Domácí pohár

Slavia - Olomouc 1:1 předčasně ukončeno po 1. pol.

Po poločase, ve kterém Slavia měla převahu a skončil 1:1 vtrhli fanoušci na hrací plochu a svými výtržnostmi zápas ukončili. Ten bude pravděpodobně kontumován 0:3 ve prospěch Olomouce. Pár desítek minut po skončení zápasu se Slavia dozvěděla, že neobdržela licenci pro příští sezónu. VIDEO Z PROTESTŮ!

Před zápasem: 
18:15 - Hráči pomalu končí rozcvičku, na tribunách je klid, východní tribuna je velmi prázdná, v kotli je napůl zaplněný prostřední sektor.

18:25 - V naprostém klidu se fanoušci ze severní i z východní tribuny přesunuli na trávník. Žádné konflikty s pořadateli se nekonají. Zní pokřik "Sisáku, ty jsi hovado". Na trávníku může být kolem tisícovky diváků a další přicházejí.

18:29 - Na hřišti je odhadem 1200 fanoušků s transparentem "Vedení, čekáme...". Zní "My jsme Slavie, vy nejste nic." Strašák s megafonem promlouval k ostatním, ale co říkal, se k nám na tribunu nedostalo.

18:31 - Už se mělo hrát, ale podle delegáta hráči na hřiště nedorazí, dokud tam budou fanoušci. Mezi fanoušky mezitím míří zřejmě pan Rostislav Starý, tiskový mluvčí Natlandu. Lidé se kolem něj poněkud srotili a zní opět "My jsme Slavie, vy nejste nic" a také "Český fotbal pro fanoušky".

18:34 - Z kabin vycházejí v doprovodu pořadatelů Karol Kisel a Martin Vaniak. Zní "Ať žije Slavie".

18:36 - Zní "My chceme pravdu".

18:37 - Karol Kisel mluví za hráče a jeho řeč je přenášena na velké obrazovky. "Chceme hrát, dnes s námi mluvili zástupci Natlandu, část závazků nám uhradili. To je pozitivní. Dnes to asi nevyřešíme, za hráče bych chtěl poprosit - chceme to dnes odehrát, chceme vyhrát. Děkujeme vám všem, i za celou sezónu. Jste fantastičtí." Strašák reaguje tím, že nechce rozhodnout sám. Na to, že hráčům byla část dlužné částky uhrazena, fanoušci reagují pískotem a bučením. Karol Kisel říká, že fanoušky chápe a že sám nic slibovat nemůže a nechce. Fanoušci zůstávají na hřišti a skandují "My chceme Slavii".

18:43 - Jeden z fanoušků na hřišti říká, že ze svého dá pět milionů korun za výhru v poháru a vyzývá k odchodu ze hřiště. Představil se jako Josef Mixa, jednatel společnosti Phoenix - Zeppelin. Malá část fanoušků odchází. Mezitím z kabin vyšli ostatní hráči a krátce promluvil Ondřej Zlámal a řekl, že zaměstnanci jsou na tom stejně jako hráči. Zní "Vždycky jsme s váma". Někteří okolo sedící novináři na tribunách jsou nervózní a konání fanoušků komentují posměšky.

18:47 - Fanoušci se rozcházejí zpět na tribuny. Vypadá to, že bude hřiště brzy vyklizené a bude se hrát. Hlasatel na stadionu děkuje fanouškům za vyjádření názoru a za vyklizení hřiště.

18:48 - Na hřišti zůstala skupinka asi dvaceti lidí, někteří odcházejí, někteří se naopak vrací z tribun k této skupince. Z tribun zní nesmělý pískot. O. Zlámal sděluje, že telefonoval s Platilem, licenční řízení skončilo, ale zatím neví, s jakým výsledkem. 

18:50 - I poslední vytrvalci po promluvě s trenérem Petroušem odcházejí. Hřiště bude za pár vteřin prázdné a připravené ke hře.




Slavia - Olomouc -:- (1:1)
Branky:
35. Kisel - 32. Hořava

Slavia: Zlámal - Dostál, Čelůstka, Hubáček, Trubila - Koreš, Jarolím, Kisel, Janda - Černý, Pospěch

Trenér Michal Petrouš udělal několik změn oproti ligové sestavě - do brány se postavil Zlámal, na pravého beka Dostál a do zálohy Kisel na úkor Vlčka. Zápas začal jakoby v menším tempu, Olomouc zahrozila dvěma rohy, Slavia odpověděla zpětnou přihrávkou Černého, k zakončení se nedostal Pospěch ani Janda. Slavia poté převzala iniciativu, ale několik nadějných kombinací skončilo nepřesnou předfinální přihrávkou. Do první velké šance se Slavia prokombinovala ve 27. minutě, na konci akce středem hřiště byl Koreš, ale neprostřelil Drobisze. A Slavia litovala, Olomouc po dvaceti minutách, kdy vůbec nehrozila, roztáhla míč doleva, centr do vápna propadl k úplně volnému Hořavovi, který nemohl minout - 0:1. Slavia ale vyrovnala bleskově, jeden z olomouckých hráčů zahrál míč ve středu hřiště tak, že poslal za obranu M. Černého, který pravděpodobně stál v ofsajdovém postavení. Hra tak pokračovala, skončila soubojem ve vápně, po kterém se pískala penalta. Tu proměnil kapitán Kisel - 1:1. Do konce poločasu se už nic zajímavého nestalo.

To poločasová přestávka byla zajímavější - fanoušci se opět bez konfliktů dostali na hřiště a k fanouškům se snažil promluvit ředitel Platil. Toho fanoušci ale téměř nepustili ke slovu. Řekl, že dělá vše proto, aby ze situace vyšla Slavia s čistým štítem. Fanoušci odpověděli skandováním "Hovado, hovado" a "My chceme pravdu." Po Platilovi hodili pivo a když se stáhl do chodby ke kabinám, vtrhli do chodbičky a začali bušit do vysouvacího tunelu. Pak se z tunelu vynořili těžkooděnci a dav se rozprchl za křiku "ACAB". Jakákoli pokojnost byla definitivně pryč a zavládla anarchie. Fanoušci hodili do klubových sedadel oranžovou dýmovnici a následně tam i vtrhli. Jakákoli domluva nyní vypadá velmi nepravděpodobně. I bohorovní novináři ucítili nebezpečí a raději začali balit notebooky, press sektor je totiž poblíž VIPky. V době, kdy měl začít druhý poločas je na hřišti stále zhruba 300 fanoušků. A aby toho nebylo málo, část z těch radikálnějších vyrazila k sektoru hostů, kde začali lomcovat plotem a snažili se dostat dovnitř k zrhuba třicítce fanoušků hostů. Oznámení hlasatele, že pokud do pěti minut nebude plocha způsobilá ke hře, bude utkání kontumováno, nemělo nejmenší vliv a fanoušci zůstávali na ploše. Zpět na tribuny se jich vydalo opravdu jen pár. Ani slova Martina Vaniaka nepomohla, naopak přiletěla do tunelu další světlice a tak na hřiště naběhli těžkooděnci s dělbuchy. Ti fanoušky zahnali z hřiště zpět na tribuny. Už ale bylo pozdě, delegát předčasně ukončil utkání, které bude takřka jistě kontumováno 0:3 ve prospěch hostů. Ti tak mají prakticky jistý postup do finále poháru.

Nutno dodat, že jak bylo jednání fanoušků před zápasem rozumné a vstřícné, co se dělo v poločasové přestávce nemělo moc společného s pokojným protestem. Hlasatel posléze několikrát vyzval fanoušky k opuštění stadionu, někteří poslechli, ale většina zůstávala v ochozech a odpověděla skandováním "Bránite zloděje". Na hřiště se pak dostala dobrá stovka těžkooděnců, kteří se srotili před tribunou Sever. Po zhruba dvaceti minutách začali od východu fanoušky vytlačovat ze stadionu. Kolem půl deváté se stadion začal pokojně vyprazdňovat.

Dění okomentoval Ondřej Zlámal: "Hráči z kabiny nyní nevyjdou, vzhledem k bezpečnostní situaci na stadionu. Žádná tisková konference tak nebude. Jsou velmi zklamaní, že se zápas nedohrál, hrají čtyři měsíce bez platů, je skoro zázrak, že vydrželi tak dlouho a v takové formě. O něco se snaží a fanoušci jim to nyní prakticky znemožnili. Akce před zápasem byla s hráči domluvená, komunikoval jsem s fanoušky a hodně mě mrzí, že se to takto vymklo kontrole. Pět let se snažím komunikovat s fanoušky a tohle mě hodně zklamalo. Za sebe můžu říci, že pan Platil dělá pro Slavii maximum a polití pivem si nezasloužil."

Před desátou hodinou večerní pak Slavii zasáhla další nepříjemná, i když naprosto očekávaná zpráva - klub neobdržel profesionální licenci pro příští ročník a může hrát nejvýše ČFL. Proti rozhodnutí se může odvolat a do konce května předložit chybějící dokumenty, je však otázkou, zda po dnešku bude trvat zájem skupiny Natland, či zda se najde jiný zájemce.

Slavii takřka jistě také čeká několik soutěžních zápasů bez diváků. Je tak možné, že fanoušci Slavie viděli v neděli v zápase proti Ústí Slavii hrát první ligu na dlouhou dobu naposledy.

Komentáře (229)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Slavia - Olomouc 0:0 před zápasem

    Papol     před 13 lety 05.05.2011 18:54 |  
    0 0

    Strašák je borec, moc mu blahopřeji, jak to zvládnul, protože se jako "vůdce" ocitl pod obrovským tlakem všech fanoušků. Díky.
    Dle komentáře v TV jde od jednoho ze sponzorů, který slíbil 5 milionů za finále poháru.....Jde o Mixu. Pohyboval se potom i v tunelu před příchodem hráčů na plochu a jeho slova nebyla moc lichotivá na adresu fanoušků, bohužel. Papol

    • Re: Slavia - Olomouc 0:0 před zápasem

      Vhoo (přítel SN)     před 13 lety 05.05.2011 18:56 |  
      0 0

      ten pán se zachoval při vší úctě jako buran.

      • Re: Slavia - Olomouc 0:0 před zápasem

        mart     před 13 lety 05.05.2011 19:45 |  
        0 0

        Jiste, typicky buran. Pepik Mixa da 5 melounu.
        Skoda, ze nemame jeste takovych dalsich 15 buranu.
        Presentace TS byla dobra a spravna, ale vic se (pri vsi ucte) nedalo dosahnout.

    • Re: Slavia - Olomouc 0:0 před zápasem

      spojka     před 13 lety 05.05.2011 19:00 |  
      0 0

      Pred Strasakem klobouk dolu.

      Jinak z toho byla bohuzel fraska, ale jinak to asi dopadnout nemohlo, kdyz se i zoldaci Kisel a spol. nakonec nechali uplatit drobnyma a prosili, aby mohli hrat. Pro tyhle lidi je holt jeden zapas, v nemz si muzou prijit na premie, vic, nez Slavie jako takova. Nakonec od leta jim bude Slavie ukradena, tak co...

      Celou tu tragikomedii dokresluje to, ze na zapase Slavie neni pritomna ani jedna osoba z vedeni klubu.

      • Re: Slavia - Olomouc 0:0 před zápasem

        Vhoo (přítel SN)     před 13 lety 05.05.2011 19:02 |  
        0 0

        taky si myslím že je to prohra nicméně pokud se nic nezmění tak doufám že se to na lize zopakuje a tentokrát už beze srandy.

