude hrat v becku. Kvalitu na dospely fotbal urcite ma a becko zaloznika jeho vykonnosti urcite oceni.

        O Belaidovi je opravdu skoda mluvit. Nevim, jestli treba jeste nekde prestupni termin bezi (Rusko?), ale jestli ne, tak se za poslednich 6 mesicu teda vice nez solidne zadrbal.

        Jsem docela zvedavy, s jakou obranou vyrukujeme na Strizkov uz za dva tydny. Vomacka pryc a Kopic s Hoskem nejisti. Doufejme, ze se ve stredu na umelce nezrani Lafrance a Hubacek si neobrazi patu (coz je jeho jedine zraneni snad za cele dlouholete pusobeni u nas). Kazdopadne si myslim, ze pokud by se Kopic ani Hosek nestihli uzdravit, tak i s obranou Krajcik, Lafrance, Hubacek, Trubila (Hlousek) bychom meli byt schopni Strizkov porazit, protoze by mela rozhodovat ofenziva a ne defenziva. Hodilo by se, aby se hraci uzdravovali co nejrychleji, at ma trener moznost volby i do stredu hriste.

        Ja bych Tafata taky videl ve Slavii radsi nez Kyselu, o kterem nejak nemuzu prijit na to, co je jeho nejvetsi prednost a jakym stylem vlastne obohacuje nasi ofenzivu. Ale je pravda, ze jsem ho zase tolikrat hrat nevidel a zapasy na umelce jsou neco jineho nez na trave. Presto bych ale videl jako pravdepodobne slozeni utoku do prvniho zapasu dvojici Vlcek - Ivanovski nebo Vlcek - Senkerik.

        • Re: Jan Hanuš odchází do Hlučína, změny v kádru

          martin08     před 14 lety 16.02.2010 08:14 |  
          0 0

          z tohoto pohledu mi celkem vadi ta opce na Tafata kterou MB ma. Podle me by to byla velice zajimava alternativa do utoku, obzvlastne s nasi tristni bilanci rohovych a standartnich kopu. Jinak jak rikas obrana by nemela bejt takovej problem se Stizkovem, a kdyz vezmu ze Hub je jistota, tak jsem celkem klidnej. Jen by me zajimalo jak vidite Lafranceho - ja ho nemel moznost videt, ale vetsinou i v priprave se da poznat, klid, rozvaha..zkratka jestli ma potencial, nevidel jste ho nekdo kdo by dal nejakej koment?

          • Re: Jan Hanuš odchází do Hlučína, změny v kádru

            Stahler     před 14 lety 16.02.2010 08:45 |  
            0 0

            Odchod Hanuše na naši farmu do Hlučína je ideální volbou,ten kluk potřebuje především pravidelně chytat a v jednom z nejhorších týmů druhé ligy si jistě pořádně zachytá a bude to pro něj lepší než jaro v béčku kde by se zřejmě musel střídat s dalším mladíkem Berkovcem.
            Odchod Šikliče taktéž do Hlučína vítám,v Budějovicích skoro nehrál.
            Kysela se mi v přípravě nelíbí,hodně sóluje a stejně z toho nic není,viz zápas s Artmedií když měl přihrát lépe postavenému spoluhráči a místo toho netrefil branku,takové typy hráčů nemám rád.
            Lafrance sice proti Artmedii hrál dobře jenže Artmedie ho příliš neprověřila,navíc jsem ho viděl párkrát hrát za Most a nic moc ale je mladý,je možné že se zlepšil a půjde mu to.
            Tijani Belaid-obrovské zklamání,ten kluk má talent ale KJ má pravdu,nedává fotbalu všechno a svoji kariéru si solidně kazí.Pokud ho nikdo chtít nebude jako Bolka dal bych ho do Hlučína,na té vesnici žádný bordel nejspíš nemají takže by ho tam nic nemělo rozptylovat a taková léčba šokem jako přesun z Prahy do Hlučína by mu možná otevřela oči.Vůbec bych se s ním nemazlil,na podzim byl hrozný a jeho výroky v novinách o Slavii nebyly vždy korektní.
            Jinak mě mrzí že k nám Siena nepustila Lukáše Jarolíma,ten by nám pomohl,má zkušenosti,zná prostředí a řadu lidí ve Slavii a fotbal v Itálii určitě nezapoměl,pořád to je kvalitní fotbalista.