      • Re: Slavia - Olomouc 0:0 před zápasem

        Papol     před 13 lety 05.05.2011 19:20 |  
        0 0

        Ahoj spojko,
        s tím druhým odstavcem až tak nesouhlasím a nemá cenu rozebírat proč. Ale máš pravdu, že na zápase není přítomna ani jedna osoba z vedení klubu, což je vlastně Platil, Rosen či Franc, ale více mě zaráží, že nevystoupil třeba nikdo ani z dozorčí rady, tedy pánové Ondříček, Smetana, Huptych či Pacovský.......Vždyť dozorčí rada má přeci kontrolovat představenstvo, že?.......
        Papol

        • Re: Slavia - Olomouc 0:0 před zápasem

          spojka     před 13 lety 05.05.2011 19:28 |  
          0 0

          Presne tak, myslel jsem tim i cleny dozorci rady. To je proste neuveritelne, aby na utkani klubu nebyl nikdo z akcionaru, predstavenstva, dozorci rady atd. Proto bych z "fackovaci" ankety nevyclenoval ani osoby, ktere jmenujes, prestoze nekteych z nich si clovek muze jinak i vazit.

          Jinak uz prohravame. Hlavne, ze Kisel chtel hrat a vyhrat. Dopadne to samozrejme nejhur, jak muze - misto razantni akce se odehraje bezvyznamny zapas, ktery navic prohrajeme. Pokud to takhle pujde dal, tak se snad neco bude dit pristi domaci zapas.

          • Re: Slavia - Olomouc 0:0 před zápasem

            Papol     před 13 lety 05.05.2011 19:33 |  
            0 0

            A už je srovnáno, paráda. Kluci bojují, a to je moc dobře.
            Jináč, nevím v domácím zápase při lize, zda bude vhodný tento protest, protože nám mohou odečíst i body, což by bylo v háji.
            Chce to vzít rozum do hrstí a pak jít do akce tak, aby to mělo dopad a zároveň neublížilo hráčům a celé Slavii.
            Vyhrajééém.

        • Re: Slavia - Olomouc 0:0 před zápasem

          quelhar (admin)     před 13 lety 05.05.2011 19:33 |  
          0 0

          Drtiva vetsina clenu dozorci rady uz drive rezignovala...

          • Re: Slavia - Olomouc 0:0 před zápasem

            Papol     před 13 lety 05.05.2011 19:43 |  
            0 0

            No jo,ale to je pak v představenstvu pouze Franc a v dozorčí radě tedy kdo? Dle výpisu je představenstvo ve složení Doležal, Rosen,Franc a DR Smetana, Ondříček, Huptych Pacovský.
            Jináč Franc A. je v těchto firmách:
            Energo Source Allinace .a.s - dozorčí rada
            Tokus s.r.o. - společník
            Zeveta Bojkovice a.s. - doz.rada a je tam Sisák /Nuselká 62/68,Pha 4
            QFT Assets a.s. - v představenstvu /jináč Rosen, Doležal/
            A v této firmě je v dor.radě i jeho syn J.Franc.
            Ach jo.

      • Re: Slavia - Olomouc 0:0 před zápasem

        Aloha     před 13 lety 05.05.2011 19:34 |  
        0 0

        Ja bych nebyl na hrace tak tvrdej. Myslim si, ze v lize by jim to bylo jedno, ale pohar je pro ne alespon nejaka sance, jak letos jeste neco vyhrat, takze kdyz uz si z teto sezony neodnesou penize, tak snad alespon neco vyhrajou. Musim teda ale rict, ze nechapu moc Petrouse, pohar je pro nas z hlediska sportovni budoucnosti to nejdulezitejsi a on postavi Dostala a do branky Zlamala. Jinak nezna nekdo Sakala, ze bychom pro nej meli praci!

        • Re: Slavia - Olomouc 0:0 před zápasem

          spojka     před 13 lety 05.05.2011 19:37 |  
          0 0

          Tu sestavu taky nejsem schopen pobrat. Zvlast kdyz v lize uz jsme zachraneni (alespon na hristi).

  2. Re: Slavia - Olomouc 1:1 po 1. pol.

    spojka     před 13 lety 05.05.2011 19:48 |  
    0 0

    Tak Platil to tim zoufalym proslovem "nastartoval"... nechapu, co po takovym prazdnym zvastu cekal.

    • Re: Slavia - Olomouc 1:1 po 1. pol.

      Fallen (přítel SN)     před 13 lety 05.05.2011 19:52 |  
      0 0

      Ježiš, co tam leze, debil jeden

      • Re: Slavia - Olomouc 1:1 po 1. pol.

        Vhoo (přítel SN)     před 13 lety 05.05.2011 19:54 |  
        0 0

        no a je to , sice to co se tam strhlo tak stím nesouhlasím na druhou stranu co čekal stouhle větou , kdyby tam nevlezl vůbec tak je to lepší , smutná podívaná.

        • Re: Slavia - Olomouc 1:1 po 1. pol.

          Fallen (přítel SN)     před 13 lety 05.05.2011 19:55 |  
          0 0

          Mám skoro pocit, že to udělal naschvál

          • Re: Slavia - Olomouc 1:1 po 1. pol.

            spojka     před 13 lety 05.05.2011 19:58 |  
            0 0

            Taky me to napadlo. Neni prece mozny, aby dospelej clovek byl tak blbej, aby nevycitil, v jakym stavu ty lidi jsou, nebo aby byl tak odtrzenej od reality.

            Bohuzel ted to vsechno velmi snadno pujde hodit na fanousky. Ocekavam, ze Kuka s Haskem si taky prisadi.

            • Re: Slavia - Olomouc 1:1 po 1. pol.

              Aloha     před 13 lety 05.05.2011 20:03 |  
              0 0

              Co tam Platil presne rekl co bylo posledni kapkou ja mu moc nerozumel? Jinak je fakt ze s tim davem se moc jednat nedalo, ale je fakt ze Platil je profesional a mel to zvladnout lepe, i kdyz to ted odnasi za nekoho jineho.

              • Re: Slavia - Olomouc 1:1 po 1. pol.

                spojka     před 13 lety 05.05.2011 20:05 |  
                0 0

                Emoce rozproudil generální ředitel klubu Miroslav Platil. "Chovám se ke Slavii hodně slušně. Děláme všechno pro to, aby z toho Slavie vyšla s čistým štítem. Myslím, že je to všechno dobře nastartované," pronesl k fanouškům, otočil se a odešel.

                Myslim, ze na konci pred odchodem jeste rekl: "to je vsechno". Pak se otocil a odesel. To ty lidi logicky musi nasrat, kdyz rekne tri prazdny vety, otoci se a odejde.

              • Re: Slavia - Olomouc 1:1 po 1. pol.

                takanohana     před 13 lety 05.05.2011 20:12 |  
                0 0

                Platil se aspoň zachoval jako chlap, postavil se jim čelem a sám a svým jménem s nimi chtěl mluvit. Dočkal se nadávek a polili ho pivem, tak se sebral a šel pryč. A grupa zamindrákovaných a zamaskovaných anonymních hovad v davu demoluje Eden, což je podle mne naprostá ubohost. Tohe je něco, co se Slávií nemá nic společného a zaštiťovat se jménem Slávie při obyčejném vandalismu a násilí je jen trapná neschopnost postavit se za své jednání.
                Platil má u mne respekt a tu bandu tupců, kteří se tam ted rvou s policajty bych do Edenu už nikdy nepustil.

                • Re: Slavia - Olomouc 1:1 po 1. pol.

                  spojka     před 13 lety 05.05.2011 20:17 |  
                  0 0

                  Ja bych zase do Slavie nikdy nepustil reditele, ktery bude pracovat na zachrane akciovky formou likvidace fotbalovyho klubu (rozumej presunu hracu do Sparty a Jablonce) a ktery vytvori rekord v poctu lzi za mesic.

                  • Re: Slavia - Olomouc 1:1 po 1. pol.

                    Tugarin     před 13 lety 05.05.2011 20:23 |  
                    0 0

                    Máš pravdu kovaného slávistu Doležala zabaleného ve vlajce jsme tu už měli, a rozhodně nám říkal pracdu, jaké bude 10-letí Slavie, a že bychom nerozprodávali odchovance jsem si nějak nevšiml.
                    Tak by to chtělo někoho podobného...

                    • Re: Slavia - Olomouc 1:1 po 1. pol.

                      spojka     před 13 lety 05.05.2011 20:24 |  
                      0 0

                      Nevsiml jsem si, ze bych tu vyjadroval "produktovi" jakykoliv respekt...

                • Re: Slavia - Olomouc 1:1 po 1. pol.

                  vavicek     před 13 lety 05.05.2011 20:23 |  
                  0 0

                  Platil měl jasně říci proč odmítl subjekty, kteří byli ochotni klub převzít a zaplatit i dluh ENICU a místo to vyjednáva se spřátelenou firmou dnešních vlastníků. Nic z toho neudělal. Místo toho vyzval, aby drželi hubu a platili za vstupný. Reakce se dala očekávat.

                  • Re: Slavia - Olomouc 1:1 po 1. pol.

                    takanohana     před 13 lety 05.05.2011 20:33 |  
                    0 0

                    Možná proto, že žádné takové neexistují. Nicméně v TV bylo jasně vidět, že na jedné straně stál on, pod svým jménem a sám za sebe, a chtěl dát alespoň nějaké informace - proti němu stál dav zamaskovaných anonymních ubožáků, kteří mu nadávali a házeli na něj pivo. A stejný dav začal demolovat stadion. To je pro mne totální ubohost, nemající se jménem a tradicemi Slavie nic společného.
                    Platil je u mne chlap, který má koule a u mně osobně velký respekt. A ti, kteří své násilné choutky a mindráky musí schovávat za jméno Slávie jsou u mne obyčejná špína.

                    • Re: Slavia - Olomouc 1:1 po 1. pol.

                      vavicek     před 13 lety 05.05.2011 20:37 |  
                      0 0

                      Ale existují. Například Řebíček. Ten o tom mluvil i do novin. Stačilo, aby to Platil popřel. Aby cokoliv konkrétního řekl. Nic z toho neudělal.

                      • Re: Slavia - Olomouc 1:1 po 1. pol.

                        EdCable     před 13 lety 05.05.2011 21:32 |  
                        0 0

                        Zajimave je, ze vsechna reseni odmital vlastnik. Platil je nas vlastnik?

                        • Re: Slavia - Olomouc 1:1 po 1. pol.

                          PetCC     před 13 lety 05.05.2011 22:39 |  
                          0 0

                          To jedna z věcí, které většina zřejmě nedokáže pochopit. Že vlastník nerovná se ředitel klubu. A pak si myslí, že je někdo vodí za nos. Nevodí, oni se za nos vodí sami :-(

                    • Re: Slavia - Olomouc 1:1 po 1. pol.

                      PetCC     před 13 lety 05.05.2011 20:45 |  
                      0 0

                      Souhlasím s tebou. Ultras u mě už naprosto skončili, vede je skupina, které nejde o Slavii, ale o svoje ego.

  3. Re: Slavia - Olomouc 1:1 po 1. pol.

    frolek     před 13 lety 05.05.2011 20:06 |  
    0 0

    Ať řek Platil co řek, tak tyhle pseudofanoušky to stejně nezajímá, probuďte se a otevřete oči, za tyhle hovada se můžu jenom stydět. To sem nevěděl že na fotbal se chodí mlátit do náhodně vybraných lidí. Fakt se stydim, a nesnažte se to nijak obhajovat, jako že oni vlastně za nic skoro nemůžou, že kdyby někdo něco neřek, nebo to řek jinak... Když s někym nesohlasim, tak ho nebudu lynčovat. Ještě že sem se tam 100km nevypravil. Nakopat je všechny do pr.... společně s Francem a Sisákem. Rozdíl mezi nima nevidim.

    • Re: Slavia - Olomouc 1:1 po 1. pol.

      spojka     před 13 lety 05.05.2011 20:09 |  
      0 0

      Ti "pseudofanousci" byli v klidu az do toho Platilova vystupu.

      Nejses nahodou sam Karoch nebo Kozohorsky? Ty byli taky takhle chytry.

      • Re: Slavia - Olomouc 1:1 po 1. pol.

        frolek     před 13 lety 05.05.2011 20:12 |  
        0 0

        Nejsem ani Karoch ani Kozohrosky a nevim kdo to je. Jsem od Plzně, takže naštěstí nemám nic společného ani s pseudovedením, ani s pseudofanoušky, ani s nikým podobným.
        Jinak, v klidu nebyli, to by byli tam kde měli bejt, na tribuně.

        • Re: Slavia - Olomouc 1:1 po 1. pol.

          spojka     před 13 lety 05.05.2011 20:15 |  
          0 0

          Aha, na tribune. A jeste by mohli tomu tunelovani a likvidaci Slavie tleskat a predvadet treba kabuki.

    • Re: Slavia - Olomouc 1:1 po 1. pol.

      Vhoo (přítel SN)     před 13 lety 05.05.2011 20:09 |  
      0 0

      říkám si že to tak asi muselo dopadnout, jestli by to tak dopadlo třeba až za půl roku je fuk , to vedení tohle muselo čekat ,je to smutné , mrzí mě to a za to co se tam pak předvádělo se i stydím nicméně za vše může opravdu jen a jen neschopný vlastník který toho nejspíš chtěl i docílit.

      • Re: Slavia - Olomouc 1:1 po 1. pol.

        Vhoo (přítel SN)     před 13 lety 05.05.2011 20:13 |  
        0 0

        naopak si myslím že ve většině klubů u nás i ve světě by k něčemu takovému muselo dojít daleko dřív zatímco my jsme měli až moc trpělivosti. Smutný konec.

    • Re: Slavia - Olomouc 1:1 po 1. pol.

      sasky     před 13 lety 05.05.2011 20:11 |  
      0 0

      souhlas. Platil je možná idiot, který neumí mluvit, ale podle chování některých individuí by mu nebylo nic platný, ani kdyby jim slíbil nevim co. Tohle se nepovedlo. Počmárat vedení auta apod. beru, ale timhle utrpěl především fotbal a ti kluci, kteří fakt chtěli hrát. A navíc to naprosto ničemu nepomůže.

      • Re: Slavia - Olomouc 1:1 po 1. pol.

        spojka     před 13 lety 05.05.2011 20:13 |  
        0 0

        Co si budeme nalhavat, tem klukum (hracum) je Slavie naprosto ukradena. Tem jde jen o to odehrat co nejvic, dostat ze Slavie svoje penize a v lete zmizet.

        Kdyz nekoho dostanes do zoufaly situace, nemuzes se divit, ze dela zoufaly veci.

        • Re: Slavia - Olomouc 1:1 po 1. pol.

          sasky     před 13 lety 05.05.2011 20:24 |  
          0 0

          Nevěřím, že by jim byla Slavia ukradená, to už by dávno nekopali, nebo kopali někde jinde. Spousta z nich jsou odchovanci a nebo lidi, kteří se Slavií už dost zažili (Vlček, Vaniak) a podle jejich dlouhodobých vyjádření jim Slavia není ukradená.

          • Re: Slavia - Olomouc 1:1 po 1. pol.

            spojka     před 13 lety 05.05.2011 20:28 |  
            0 0

            Se Slavii toho mohli dost zazit, uplne ukradena nekterym treba neni, ale jeji fanousci to proste nejsou. Ten vztah ke klubu nemaji, nejsou schopni to tak citit.

            To knuceni Standy Vlcka, ze chce zapas odehrat bylo opravdu neuveritelny. Jakoby vubec nevedel o tom, co se kolem Slavie deje a videl pred sebou jen ten mic...

            • Re: Slavia - Olomouc 1:1 po 1. pol.

              PetCC     před 13 lety 05.05.2011 20:47 |  
              0 0

              Jetli ty jsi fanoušek Slavie, tak to já jsem Ježíš Kristus :-(
              Bohužel, ty před sebou vidíš leda velký h...o

      • Re: Slavia - Olomouc 1:1 po 1. pol.

        Tugarin     před 13 lety 05.05.2011 20:16 |  
        0 0

        každý kdo si přečetl noviny, musel vědět, že tam není co říci. A už vůbec těžko něco řekne Platil, jako ten poslední v řadě. A z toho co jsem viděl, ani nebyl zájem od těch hovad v kapucích se zakrytými obličeji něco slyšet. Ať by bylo řečeno cokoli stejně by začali řádit

        • Re: Slavia - Olomouc 1:1 po 1. pol.

          vavicek     před 13 lety 05.05.2011 20:17 |  
          0 0

          A že nezačali už na začátku utkání?

    • Re: Slavia - Olomouc 1:1 po 1. pol.

      wymaz     před 13 lety 05.05.2011 20:15 |  
      0 0

      ???? ty jsi MARŤAN?

  4. Re: Slavia - Olomouc 1:1 předčasně ukončeno po 1. pol.

    Viking     před 13 lety 05.05.2011 20:17 |  
    0 0

    Já s tím souhlasím, jinak nám ty sráči zase začnou mazat med kolem huby.

  5. Re: Slavia - Olomouc 1:1 předčasně ukončeno po 1. pol.

    Viking     před 13 lety 05.05.2011 20:17 |  
    0 0

    Já s tím souhlasím, jinak nám ty sráči zase začnou mazat med kolem huby.

    • Re: Slavia - Olomouc 1:1 předčasně ukončeno po 1. pol.

      vesevi     před 13 lety 05.05.2011 20:23 |  
      0 0

      Souhlas, Sisák má klub v hrsti a někdo mu musel ukázat, že to nepůjde tak dnadno jako dosud, když i ČMFS mu ustupuje z cesty.

      • Re: Slavia - Olomouc 1:1 předčasně ukončeno po 1. pol.

        hiker42     před 13 lety 05.05.2011 20:55 |  
        0 0

        je dobře, že ten ŠMEJD viděl, že vytunelovat nějakou banku nebo nějakej fond a vytunelovat Slavii je trochu rozdíl.

        holt na hrubej pytel, hrubá záplata.

        • Re: Slavia - Olomouc 1:1 předčasně ukončeno po 1. pol.

          YsoEz     před 13 lety 05.05.2011 21:12 |  
          0 0

          souhlas

          • Re: Slavia - Olomouc 1:1 předčasně ukončeno po 1. pol.

            PetCC     před 13 lety 05.05.2011 21:19 |  
            0 0

            Z vás naivita jen tryská.

            • Re: Slavia - Olomouc 1:1 předčasně ukončeno po 1. pol.

              EdCable     před 13 lety 05.05.2011 21:34 |  
              0 0

              presne, Sisak se na Kypru bo kde uplne trese strachy

  6. Re: Slavia - Olomouc 1:1 předčasně ukončeno po 1. pol.

    vaskieto     před 13 lety 05.05.2011 20:23 |  
    0 0

    Pánové, tohle jsme teda podělali...... Protest ano, ale tohle. Ty gorily v černém se přišly jenom porvat.
    Jasná kontumace a pohár v řiti. Přesto doufám, že Slavia snad ne.
    .......

    • Re: Slavia - Olomouc 1:1 předčasně ukončeno po 1. pol.

      spojka     před 13 lety 05.05.2011 20:25 |  
      0 0

      Proboha, pohar je prece v tyhle situaci naprosto nepodstatna vec.

      • Re: Slavia - Olomouc 1:1 předčasně ukončeno po 1. pol.

        skman     před 13 lety 05.05.2011 20:28 |  
        0 0

        to tezko, ja byt invesor nejakyho klubu tak ciste z ekonomickyho hlediska a hlediska prestize, bych dal prednost klubu co vyhral cmfs pohar takhle bude persekuovani i financne a pocitej s tim ze pristi rok se hraje v lepsim pripade treti liga

        • Re: Slavia - Olomouc 1:1 předčasně ukončeno po 1. pol.

          spojka     před 13 lety 05.05.2011 20:31 |  
          0 0

          To by se pravdepodobne hrala i tak. A nechtejte tvrdit, ze to dnes bylo na postup do finale.

          • Re: Slavia - Olomouc 1:1 předčasně ukončeno po 1. pol.

            takanohana     před 13 lety 05.05.2011 20:37 |  
            0 0

            Já mít na stole 200 milionů a moci zachránit Slávii, tak v tuhle chvíli vezmu zpátečku a to Slavii fandím 25 let. Prostě proto, že žádný byznys si nemůže dovolit spojit svou image s klubem, spojovaným s výtržnostmi a násilnostmi na stadionu.
            Tihle idioti mohou poděkovat sami sobě, až budou kňučet cosi o třetí lize.

            • Re: Slavia - Olomouc 1:1 předčasně ukončeno po 1. pol.

              spojka     před 13 lety 05.05.2011 20:40 |  
              0 0

              No, vidis. A treba JT si to klidne dovoli.

            • Re: Slavia - Olomouc 1:1 předčasně ukončeno po 1. pol.

              vavicek     před 13 lety 05.05.2011 20:41 |  
              0 0

              A spojit ho s mafianem, který byl pravomocně odsouzen, který vytuneloval desítky miliard. Spojit ho s ředitel, prokazatelným lhářem, který se nechal uplácet mafiánama a který komunikuje s fanoušky - jeho zákazníky na urovni Miroslava Štěpána. To by ti nevadilo?

              • Re: Slavia - Olomouc 1:1 předčasně ukončeno po 1. pol.

                PetCC     před 13 lety 05.05.2011 21:21 |  
                0 0

                To jsou jen tvoje představy, íjící se zcela s realitou. Zřejmě si neměl nikdy žádnou větší zodpovědnost a nevíš, co to je.

                • Re: Slavia - Olomouc 1:1 předčasně ukončeno po 1. pol.

                  vavicek     před 13 lety 05.05.2011 21:29 |  
                  0 0

                  Bud hovoř k věci nebo nereaguj. Tohle je opravdu hnusný nesmysl.

                  • Re: Slavia - Olomouc 1:1 předčasně ukončeno po 1. pol.

                    PetCC     před 13 lety 05.05.2011 21:53 |  
                    0 0

                    K jaký věci. Tady celou dobu žádná debata k věci není. Je to jen spousta spekulací, na které drtivá většina lidí skočila, protože si to zkrátka nedovedou srovnat v hlavě.

                    • Re: Slavia - Olomouc 1:1 předčasně ukončeno po 1. pol.

                      vavicek     před 13 lety 05.05.2011 22:06 |  
                      0 0

                      ?? Co z hoho co jsem napsal není pravda? O tom snad byla řeč. To ty tady tvrdíš něco o virtuálním světě. A to, že byl Sisák pravomocně odsouzen za tunelování je fakt. To, že několik svědků mluví o uplácení Platila je fakt. To že Platil několikrát lhal je fakt. A tak dále. Takže znovu co z toho co jsem napsal je virtuální realita?

                      • Re: Slavia - Olomouc 1:1 předčasně ukončeno po 1. pol.

                        PetCC     před 13 lety 05.05.2011 22:53 |  
                        0 0

                        A co s tím má společné nějaký Sisák? Spekulace.
                        O uplácení Platila jsem v životě neslyšel. I kdyby, další spekulace.
                        Že Platil lhal? Je stli mu někdo dal špatné informace a on je předal dál, to není žádné lhaní.
                        Existuje několik faktů ohledně finanční bilance Slavie. A ty vcelku odpovídají současné situaci. Nevidím v tom žádné větší díry a ti je pro mě realita.

          • Re: Slavia - Olomouc 1:1 předčasně ukončeno po 1. pol.

            skman     před 13 lety 05.05.2011 20:41 |  
            0 0

            to se uz nikdy nedozvime, bylo to ale otevrene

            • Re: Slavia - Olomouc 1:1 předčasně ukončeno po 1. pol.

              spojka     před 13 lety 05.05.2011 20:48 |  
              0 0

              Asi nema cenu tuhle debatu dal rozvijet, ale opravdu nevim, z ceho bychom treba platili letadlo, kdyz neni ani na platy uklizecek a ochranku. A nechtejte mi namluvit, ze by se nasel investor.