        • Re: Jan Hanuš odchází do Hlučína, změny v kádru

          slaviator     před 14 lety 16.02.2010 12:02 |  
          0 0

          Rusko a Skandidávie... tam ještě běží přestupní termín až někdy do března

        • Re: Jan Hanuš odchází do Hlučína, změny v kádru

          slaviator     před 14 lety 16.02.2010 12:05 |  
          0 0

          Rusko a Skandidávie... tam ještě běží přestupní termín až někdy do března

          • Re: Jan Hanuš odchází do Hlučína, změny v kádru

            Yaari     před 14 lety 16.02.2010 13:04 |  
            0 0

            Takže můžeme doufat do března, že Belaid dostane rozum :-D

            • Re: Jan Hanuš odchází do Hlučína, změny v kádru

              slaviator     před 14 lety 16.02.2010 14:52 |  
              0 0

              Do Vikingu Stavanger na hostování s opcí za Martina Filla na hostování s opcí :-D :D

        • Re: Jan Hanuš odchází do Hlučína, změny v kádru

          slaviator     před 14 lety 16.02.2010 17:59 |  
          0 0

          Jo a na Slovensko se může přestupovat do konce února... :)

  2. Mara Suchy

    skman     před 14 lety 15.02.2010 22:50 |  
    0 0

    tak Mara odehral 90 minut proti Plzni spartak vyhral 2:1

  3. Re: Jan Hanuš odchází do Hlučína, změny v kádru

    Viking     před 14 lety 16.02.2010 08:51 |  
    0 0

    Já nevím ale s tím Střížkovem bych tak klidnej nebyl. Na Strahově už jsou zvyklí víc než my, mají tam něco odehráno. Přes zimu celkem slušně posílili a góla dát umějí, je to za každý situace hodně nepříjemný mužstvo. A s naší gólovou impotencí, kdy bude problém vstřelit branku (sestava je zase překopaná, obrana doslova v troskách, bůhví jaký bude trávník a klimatické podmínky, nějakým gólem to minimálně při standartkách smrdět bude), nevím nevím, i zkurvenou Spartu tam málem porazili. Nechci malovat čerta na zeď ale tady čtu, jako bychom hráli se soupeřem z ČFL a je pomalu jedno, jestli v obraně nastoupí stará garda Slavie...

    Ad Belaid - ano, je to magor. Ale je chybou Slavie, že ho nikam neudala (doslova kamkoliv, mohl klidně i do toho Pučkovo Hlučína) a bude se připravovat individuálně. Proč nešel do béčka? (myslím že jako Abrc vyvádět nebude..). Je to hráč, za kterého dáme 15 -20 milionů, jeden čas má hodnotu okolo 50 mega a tím, že ho necháme půlrok defakto netrénovat a jenom chlastat, se jeho hodnota srazí někam k 3-5 milionům. Mělo by být přece v zájmu Slavii, svůj majetek neznehodnocovat ať je Belaid jakýkoliv. Minimálně v béčku mohl trénovat a hrát zápasy, nějaké povědomí by o něj bylo a měli bychom kontrolu nad jeho tréninkovým procesem.

  4. Re: Jan Hanuš odchází do Hlučína, změny v kádru

    KING25     před 14 lety 16.02.2010 09:02 |  
    0 0

    No věřím, že kádr bude dostateční na to, aby se ty poháry urvali. Prostě první tři zápasy to chce 9 bodů a pak to vidím na velmi dobré jaro. Jen škoda toho Diviše. Kdyby začal chytat, tak jsme mohli mít na několik let vyřešenou brankářskou jedničku.

  5. Proč se zbavujeme Šikliče ?

    DrFe1     před 14 lety 16.02.2010 09:36 |  
    0 0

    Na jednu stranu KJ žehrá, že máme málo obránců a na druhou stranu se zbavuje hráče, který svůj post na úrovni Hubáčka taky odehraje a mohl by tam hrát, když bude hrát Hub stopera. Odepsání Šikliče nerozumím

    • Re: Proč se zbavujeme Šikliče ?