        • Re: Slavia - Olomouc 1:1 předčasně ukončeno po 1. pol.

          vaskieto     před 13 lety 05.05.2011 20:35 |  
          0 0

          Přesně tak, mohli jsme mít alespoň nějakou radost a naději. Takhle jsme to všechno totálně pohnojili. Nechápu, proč ti vymaštěnci nepočkali aspoň na konec zápasu. Teď už zbývá jenom doufat, že tu licenci přece jenom nějakým zázrakem dostaneme, jinak to bude moc neslavný konec našeho slavného klubu :-( Do pr....!!!!!

          • Re: Slavia - Olomouc 1:1 předčasně ukončeno po 1. pol.

            spojka     před 13 lety 05.05.2011 20:37 |  
            0 0

            Pokud by ses byl v tyhle situaci schopen radovat z vitezstvi v nejakym Ondrasovka cupu, tak to nechapu uz vubec nic.

            • Re: Slavia - Olomouc 1:1 předčasně ukončeno po 1. pol.

              PetCC     před 13 lety 05.05.2011 21:23 |  
              0 0

              A od čeho asi ten fotbal je? Aby se slavili vítězství na hřišti!
              A jestli si myslíš něco jiného, tak si pleteš sport s politikou.

              • Re: Slavia - Olomouc 1:1 předčasně ukončeno po 1. pol.

                spojka     před 13 lety 05.05.2011 21:36 |  
                0 0

                S první částí souhlasím. Jen v situaci, kdy mám strach o samotné přežití klubu, mi připadá nějaký pohár naprosto nepodstatný. Možná to není normální, ale cítím to tak.

      • Re: Slavia - Olomouc 1:1 předčasně ukončeno po 1. pol.

        whip     před 13 lety 05.05.2011 20:34 |  
        0 0

        To je tedy pekna kravina. Pohar byl naopak dulezity - s pripadnou ucasti v Evrope by se jiste investori nebo i novy majitel hledal minimalne snadneji nez doted. Takhle nas uz nespasi nic. Vsechno de do hajzlu a je smutne, ze se pod tim podepsali i nekteri "fans".

        • Re: Slavia - Olomouc 1:1 předčasně ukončeno po 1. pol.

          spojka     před 13 lety 05.05.2011 20:39 |  
          0 0

          Proboha pochopte uz jednu vec, ani s Ondrasovkou ani bez by se nejaky investor nebo majitel nehledal, protoze neni zajem ho hledat! Vzdyt tady zajemci byli, nabizeli vyrovnani s Enicem, odkoupeni stadionu... Franc vsechny poslal do p*dele

          • Re: Slavia - Olomouc 1:1 předčasně ukončeno po 1. pol.

            skman     před 13 lety 05.05.2011 20:42 |  
            0 0

            jak to vis rekl Ti to sam Franc? v Blesku toho napsali, pry Platil posilal vypoved, coz nebyla pravda

            • Re: Slavia - Olomouc 1:1 předčasně ukončeno po 1. pol.

              spojka     před 13 lety 05.05.2011 20:44 |  
              0 0

              Jak nebyla pravda? Protoze to rekl Ondrej Zlamal? Takhle se muzeme dohadovat donekonecna. V tyhle situaci nevi nikdo nic na 100%. Vychazim jen ze zprav v otevrenych zdrojich a z informaci lidi treba prave tady na SN. Tech informaci o tom, za zajem meli seriozni firmy, a presto Franc pritahl den pred licencnim rizenim pochybnou firmu, bylo dost.

      • Re: Slavia - Olomouc 1:1 předčasně ukončeno po 1. pol.

        wymaz     před 13 lety 05.05.2011 20:35 |  
        0 0

        Spojko,to nemá smysl,tady se snad někteří probudili teprve teď ze zomního spánku,jinak nechápu proč jsou mimo. To co ostatní udělali bylo jediné co se ještě z ze strany fanoušků dalo udělat.Kdo to nechápe,je mimo.(Ano, nemusím s tím souhlasit, nebo na to mít žaludek, ale bylo to třeba udělat.) Pokud s tím nesouhlasím,nejdu tam.To je demokracie!

        • Re: Slavia - Olomouc 1:1 předčasně ukončeno po 1. pol.

          takanohana     před 13 lety 05.05.2011 20:40 |  
          0 0

          Bylo potřeba ničit soukromý majetek? Sorry,ale neohánějte se demokracií, když obhajujete vandalismus, násilný a hojení si mindráků partičkou zamaskovaných ubožáků.

          • Re: Slavia - Olomouc 1:1 předčasně ukončeno po 1. pol.

            spojka     před 13 lety 05.05.2011 20:42 |  
            0 0

            Pozor, ani jeden z nas to neobhajuje a nepodporuje. Mne se to taky nelibi, ale nehodlam se tvarit, ze se to stalo jen tak nahodou, protoze se tam proste seslo par agresivnich lidi. Spelo to k tomu dlouho a kompetentni osoby mely spoustu casu tomu predejit.

          • Re: Slavia - Olomouc 1:1 předčasně ukončeno po 1. pol.

            Vhoo (přítel SN)     před 13 lety 05.05.2011 20:42 |  
            0 0

            v jakémkoliv jiném klubu by jsme tohle viděli asi tak před půl rokem , to ani nemluvím o turecku , itálii atd. tohle se stát prostě MUSELO bez ohledu na to jak se mi to taky nelíbí. Bylo by ale ted moc snadné ukazovat na fanoušky a svalovat to na ně.

          • Re: Slavia - Olomouc 1:1 předčasně ukončeno po 1. pol.

            vavicek     před 13 lety 05.05.2011 20:43 |  
            0 0

            Nebylo potřeba ničit majetek. Stačilo, aby se ředitel zachoval jako chlap a ne jako Miroslav Štěpán.

          • Re: Slavia - Olomouc 1:1 předčasně ukončeno po 1. pol.

            wymaz     před 13 lety 05.05.2011 20:46 |  
            0 0

            Ty jsi úplně mimo,demokracii se oháním proto,že za komančů by to bylo trochu jinak(vlastně nebylo).Já nesouhlasím s ničením Spojka taky ne,pokud nás nechcete pochopit,nemá to smysl dál to komentovat.

        • Re: Slavia - Olomouc 1:1 předčasně ukončeno po 1. pol.

          skman     před 13 lety 05.05.2011 20:44 |  
          0 0

          obsah prispevku odpovida pojmenovani tveho nicku

  7. Re: Slavia - Olomouc 1:1 předčasně ukončeno po 1. pol.

    wymaz     před 13 lety 05.05.2011 20:53 |  
    0 0

    Zajímavé jak se liší popis událostí na jednotlivých webech a nikde není jen popis, každý si přidá co se mu hodí.

  8. Re: Slavia - Olomouc 1:1 předčasně ukončeno po 1. pol.

    Eluin (přítel SN)     před 13 lety 05.05.2011 20:54 |  
    0 0

    Tak Vaniak prý chce ukončit kariéru, aspoň to tvrdí onlajny.cz...

    • Re: Slavia - Olomouc 1:1 předčasně ukončeno po 1. pol.

      Vhoo (přítel SN)     před 13 lety 05.05.2011 20:57 |  
      0 0

      emoce ted pracujou na všechny strany

  9. Re: Slavia - Olomouc 1:1 předčasně ukončeno po 1. pol.

    MilanS     před 13 lety 05.05.2011 20:58 |  
    0 0

    Fandím Vám. Bojujte, nezaspěte to jako my. Bohemians 1905

  10. Re: Slavia - Olomouc 1:1 předčasně ukončeno po 1. pol.

    Viking     před 13 lety 05.05.2011 21:01 |  
    0 0

    Teď se všichni strašně diví, že někomu ruply nervy. Zlámal, Platil...

    Rok jsou ve finančních sračkách a majitel pro to nedělá lautr nic! Poslední den licenčního termínu dohodí nějakou kyperskou skořápku a potom mají ještě tu drzost tvrdit, že komunikace s fanoušky nebyla možná.

    JDĚTE DO HAJZLU.

    • Re: Slavia - Olomouc 1:1 předčasně ukončeno po 1. pol.

      mitsu     před 13 lety 05.05.2011 21:14 |  
      0 0

      jasne,takze vse uz je stejne ztraceny,tak aspon rozmlatim eden a znemoznim hracum vyhrat pohar? To podle me neni reseni....

  11. Re: Slavia - Olomouc 1:1 předčasně ukončeno po 1. pol.

    mitsu     před 13 lety 05.05.2011 21:11 |  
    0 0

    Protestni akce pred zacatkem zapasu byla naprosto v poradku.
    To, co se dělo o poločase už s protestem moc spolecneho nemelo.
    Demolice Edenu je naprosta demence! a hlavne to nicemu nepomuze.
    nabehnuti do vipky totez.To jako chteli mlatit nahodny lidi jen za to, ze jsou ve vipce? Ze tam nebudou majitele, ani nikdo z vedeni jim muselo dojit. Tohle jednani slavii akorat tak jeste vic poskodilo. A ja, bejt hracem tak sem dost nasranej!!!
    Idioti v kapucich,kteri jenom prisli delat bordel

    • Re: Slavia - Olomouc 1:1 předčasně ukončeno po 1. pol.

      spojka     před 13 lety 05.05.2011 21:15 |  
      0 0

      Souhlasím, že tohle Slavii ještě víc poškodilo (pokud je to po řádění Rosena, Doležala a Sisáka ještě vůbec možné). Že nikdo z vedení není na stadionu v době zápasu, to prostě normální není.

      Protestní akce byla v klidu až do toho neuvěřitelně hloupého a arogantního výstupu Platila. Naprosto nezvládal jednání s davem lidí, přestože musel vědět, jaká je po roce tunelování a lhaní asi mezi fandy nálada. Začít tím, že je označím za "zbabělce" a po třech nicneříkajících větách (které už opakuje půl roku) se otočit a odejít, to je prostě totální selhání. Tím neomlouvám to, co se stalo potom.

      • Re: Slavia - Olomouc 1:1 předčasně ukončeno po 1. pol.

        mitsu     před 13 lety 05.05.2011 21:23 |  
        0 0

        Samozrejme,platil to totalne nezvladl,az mi prichazi na mysl, jeslti to ´´nezvladl´´ umyslne. Protoze snad neni takhle blbej. Na druhou stranu to ale proste neomlouva to chovani urcity casti fanousku. podle me se tam jenom prisli vyradit. Tomu, kterej vytrhavani sedacky na domacim stadionu a demoluje vipku nezalezi na klubu,ale de se jen porvat. pro to neni omluva.

        • Re: Slavia - Olomouc 1:1 předčasně ukončeno po 1. pol.

          spojka     před 13 lety 05.05.2011 21:26 |  
          0 0

          V tom naprosto souhlasím. Určitá část lidí tam s tímhle motivem od začátku určitě šla. Problém je v tom, jim to chováním lidí ve vedení bylo umožněno.

  12. Re: Slavia - Olomouc 1:1 předčasně ukončeno po 1. pol.

    LordEdmund     před 13 lety 05.05.2011 21:11 |  
    0 0

    Odpovědnost za dnešek je jen a jen na Platilovi. To,že jsou i mezi Slavisty tupci snad ví každej a mohl si to zjistit i Platil. Na všechno bylo dost Času a teď hold lidem ruply nervy. Můžeme se bavit, že bylo zbytečné jít na VIPKU , ale to už je teď uplně jedno.Slavisti ukázali svoji sílu a za to respekt.Koment Ondry zlámala je naprosto směśný..Polít pivem si nezasloužil:-)))ty voe to se mu fakt stalo něco ukrutnýho, hlavně že mi si zasloužíme aby nás soustavně někdo obelhával.

    • Re: Slavia - Olomouc 1:1 předčasně ukončeno po 1. pol.

      Viking     před 13 lety 05.05.2011 21:13 |  
      0 0

      Přesně tak. Rok nám serou na hlavy, lžou jako když tiskne a teď ještě budou mlátit hubou.

    • Re: Slavia - Olomouc 1:1 předčasně ukončeno po 1. pol.

      takanohana     před 13 lety 05.05.2011 21:21 |  
      0 0

      Vždycky jsem si myslel, že síla Slávistů je v něčem úplně jiném, než v tom, schovat se za maskování a v anonymním davu páchat násilí a výtržnosti. Člověk musí mít odvahu a vnitřní integritu, aby se zachoval tak, jako Platil. A musí být zamindrákované tupé násilnické hovádko, aby se choval jako tihle "fanoušci".
      Co přesně je dobře na vymlácení Edenu?
      Co přesně je dobře na kontumovaném zápase?
      Co přesně je dobře na výtržnostech, které budou stát Slavii krutou pokutu a problémy?
      Co přesně je dobře na poškozené technice ČT?
      Dokud se klub nevypořádá s ultras a podobnou verbeží, na Slavii mne nikdo neuvidí, rvačku při oslavě titulu jsem nakonec skousnul, ale tohle je pro mne poslední kapka. Fotbal má být pro fanoušky a ne pro násilnická zamindrákovaná hovada...

      • Re: Slavia - Olomouc 1:1 předčasně ukončeno po 1. pol.

        spojka     před 13 lety 05.05.2011 21:24 |  
        0 0

        Co přesně je dobře na vytunelování klubu?

      • Re: Slavia - Olomouc 1:1 předčasně ukončeno po 1. pol.

        vavicek     před 13 lety 05.05.2011 21:26 |  
        0 0

        Jsi normální? Vnitří integritu? A že ten klub ale dobře nastaroval. Jen co je pravda.

        • Re: Slavia - Olomouc 1:1 předčasně ukončeno po 1. pol.

          takanohana     před 13 lety 05.05.2011 21:31 |  
          0 0

          Pokud je normální chovat se slušně i k těm, s nimiž nesouhlasím, pokud je normální nerabovat, neničit, nervat se - tak ano, jsem normální.

          • Re: Slavia - Olomouc 1:1 předčasně ukončeno po 1. pol.

            spojka     před 13 lety 05.05.2011 21:33 |  
            0 0

            Je normální lhát, krást a tunelovat?

          • Re: Slavia - Olomouc 1:1 předčasně ukončeno po 1. pol.

            Jakubisko     před 13 lety 05.05.2011 22:36 |  
            0 0

            "s nimiž nesouhlasím"? člověk, kterej ti ukradne auto, zabije dítě a znásilní ženu je člověk "se kterým nesouhlasíš" a proto si zaslouží slušné zacházení? vyndej si laskavě hlavu z prdele...

            • Re: Slavia - Olomouc 1:1 předčasně ukončeno po 1. pol.

              Gino     před 13 lety 05.05.2011 22:54 |  
              0 0

              ty jsi taky případ :)))

              • Re: Slavia - Olomouc 1:1 předčasně ukončeno po 1. pol.

                Jakubisko     před 13 lety 05.05.2011 22:57 |  
                0 0

                Jsem rád že přihlížíš zániku nejstaršího českého klubu ve vší slušnosti, hned to pak vypadá lépe.

      • Re: Slavia - Olomouc 1:1 předčasně ukončeno po 1. pol.

        Viking     před 13 lety 05.05.2011 21:28 |  
        0 0

        Zoufalí lidé dělají zoufalé věci. Majitelé se mění, klub tvoří historie a fanoušci.

    • Re: Slavia - Olomouc 1:1 předčasně ukončeno po 1. pol.

      travel (přítel SN)     před 13 lety 05.05.2011 22:28 |  
      0 0

      Tak jsem se vrátil z Edenu a přečetl jsem si Vaše názory.Respektuji názory Vás všech,každý na to má nárok a že se leckdy liší je přirozené.Proto bych si i já dovolil říci svůj názor.Ještě před měsícem jsem vcelku věřil Platilovi,že chce Slavii zachránit a věřil jsem Ladislavově teorii(jistě většina ví o co jde).Bohužel,když Platil sliboval po několikáté v podstatě to samé( příští týden bude znám nový vlastník atd) a nikdy se to nepotvrdilo a přečetl jsem si lecos o jeho minulosti ,přestal jsem mu věřit a přiklonil jsem se k názoru,že je nastrčen ,aby hrál o čas (navíc se čím dál více mluvilo o tom ,že Franc je nastrčený bílý kůň skutečného vlastnika Sisáka a ten víme ,co dovede), aby vznikla nová Slavia a aby nemuseli zaplatit Enicu cca 110 mil.Když se najednou objevila spol. Natland a objevily se informace (např v České pozici od p. Léka),co je to za společnost,jenom mě to utvrdilo v názoru,že vlastníkům Slavie nejde o její záchranu,ale o likvidaci (zajímavé je,že Platil byl původně proti této spol. a dnes ji obhajoval-co se tak najednou změnilo nevím).Že chtěli někteří fanoušci Slavie po těchto x krát nesplněných slibech znát pravdu se nedivím a že to dopadlo takto mě netěší,ale je pravda,že jsme my fanoušci (teď myslím všechny) měli trpělivost s řešením údajné záchrany Slavie až až. Stát se toto sparťanům nebo baníkovcům ,tak takovéto akce by byly podstatně dřív a ještě ve větším-tím nechci situaci ,která dnes nastala obhajovat,ale vedení tomu šlo naproti a možná to bylo i cílené,aby se měli teď na co vymlouvat).Také jsem zvědavý na reakci Haška a doufám,že to pro něj nebude argument,aby nedodržel slib,že novou Slavii vzniknout nenechají. Toto je můj názor,takto to vidím a v záchranu Slavie už v podstatě nevěřím (dnešek to neovlivnil a pokud to bude někdo z vedení tvrdit je to jen výmluva).Je mi jasný, že spousta z Vás se mnou nesouhlasí,ale to je zcela v pořádku a přirozené.

      • Re: Slavia - Olomouc 1:1 předčasně ukončeno po 1. pol.

        PetCC     před 13 lety 05.05.2011 22:37 |  
        0 0

        Stát se to na Spartě nebo Baníku, tak z hřiště vykopnou všechny ihned. Bohužel vedení Slavie nepochopilo, že nemluví s normálně uvažujícími lidmi.

  13. Re: Slavia - Olomouc 1:1 předčasně ukončeno po 1. pol.

    vavicek     před 13 lety 05.05.2011 21:16 |  
    0 0

    "Za několik minut zničili to, co jsme tu deset měsíců budovali," řekl Platil.

    Ten člověk je normální čůrák. Škoda, že nedostal přes držku. Debil.

  14. Re: Slavia - Olomouc 1:1 předčasně ukončeno po 1. pol.

    spojka     před 13 lety 05.05.2011 21:17 |  
    0 0

    A je to tady. Našel se viník.

    Ředitel Platil výtržnosti fanoušků označil za velký podraz. "Za několik minut zničili to, co jsme tu deset měsíců budovali," řekl Platil.

    • Re: Slavia - Olomouc 1:1 předčasně ukončeno po 1. pol.

      spojka     před 13 lety 05.05.2011 21:18 |  
      0 0

      A Slavia už zná verdikt: Licence neudělena!

      • Re: Slavia - Olomouc 1:1 předčasně ukončeno po 1. pol.

        vavicek     před 13 lety 05.05.2011 21:19 |  
        0 0

        To je velice smutné. Tohle nikomu nemůže prospět. Nechápu proč to nepřenechali třeba tomu Viamontu.

      • Re: Slavia - Olomouc 1:1 předčasně ukončeno po 1. pol.

        Vhoo (přítel SN)     před 13 lety 05.05.2011 21:20 |  
        0 0

        a ten hajzl to věděl už když tam šel a říkal jak se to skvěle daří.

        • Re: Slavia - Olomouc 1:1 předčasně ukončeno po 1. pol.

          Vhoo (přítel SN)     před 13 lety 05.05.2011 21:22 |  
          0 0

          Proč ji nedostala Slavia? Nepředložila vlastnickou strukturu, nedoložila bezdlužnost hráčům a zaměstnancům. Nedoložila, že by platila závazky vůči státu a nedoložila informace, jak by mělo vypadat zajištění finančních prostředků na příští sezonu.

          nedokážou ani doložit vlastnickou strukturu a budou nám mazat medy kolem huby, ze začátku jsem pochyboval ale ta dnešní akce byla skvělej krok.

          • Re: Slavia - Olomouc 1:1 předčasně ukončeno po 1. pol.

            vavicek     před 13 lety 05.05.2011 21:24 |  
            0 0

            Hlavně, že ten fízl tvrdil jak je to dobře nastartované.

        • Re: Slavia - Olomouc 1:1 předčasně ukončeno po 1. pol.

          spojka     před 13 lety 05.05.2011 21:23 |  
          0 0

          Proč ji nedostala Slavia? Nepředložila vlastnickou strukturu, nedoložila bezdlužnost hráčům a zaměstnancům. Nedoložila, že by platila závazky vůči státu a nedoložila informace, jak by mělo vypadat zajištění finančních prostředků na příští sezonu.

          Platil je opravdu komediant, hlavně že vše bylo na dobré cestě.

          • Re: Slavia - Olomouc 1:1 předčasně ukončeno po 1. pol.

            Vhoo (přítel SN)     před 13 lety 05.05.2011 21:26 |  
            0 0

            já myslím že tohle otevřelo oči všem.

    • Re: Slavia - Olomouc 1:1 předčasně ukončeno po 1. pol.

      Mac     před 13 lety 05.05.2011 21:24 |  
      0 0

      Přesně takový vyjádření jsem taky čekal, slibotechna Platil teď řekně, že to nemá zapotřebí a rezignuje. To přirovnání ke Štěpánovi z 89 přesně sedí, jeho projev byl rozbuškou celé situace!

      • Re: Slavia - Olomouc 1:1 předčasně ukončeno po 1. pol.

        eomer (přítel SN)     před 13 lety 05.05.2011 21:43 |  
        0 0

        Souhlas

  15. Re: Slavia - Olomouc 1:1 předčasně ukončeno po 1. pol.

    vavicek     před 13 lety 05.05.2011 21:22 |  
    0 0

    Nepředložila vlastnickou strukturu, nedoložila bezdlužnost hráčům a zaměstnancům. Nedoložila, že by platila závazky vůči státu a nedoložila informace, jak by mělo vypadat zajištění finančních prostředků na příští sezonu.

    Co tady teda ten kretén těch 10 měsíců dělal? Tahle akce měla přijít mnohem dřív.

    • Re: Slavia - Olomouc 1:1 předčasně ukončeno po 1. pol.

      PetCC     před 13 lety 05.05.2011 21:26 |  
      0 0

      Jistě!
      A měl se vymlátit i svaz, pak bychom licenci zcela jistě dostali. Zdá se, že většina diskutujících tu má myšlení žáka základní školy.

      • Re: Slavia - Olomouc 1:1 předčasně ukončeno po 1. pol.

        Mac     před 13 lety 05.05.2011 21:30 |  
        0 0

        Já násilí taky nemám rád a mrzí mě, že jsme přišli o šanci na pohár a Evropu, ale Platil je hajzl nejvyššího kalibru, protože nic neudělal a jen nás tahal za nos!

        • Re: Slavia - Olomouc 1:1 předčasně ukončeno po 1. pol.

          PetCC     před 13 lety 05.05.2011 21:50 |  
          0 0

          Tebe možná tahal, mě ne.

          • Re: Slavia - Olomouc 1:1 předčasně ukončeno po 1. pol.

            Mac     před 13 lety 05.05.2011 21:57 |  
            0 0

            Neříkej, že jsi v koutku duše nevěřil, že tu licenci nakonec dostaneme. ;-)

            • Re: Slavia - Olomouc 1:1 předčasně ukončeno po 1. pol.

              PetCC     před 13 lety 05.05.2011 22:03 |  
              0 0

              Jak jsme ji asi dneska mohli dostat? A Platil někde tvrdil, že ji dneska dostaneme?
              Co takhle srovnat si fakta? A ne spekulace. Ale to většině zřejmě dělá dost velké problémy.

              • Re: Slavia - Olomouc 1:1 předčasně ukončeno po 1. pol.