      Troubi     před 14 lety 16.02.2010 09:46 |  
      0 0

      Ty nerozumis spouste vecem, to uz jsme si tady zvykli. Ale mas to stesti, ze se tady muzes zeptat par odborniku na slovo vzatych. Treba me....

      • Re: Proč se zbavujeme Šikliče ?

        DrFe1     před 14 lety 16.02.2010 10:57 |  
        0 0

        A že se toho od tebe dozvím ! No když to tak probírám co všechno jsem se od tebe dozvěděl, tak kromě invektiv ..... no nic. Vůbec nic. No kde nic není ....

        • Re: Proč se zbavujeme Šikliče ?

          bongor     před 14 lety 16.02.2010 13:47 |  
          0 0

          Nebo se doktore můžeš zeptat pana Jiřího,když si s něčím nevíš rady.
          Tady je možností ......

          • Re: Proč se zbavujeme Šikliče ?

            DrFe1     před 14 lety 17.02.2010 00:05 |  
            0 0

            No já jsem se zkusil zeptat tak něják všech a neodpověděl mi nikdo. Teda když pominu toho bláznivýho fanouška Gurníku Zabře.

            • Re: Proč se zbavujeme Šikliče ?

              Jakubisko     před 14 lety 17.02.2010 02:04 |  
              0 0

              Zabře? Ty jsi ještě větší expert, než se o tobě povídá...

              • Re: Proč se zbavujeme Šikliče ?

                DrFe1     před 14 lety 17.02.2010 11:52 |  
                0 0

                Tak možná Valbřych (pro mě je to tatáž pakáž), o polský provinční kluby se pro jejich naprostou bezvýznamnost opravdu nezajímám o to víc mě udivuje, když jejich fanoušky potkávám v Edenu a na slávistických webových fórech ......

                • Re: Proč se zbavujeme Šikliče ?

                  Troubi     před 14 lety 17.02.2010 12:41 |  
                  0 0

                  ty porad necemu nerozumis,neco neznas,neco te prekvapuje a neco te udivuje...to je pak tezky debatovat s takovym troglodytem jako jsi ty...

                  • Re: Proč se zbavujeme Šikliče ?

                    DrFe1     před 14 lety 17.02.2010 14:34 |  
                    0 0

                    Haf, haf (už je to lepší ?)

                • Re: Proč se zbavujeme Šikliče ?

                  Jakubisko     před 14 lety 17.02.2010 12:42 |  
                  0 0

                  Neboj, ty svými hodnotnými příspěvky úroveň webových fór udržíš dostatečně vysoko i přes přítomnost všelijaké pakáže.

                  • Re: Proč se zbavujeme Šikliče ?

                    DrFe1     před 14 lety 17.02.2010 14:33 |  
                    0 0

                    Díky za důvěru, nicméně by bylo přínosné kdybys radši napsal svůj názor k tématu a neventiloval si jenom svoje frustrace.

        • Re: Proč se zbavujeme Šikliče ?

          Troubi     před 14 lety 16.02.2010 17:23 |  
          0 0

          no invektivy jsem ti sdeloval to, ze se mylis a pravda je naprostym opakem tveho nazoru, tve uvahy a podobne. Jak jednoduche...

      • Re: Proč se zbavujeme Šikliče ?

        urs (přítel SN)     před 14 lety 16.02.2010 16:18 |  
        0 0

        :-)))))

  6. Re: Jan Hanuš odchází do Hlučína, změny v kádru

    venator     před 14 lety 17.02.2010 16:17 |  
    0 0

    Nooo hezký, 0:1 v 88min. s HK

  7. Re: Jan Hanuš odchází do Hlučína, změny v kádru

    venator     před 14 lety 17.02.2010 16:19 |  
    0 0

    aspoň, že ten Ivanovski vypadá,že umí dát gol....kéž by to byl někdo kdo dá přes 10golu za sezonu....kdyby dal přes 15 tak to je v Gambáčlize rovnou na titul:)