                Mac     před 13 lety 05.05.2011 22:10 |  
                0 0

                Nechci se hádat, ale Platil a spol. věděli o hrozbě neudělení licence minimálně čtvrt roku (spíše déle). Měli spoustu času na to, aby alespoň částečně splnili podmínky licenčního řízení. Spousta subjektů jim nabízela pomoc, svaz prostřednictvím Haška jasně naznačil, že Slavia je v lize něco navíc a trošku přimhouří oko, když bude nějaký drobný nedostak.

                Výsledek - s nikým se nedohodli, pomoc odmítli a nesplnili vůbec nic - viz vyjádření komise! To jsou fakta!

                • Re: Slavia - Olomouc 1:1 předčasně ukončeno po 1. pol.

                  PetCC     před 13 lety 05.05.2011 22:27 |  
                  0 0

                  By mě zajímalo, kdo kdy někdy Slavii něco nabízel. To, že to psali v novinách pro mě žádný velký důkaz není.

          • Re: Slavia - Olomouc 1:1 předčasně ukončeno po 1. pol.

            YsoEz     před 13 lety 05.05.2011 22:03 |  
            0 0

            PetCC u tvych komentaru se vzdy dobre pobavim

            • Re: Slavia - Olomouc 1:1 předčasně ukončeno po 1. pol.

              PetCC     před 13 lety 05.05.2011 22:32 |  
              0 0

              Za to já se dnaska vůbec nebavím. Jsem nasranej. Nasranej na sebe, že jsem něčemu takovému, co dneska proběhlo nedokázal zabránit.
              Já se vždycky divil, jak se mohl Hitler dostat k moci. Ale události poslední doby (nejen ve Slavii) mi ukázali, že to opravdu není těžké. Stačí přijít ve správný okamžik a zmatení lidé bezvýhradně uvěří všemu.

      • Re: Slavia - Olomouc 1:1 předčasně ukončeno po 1. pol.

        vavicek     před 13 lety 05.05.2011 21:33 |  
        0 0

        Kdo tady mluví o vymlacování oken? Jsi normální? Hovoř k věci nebo neraguj.

        • Re: Slavia - Olomouc 1:1 předčasně ukončeno po 1. pol.

          EdCable     před 13 lety 05.05.2011 22:09 |  
          0 0

          Jediny, kdo mluvi o vymlacovani oken jsi ty:-)) Takze: "Jsi normální? Hovoř k věci nebo neraguj." :-))

          • Re: Slavia - Olomouc 1:1 předčasně ukončeno po 1. pol.

            vavicek     před 13 lety 05.05.2011 22:11 |  
            0 0

            A to konkrétně kde?

            • Re: Slavia - Olomouc 1:1 předčasně ukončeno po 1. pol.

              EdCable     před 13 lety 05.05.2011 22:13 |  
              0 0

              Cist snad jeste pres vsechen vztek umis, napriklad prispevek, na ktery reaguji:-))

  16. licenční řízení - jak dál?

    slaviator     před 13 lety 05.05.2011 21:27 |  
    0 0

    Kluby, kterým byla licence zamítnuta, se mohou odvolat u licenčního tribunálu ČMFS do 7 kalendářních dnů od doručení rozhodnutí.
    Klub, kterému byla odmítnuta licence, podá odvolání výhradně prostřednictvím licenčního manažera ČMFS k licenčnímu tribunálu
    ČMFS, bude sepsána zpráva, která je pak předána odvolacímu orgánu společně s odvoláním klubu.
    Odpovědný: licenční manažer, licenční administrativa.
    Lhůta: do pěti kalendářních dnů od doručení odvolání licenčnímu manažerovi.
    Toto odvolání je posouzeno licenčním tribunálem. Od jednotlivých klubů a licenčního výboru mohou být vyžadovány dodatečné údaje, dokumenty a informace.
    Odpovědný: předseda licenčního tribunálu.
    Lhůta: do pěti kalendářních dnů od přijetí odvolání licenčním soudem.
    Po pečlivém zhodnocení celého případu, přijme odvolací orgán rozhodnutí.
    Odpovědný: předseda licenčního soudu.
    Lhůta: do pěti kalendářních dnů od přijetí odvolání licenčním tribunálem.
    Pokud je odvolání zamítnuto a je přijato rozhodnutí neudělit licenci, odvolací orgán sepíše zprávu s detailním zdůvodněním
    zamítnutí a popisem příslušných oblastí.
    Odpovědný: předseda licenčního soudu.
    Lhůta: do pěti pracovních dnů od rozhodnutí o odvolání.
    Pokud je odvolání podpořeno a je přijato rozhodnutí udělit licenci, je vydáno písemné rozhodnutí o udělení licence a odesláno klubu. Klub se přesouvá do kontrolní fáze.
    Odpovědný: předseda licenčního tribunálu, licenční manažer a licenční odborník.
    Lhůta: do pěti pracovních dnů od rozhodnutí o odvolání.

  17. Re: Slavia - Olomouc 1:1 předčasně ukončeno po 1. pol.

    Wommi     před 13 lety 05.05.2011 21:40 |  
    0 0

    ...pro chytraky!!! co tu jen kritizujou...kde myslite, ze vedeni bylo?!?!?!?...mozna kdyby jste to tedy tak sledovali, jak to tu umite jen kritizovat, tak by jste zjistili, ze vedeni bylo na jednani licencni komise - franc, platil a zastupce toho natlandu!!! Nikdo jiny tam neni a jak psal quelhar, ostatni tedy podali demisi, popr. odstoupili!!!

    Co si vubec myslite? jako ze tam melo zaznit? Mysleli jste si snad, ze tam prijde platil a nejakej kellner nebo treba bill gates a podepisou pred vama smlouvu?!?!?! na prodej slavie?
    At je platil jakejkoliv, on je pouze reditel a clen predstavenstva, kterej v takovy veci je zavislej na rozhodnuti vlastnika, pokud ten mu bude vypravet, zejtra bude, pozejtri, pristi tyden, nemuze delat nic jen papouskovat slova majitele.

    CO jsem videl, Platil jim chtel neco rict, pak na nej zacali hazet pivo, tak se nasral a sel,...co cekate....? jak tu bylo psano, ja bejt jim, tak se otocim a pujdu taky, stejne jako jakejkoliv, byt vasnivej slavista-sponzor.

    Nechapu proc se neudelala pouze prvni demonstrace, ktera prave mela silu v te nenasilnosti a ve znameni "nebudeme stale mlcet a sedet na zadku, mozna muzeme byt i zly"!!! a pak si ty, kteri by si to chteli vyventilovat mohli zajet za sisakem, francem, rosenem, dolezalem a spol. a tam jim treba udelat kdovico!!!

    A nakonec jeste takovej osobni usmev nad trapnosti tech nejtvrdsich fanousku - kdyz jsou v parte, to jsou machri, nejsilnejsi a nejzlejsi,..a pak, kdyz se tam obevi 10 tezkoodencu, tak se pulka z tehle silaku zastavi az u branky:)))). Kdyz si hraju na silnyho, tak jim i jsem a postavim se celem a ne, ze utecu a pak rvu.

    • Re: Slavia - Olomouc 1:1 předčasně ukončeno po 1. pol.

      wymaz     před 13 lety 05.05.2011 21:56 |  
      0 0

      Wommi v podstatě s tebou souhlasím, ale nenásilných-rozumných protestů už bylo a nikoho to nezajímalo. To co se stalo není hezké a hodně z nás se to nemusí líbit, ale bylo to třeba. Každý z nás, kdo sleduje, co se poslední měsíce děje, a jak se k nám vedení i majitelé chovají, má na hlavě nakáleno. To co se stalo, mi dalo pocit zadostiučení :-))-čistoty. Pokud majitel Slávii prodá někomu, kdo má jméno, nebude problém, aby jsme škody, co jsme jako fanoušci napáchali, zaplatili.

      • Re: Slavia - Olomouc 1:1 předčasně ukončeno po 1. pol.

        Wommi     před 13 lety 05.05.2011 23:21 |  
        0 0

        ...chapu nasrani, ale melo probehnout prvni, druhe ne, pouze s tim, ze my umime i to druhe,..pak at si klidne nejakej ostrej hoch v kapuce a salkou pres oblicej objede klicem auto platilovi nebo rosenovi, nebo mu treba udelaj neco horsiho,...ale ne takto na hristi,...ted je proste vse v prdeli, vse se posunulo na stranu "Zla", byt se tu zase ostatni budou alibisticky obhajovat, ze to neni chyba fanousku, ale platila, kterej nic nerek!!!

        K posledni vete,..jsi si jisty, ze kdyby jsi prisel za nejakym tim fanouskem, ze ti to zaplati?!..ja tedy rozhodne ne, leda pokud si ho pozvou na policii, ukazou mu zabery s tim, ze na nej slavia podala trestni oznameni:))

    • Re: Slavia - Olomouc 1:1 předčasně ukončeno po 1. pol.

      martyni (přítel SN)     před 13 lety 05.05.2011 22:21 |  
      0 0

      souhlas!

  18. Re: Slavia - Olomouc 1:1 předčasně ukončeno po 1. pol.

    spojka     před 13 lety 05.05.2011 21:40 |  
    0 0

    „Komisi jsme předložili náš plán, jak postupovat při záchraně klubu,“ řekl při odchodu Platil a tvářil se velmi optimisticky.

    ... Nedoložila, že by platila závazky vůči státu a nedoložila informace, jak by mělo vypadat zajištění finančních prostředků na příští sezonu.

    • Re: Slavia - Olomouc 1:1 předčasně ukončeno po 1. pol.

      janko (přítel SN)     před 13 lety 05.05.2011 21:48 |  
      0 0

      ... ten pán tvrdí že deset měsíců přišlo vniveč. Ok, a co se udělalo za těch 10 měsíců? Nic... Jen další dluhy... a kde je těch 120 let co jste spláchly do hajzlu? Jsem hrdý že jsem slavista...panové můžeme se na to koukat z leva z prava, ale když mi 75-tiletý slavista řekne že s tí co se stalo souhlasí co na to říct?.... Moje babička říkala že se tak dlouho chodí se džbánem.... prostě tomu nevěřili, že je to u nás možný
      ....

  19. Licence neudělena

    Mac     před 13 lety 05.05.2011 21:45 |  
    0 0

    Proč ji nedostala Slavia? Nepředložila vlastnickou strukturu, nedoložila bezdlužnost hráčům a zaměstnancům. Nedoložila, že by platila závazky vůči státu a nedoložila informace, jak by mělo vypadat zajištění finančních prostředků na příští sezonu.

    Problémy a dluhy má půlka ligy, známé jsou například problémy Brna nebo Baníku. Ale i to Brno nakonec dokázalo nějak uspokojit licenční komisi - buďto to zfalšovalo nebo přišlo se splátkovým řešením, ale dokázalo, že při troše snahy se licence získat dá! Takže buď je Platil totálně neschopný amatér, nebo tu snahu neměl!

    • Re: Licence neudělena

      Wommi     před 13 lety 05.05.2011 21:49 |  
      0 0

      ...standardne se zatlaci na fotbalisty, kteri bezdluznost pod pohruzkou podepisi. Tady byl problem, ze zadny penize nejsou, takze jim nemuzes cim hrozit, spis oni tobe ze vypovi smlouvu,..takze neslo nic udelat

  20. Re: Slavia - Olomouc 1:1 předčasně ukončeno po 1. pol.

    vaskieto     před 13 lety 05.05.2011 21:46 |  
    0 0

    Když všichni na svazu trdí, že neznají vlastnickou strukturu Slavie, a to včetně Haška, zkusím mu poradit jednu fintu. Zaklepej vedle na dveře, kde sedí tvůj zaměstnanec Doležal a přímo se ho zeptej.
    To je fakt neskutečný.....

    • Re: Slavia - Olomouc 1:1 předčasně ukončeno po 1. pol.

      slaviator     před 13 lety 05.05.2011 21:49 |  
      0 0

      a Doležal je zaměstnanec Slavie? Dokázat vlastnickou strukturu Slavie je na klubu, ne na zaměstnanci svazu ...

      • Re: Slavia - Olomouc 1:1 předčasně ukončeno po 1. pol.

        vaskieto     před 13 lety 05.05.2011 21:53 |  
        0 0

        No jo, ale rozhodně by o tom Doležal jako jeden z bývalých šéfů a údajných spoluvlastníků Slavie něco přeci jenom vědět měl, ne :-)

        • Re: Slavia - Olomouc 1:1 předčasně ukončeno po 1. pol.

          Wommi     před 13 lety 05.05.2011 21:56 |  
          0 0

          ..heh a nemyslis ze treba od doby co tam neni se to treba mohlo stokrat zmenit, vedet muze a nemusi, kazdopadne neni jeho povinnost mluvit o spolecnosti, se kterou nema oficialne jiz nic spolecneho.

          • Re: Slavia - Olomouc 1:1 předčasně ukončeno po 1. pol.

            slaviator     před 13 lety 05.05.2011 21:58 |  
            0 0

            nehledě na to že může mít podepsanou i nějakou doložku o mlčenlivosti na určitou dobu... ;)

          • Re: Slavia - Olomouc 1:1 předčasně ukončeno po 1. pol.

            vaskieto     před 13 lety 05.05.2011 22:00 |  
            0 0

            To je sice pravda, ale za jeho šéfování vznikl současný marasmus Slavie, on byl u toho, když vyšachovali ENIC a rozhodně má na současné situaci svůj velký a nezanedbatelný podíl. Přesto všechno ho Hašek na svazu zaměstnal.......

            • Re: Slavia - Olomouc 1:1 předčasně ukončeno po 1. pol.

              Wommi     před 13 lety 05.05.2011 23:23 |  
              0 0

              ..a proc by nezamestnal, jde o cloveka, ktery je naprosto cisty, nema zadny trestni zaznam, nebylo na nej podano zadne trestni oznameni, ktere by vedlo pak k pravomocnemu rozhodnuti o jeho pochybeni,...dokonce by se moh holedbat, ze sefoval tymu, ktery se dostal do LM a 2x vyhral ligu:)))

  21. Re: Slavia - Olomouc 1:1 předčasně ukončeno po 1. pol.

    martyni (přítel SN)     před 13 lety 05.05.2011 21:48 |  
    0 0

    Asi se do me pustite, ale z meho pohledu tohle byla chyba.. velka.. Protest pred zacatkem utkani super, pak ale se neco dohodlo s hraci a to se melo do konce zapasu respektovat, protoze slaviste maji drzet spolu a ne se podrazet.

    Takhle ti smejdi vyhrali na cele care, ti co chteji zmar a zanik slavie a my jsme jim tim pomohli. Neni licence, nedohral se pohar a jeste je to na koho shodit, z vraha je obet, ty svine si mnou ruce.

    Neberu, ze hraci jsou zoldaci a ze na nich nezalezi. Byt by byli zoldaci, tak za slavii bojovali a presto, ze hrali bez penez, tak uhrali zachranu a nadeji na pohar, bojovali proti tem hajzlum na hristi, byli nositeli slavistickych hodnot. Z tohoto pohledu na zapase zalezelo, nikoliv ze sportovniho hlediska, ale moralniho. Vysrat se na prosby Vaniaka je smutny...

    Chapu, ze lidi jsou nasrany, ja taky, ale tohle nam jen uskodilo, pokud se neco jeste melo semlit, tak po zapase.

    • Re: Slavia - Olomouc 1:1 předčasně ukončeno po 1. pol.

      skman     před 13 lety 05.05.2011 21:50 |  
      0 0

      moje slova pane.

    • Re: Slavia - Olomouc 1:1 předčasně ukončeno po 1. pol.

      Wommi     před 13 lety 05.05.2011 21:52 |  
      0 0

      ..souhlas a vcelku vtipny je ze se vzdy z Vaniaka mohli posrat a on jim to svym nadsenym dekovanim vracel. Holt je to stado a s tim se da krasne manipulovat.

      Vzdavam hold slavia intelectuals!!!:)))

    • Re: Slavia - Olomouc 1:1 předčasně ukončeno po 1. pol.

      opicemag     před 13 lety 05.05.2011 21:52 |  
      0 0

      Souhlasím, mělo se to dohrát. Zvlášť stáli o to hráči. Rozhodně za této situace není dobré, aby proti sobě stáli hráči. A podle informací v mediích jsou hráči (údajně) velmi zklamaní. To není dobré.

      • Re: Slavia - Olomouc 1:1 předčasně ukončeno po 1. pol.

        opicemag     před 13 lety 05.05.2011 21:55 |  
        0 0

        Doplnění: aby proti sobě stáli hráči a fanoušci.

      • Re: Slavia - Olomouc 1:1 předčasně ukončeno po 1. pol.

        vavicek     před 13 lety 05.05.2011 21:59 |  
        0 0

        No nevimů. Před zápasem Kisel tvrdil, že to chápe. Zlámala bych nebral vážně. Vzhledem k neudělení licence by byla účast v UEFE stejně nepravděpodobná

        • Re: Slavia - Olomouc 1:1 předčasně ukončeno po 1. pol.

          martyni (přítel SN)     před 13 lety 05.05.2011 22:05 |  
          0 0

          o ucast v uefe tady neslo..

          • Re: Slavia - Olomouc 1:1 předčasně ukončeno po 1. pol.

            spojka     před 13 lety 05.05.2011 22:07 |  
            0 0

            Tady už nešlo o nic. Když někdo napochoduje s úsměvem před licenční komisi, přestože po deseti měsících není schopen ani říci, kdo klub vlastní, tak nemá cenu dál víc řešit.

            • Re: Slavia - Olomouc 1:1 předčasně ukončeno po 1. pol.

              martyni (přítel SN)     před 13 lety 05.05.2011 22:12 |  
              0 0

              jasne.. ale preci jen o neco slo.. o soudrznost slavistu, o slavisticke hodnoty, o vztah a uctu k hracum, kteri se na to nevysrali a chteli hrat, o slavisticke fair play.. to je vic nez ucast v uefe a vic nez pomsta tem hajzlum

              • Re: Slavia - Olomouc 1:1 předčasně ukončeno po 1. pol.

                spojka     před 13 lety 05.05.2011 22:23 |  
                0 0

                Mám svoje pochybnosti o tom, že by hráči chtěli hrát kvůli nějakému vztahu ke Slavii. Hráli a hrají o svoje peníze, byť je momentálně nedostávají, což ale neznamená, že na ně podle smlouvy nemají nárok a nedostanou je v budoucnu. Za rok budou mít titíž hráči stejný vztah, jako teď mají ke Slavii, k Sydney, k Bohemce, k Jablonci nebo ke Spartě.

                • Re: Slavia - Olomouc 1:1 předčasně ukončeno po 1. pol.

                  EdCable     před 13 lety 05.05.2011 22:28 |  
                  0 0

                  Treba takovy Vaniak, vid..

                  • Re: Slavia - Olomouc 1:1 předčasně ukončeno po 1. pol.

                    spojka     před 13 lety 05.05.2011 22:31 |  
                    0 0

                    Vaniakovi to od léta bude asi dost jedno.

                    • Re: Slavia - Olomouc 1:1 předčasně ukončeno po 1. pol.

                      EdCable     před 13 lety 05.05.2011 22:38 |  
                      0 0

                      "Hraji o svoje penize" - v tom pripade nechapu, proc to ten Vaniak vlastne dela, kdyz uz mel nakroceno k penzi a zajistovat fotbalem nepotrebuje. Vzdyt mu to, "zoldakovi" ma byt podle tebe ukradeny nebo mu ma jit o prachy.

                      • Re: Slavia - Olomouc 1:1 předčasně ukončeno po 1. pol.

                        spojka     před 13 lety 05.05.2011 22:41 |  
                        0 0

                        Asi proto, že ho to baví a je to v podstatě jeho zaměstnání (resp. má s klubem uzavřenu smlouvu).

                        • Re: Slavia - Olomouc 1:1 předčasně ukončeno po 1. pol.

                          PetCC     před 13 lety 05.05.2011 22:46 |  
                          0 0

                          Některé věci zřejmě asi nikdy nepochopíš. Je mi to docela líto.

                • Re: Slavia - Olomouc 1:1 předčasně ukončeno po 1. pol.

                  Wommi     před 13 lety 05.05.2011 23:28 |  
                  0 0

                  ..., kdyz tu tak rozumujes, asi i vis, ze pokud by se klub dostal do insolvence, resp. konkurzu, hraci dosti pravdepodobne nevidi ani korunu z platu, ktera jim slavia dluzi!!!!, takze oni i kdyby hrali pro penize, tak hraji, hraji a hraji, neserou na to, protoze by nemeli nic.

                  A pro nas je dulezite pokud hraji, hraji, hraji, at uz z jakychkoliv duvodu, protoze my jsme fanousci a fotbalm se chceme bavit!!!!

                  A jsem si jisty, ze nekteri z nich si opravdu vybudovali vztah ke slavii, a to zejmena z toho duvodu, ze proste takove podobne situace lidi sblizuji!!!

      • Re: Slavia - Olomouc 1:1 předčasně ukončeno po 1. pol.

        PetCC     před 13 lety 05.05.2011 22:00 |  
        0 0

        Já jsem dost radikální a když mě někdo nasere, tak mu to nezpomenu, takže být hráčem, tak už nejdu ke kotli na děkovačku. šel bych na druhou stranu a zůstal tam stát zády k nim.
        Kotel se otočil k hráčům zády a to zrovna v té nejtěžší situaci, nezaslouží si žádné omlouvání.

    • Re: Slavia - Olomouc 1:1 předčasně ukončeno po 1. pol.

      Kactus     před 13 lety 05.05.2011 21:57 |  
      0 0

      no, jak bych to

      nemas tak uplne pravdu, protoze to uz byla jenom a pouze krec. od vsech.

      a hazet to ted na fanousky?? nezlob se na mne, ale ja tam stal a kdybych si ty debilny policajty nefilmoval, tak taky dostanu !

      kde bylo vedeni do ted? mlit debility jako na lzidnes????? to se hodi??

      NASRAT NA CELEJ ZAJEBANEJ POHAR NEBO TUDLE ZASRANOU LIGU !!!

      JIZ NIKDY VICE !!!!

      navic, takovej hasek, jakej je to znicehonic zazracne slavista a to ze rozhodci mu piskaj takove hovno, to mu nevadi !

      alespon se bude o tom dlouho mluvit, je to uplne totiz jedno ! a to je to nejhorsi. ze je to uplne jedno, ale alespon byla dnes nejaka akce misto svejkarny, coz je tady bohuzel zvykem.

      • Re: Slavia - Olomouc 1:1 předčasně ukončeno po 1. pol.

        PetCC     před 13 lety 05.05.2011 22:01 |  
        0 0

        Budu rád, když lidi jako ty na Slavii už nikdy nepřijdou.

        • Re: Slavia - Olomouc 1:1 předčasně ukončeno po 1. pol.

          Kactus     před 13 lety 05.05.2011 22:06 |  
          0 0

          mylis se, jako dlouholetej permanentkar si klidne i na treti ligu zajdu. alespon neco vyhrajem. nebo divizi, jestli tedy zustanem. pak stejne treba nejake o.p.s nebo co zalozi novou Slavii a tam budem chodit.

          na druhou stranu, klidne si nech srat na hlavu. kdyz ti to nevadi co se deje. protoze evidentne jsme vsem u prdele a ted se muzou vsichni posrat. ha ha. dobre jim tak.

          mozna by stalo zato likvidovat i jine zapasy :) neni to zas tak tezke, je jasne, ze jiz 100 lidi nikdo nezastavi.

          • Re: Slavia - Olomouc 1:1 předčasně ukončeno po 1. pol.

            PetCC     před 13 lety 05.05.2011 22:10 |  
            0 0

            Od lidí jako ty si opravdu nerad nechávám srát na hlavu. Lidí, kteří se při každém větším problému zhroutí a začnou histericky vyvádět.

            • Re: Slavia - Olomouc 1:1 předčasně ukončeno po 1. pol.

              Kactus     před 13 lety 05.05.2011 22:14 |  
              0 0

              psal sem jiz nize, ale kdyz jsi takovej machr, ze si nenechas srat na hlavu - proc pak si nesehnal milardu ceskej penez a Slavii nekoupil ? kdyz si ted tak chytrej jako mnoho lidi tady???
              ja se priznam ze miliardu nemam a jiz proste zadne reseni nevidim. takze??? zapas nezapas.

              • Re: Slavia - Olomouc 1:1 předčasně ukončeno po 1. pol.

                Wommi     před 13 lety 05.05.2011 23:32 |  
                0 0

                ..a tak tu ted budes radeji rozumovat a chytracit,....

                Myslim si ze by tu urcite bylo vice lidi, kteri kdyby meli, tak by pomohli!

                Musim rict, ze nazory nekterych lidi tady, to je peklo. Ja jsem sice rad, ze se dnes nesvejkovalo, ale melo to skoncit u prvniho protestu!!!

        • Re: Slavia - Olomouc 1:1 předčasně ukončeno po 1. pol.

          YsoEz     před 13 lety 05.05.2011 22:08 |  
          0 0

          lol, jdi nekam ty trubko

      • Re: Slavia - Olomouc 1:1 předčasně ukončeno po 1. pol.

        martyni (přítel SN)     před 13 lety 05.05.2011 22:06 |  
        0 0

        sorry, to jsou jen kecy..

    • Re: Slavia - Olomouc 1:1 předčasně ukončeno po 1. pol.

      DrFe1     před 13 lety 05.05.2011 21:59 |  
      0 0

      Souhlasím, přesně popsáno. Bohužel je to přesně tak. Ta poločasová akce byla hovadina vyššího stupně. Jakoby nestačilo co nám provádí ty zkurvysyni Rosen a spol., ještě to musí takhle podělat i sami fanoušci. Ach jo.

    • Re: Slavia - Olomouc 1:1 předčasně ukončeno po 1. pol.

      EdCable     před 13 lety 05.05.2011 22:12 |  
      0 0

      Myslim, zes to popsal naprosto presne. Dav slavistu se nechal zmanipulovat k te nejhorsi mozne reakci - preruseni zapasu, ktery chteli sami hraci, z nichz mnozi toho pro Slavii hodne udelali, dohrat.

  22. Re: Slavia - Olomouc 1:1 předčasně ukončeno po 1. pol.

    houston (přítel SN)     před 13 lety 05.05.2011 21:57 |  
    0 0

    Jestli má být přerušení soutěžního zápasu tou pravou formou protestu, o tom pochybuju. Kolika z těch "jediných pravověrných slávistů" skutečně jde o Slávii a kolika šlo jen o to se ukázat a něco rozmlátit, i když to bude muset klub zaplatit ? Lepší by bylo, kdyby Slávie měla o tyhle voly méně lidí, co se k ní hlásí. Nevyřešili totiž nic, zato posrali všechno !

    • Re: Slavia - Olomouc 1:1 předčasně ukončeno po 1. pol.

      spojka     před 13 lety 05.05.2011 21:59 |  
      0 0

      Posrali všechno? Všechno, co jste 10 měsíců budovali? Dobrý den, pane Platil :-)

      • Re: Slavia - Olomouc 1:1 předčasně ukončeno po 1. pol.

        PetCC     před 13 lety 05.05.2011 22:05 |  
        0 0

        Kdybych byl jako Platil, bych docela šťastný člověk.

      • Re: Slavia - Olomouc 1:1 předčasně ukončeno po 1. pol.

        Kactus     před 13 lety 05.05.2011 22:10 |  
        0 0

        jo, to mne pobavilo. Takze Slavia je 120 let na scene, vic nez rok v prdeli a pak se to znici jednou prestavkou v polocase nejakeho zapasu??
        hlavne, pro ty kdo to odsuzujou, procpak jste nevytahli rekneme miliardu ceskych penez a nekoupili Slavii aby k tomuto nedoslo??

        • Re: Slavia - Olomouc 1:1 předčasně ukončeno po 1. pol.

          PetCC     před 13 lety 05.05.2011 22:12 |  
          0 0

          Proč by někdo kupoval tlupu blbců pobíhajících po stadiónu?

          • Re: Slavia - Olomouc 1:1 předčasně ukončeno po 1. pol.

            Kactus     před 13 lety 05.05.2011 22:15 |  
            0 0

            tak proc jim fandis?

        • Re: Slavia - Olomouc 1:1 předčasně ukončeno po 1. pol.

          PetCC     před 13 lety 05.05.2011 22:16 |  
          0 0

          Jo, ještě to doplním, nemyslel jsem hráče :-)
          Ale hlavně, jsem na sebe docela nasrán, protože podobnou tupost kotle jsem v posledním roce očekával. Ale nebyl jsem schopen s tím nic udělat. A sere mě to hodně, protože není nic horšího, než vidět, kam se dav žene a nevědět, jak tomu zabránit.

  23. Re: Slavia - Olomouc 1:1 předčasně ukončeno po 1. pol.

    Markus     před 13 lety 05.05.2011 22:06 |  
    0 0

    Neuvěřitelný. Takhle hloupě se nechat vyprovokovat. Vždyť o tohle těm šmejdům šlo! Teď mají krásný precedens, proč se s fanoušky vůbec nebavit.

    • Re: Slavia - Olomouc 1:1 předčasně ukončeno po 1. pol.

      YsoEz     před 13 lety 05.05.2011 22:09 |  
      0 0

      po válce je každej generál , hlavně doma na prdeli co !

    • Re: Slavia - Olomouc 1:1 předčasně ukončeno po 1. pol.

      wymaz     před 13 lety 05.05.2011 22:13 |  
      0 0

      ..a on se s fanoušky někdo bavil???

  24. Re: Slavia - Olomouc 1:1 předčasně ukončeno po 1. pol.

    podol (přítel SN)     před 13 lety 05.05.2011 22:10 |  
    0 0

    Tady nejde o to,zda se to dohrálo či ne.Na řešení situace byl čas
    více než rok.Co se stalo?Sliby,termíny,nové sliby,nové termány,
    stejný slovosled,stejné argumenty.Proto bych dnešní akce tak neodsuzoval.Prostě lidem došla trpělivost a dali najevo své pocity.Asi nedostane Slávia licenci,tu by stejně nedostala,asi jsme
    viděli proti Ústí poslední zápas Slávie v 1.lize.Ale není to vina
    diváků,či kotle.To je vina konkrétních osob,zájmových skupin
    či tajemných majitelů a firem.Kdo nevidí hlavní viníky a příčiny a
    svádí to na fanoušky není soudný a je jedno,zda je to tiskový mluvčí,GŘ,vedení Slávie či ČMFS.
    Je mi z toho stavu v českém fotbale špatně.Podol

    • Re: Slavia - Olomouc 1:1 předčasně ukončeno po 1. pol.

      Kactus     před 13 lety 05.05.2011 22:20 |  
      0 0

      jo, nekdo to konecne napsal.

      fanousci za to nemohou, to co se stalo dnes, je jenom vrchol ledovce.

      a opet, vy co odsuzujete, kde jste se skryvali rok? meli jste vytahnout milardu a Slavii koupit !!!! a ono nic ...

  25. Re: Slavia - Olomouc 1:1 předčasně ukončeno po 1. pol.

    murena     před 13 lety 05.05.2011 22:14 |  
    0 0

    Tak to jsi strašáku posral, to je hnus co jste předvedli, teď jste SLAVII odepsali a těžko můžeme čekat, že dostaneme licence a bude se hrát liga, to si hráči nezasloužili, teď budete možná chodit na 3 ligu a tam se můžete předvádět pitomci!

    • Re: Slavia - Olomouc 1:1 předčasně ukončeno po 1. pol.

      martyni (přítel SN)     před 13 lety 05.05.2011 22:18 |  
      0 0

      to zas prrr.. nenechme se vmanipulovat do toho, ze tohle duvod pro neudeleni licence a ze tohle odepsalo slavii... byt to povazuju za velkou chybu, tak s timhle nesouhlasim... prave na tohle cekali, aby nas mohli oznacovat za strujce zkazy..

      • Re: Slavia - Olomouc 1:1 předčasně ukončeno po 1. pol.

        murena     před 13 lety 05.05.2011 22:25 |  
        0 0

        žádný prrr kluci makaj celé jaro a šlo o finále poháru a tím pádem o možnost evropské ligy a co se pro to udělalo, jen násilí a ničení majetku díky za takovou pomoc když si kopeme do svého hnízda a Platila nenechali vůbec mluvit, je to banda ubožáků!

        • Re: Slavia - Olomouc 1:1 předčasně ukončeno po 1. pol.

          spojka     před 13 lety 05.05.2011 22:27 |  
          0 0

          Žádný evropský poháry by se v tomhle stavu nehráli.

          Platil mluvil. Bohužel.

      • Re: Slavia - Olomouc 1:1 předčasně ukončeno po 1. pol.

        PetCC     před 13 lety 05.05.2011 22:25 |  
        0 0

        Opravdu si myslíš, že po tomhle stoupne zájem spojovat své jméno se Slavií? Leda že by nás chtěla koupit Dělnická strana.

    • Re: Slavia - Olomouc 1:1 předčasně ukončeno po 1. pol.

      spojka     před 13 lety 05.05.2011 22:24 |  
      0 0

      Ty jsi taky materiál... přečetl/a sis vůbec důvody neudělení licence?

      • Re: Slavia - Olomouc 1:1 předčasně ukončeno po 1. pol.

        murena     před 13 lety 05.05.2011 22:28 |  
        0 0

        ale přečetl, ale teď po tom představení, bych je vyhnal všechny je to prostě hnus, kterej k ničemu nevede!

        • Re: Slavia - Olomouc 1:1 předčasně ukončeno po 1. pol.

          spojka     před 13 lety 05.05.2011 22:30 |  
          0 0

          Samozřejmě, že to k ničemu nevede. Takovýhle akce prostě k ničemu nevedou. Jde o výbuch emocí, kterej ale nenastane sám od sebe. Někdo k němu vždycky musí zadat důvod. A těch se tady za těch 10 měsíců Platilovy práce našlo až až.

          • Re: Slavia - Olomouc 1:1 předčasně ukončeno po 1. pol.

            murena     před 13 lety 05.05.2011 22:33 |  
            0 0

            fajn tak co se teda vyřešilo?

            • Re: Slavia - Olomouc 1:1 předčasně ukončeno po 1. pol.

              spojka     před 13 lety 05.05.2011 22:37 |  
              0 0

              Nic, řešit to měly kompetentní osoby (Platil, Franc) dnes na Strahově. Výsledek znáš.

              • Re: Slavia - Olomouc 1:1 předčasně ukončeno po 1. pol.

                murena     před 13 lety 05.05.2011 22:43 |  
                0 0

                ano znám a co vyřešilo násilí a ničení v Edenu, k čemu to ponohlo? Když vedení nic neudělalo, tak to udělalo pár pitomců a to nás má zachránit?

              • Re: Slavia - Olomouc 1:1 předčasně ukončeno po 1. pol.

                PetCC     před 13 lety 05.05.2011 22:44 |  
                0 0

                Pro mě, když v někom vybuchnou emoce, tak zkrátka neunesl problém, nezvládnul situaci a hystericky vyvádí. A to ho u mě neomlouvá.

                • Re: Slavia - Olomouc 1:1 předčasně ukončeno po 1. pol.

                  spojka     před 13 lety 05.05.2011 22:49 |  
                  0 0

                  Souhlasím. Pro mě neunesl situaci ani ten, kdo v dané situaci lže. V případě Platila se tak dělo a děje opakovaně.

                  • Re: Slavia - Olomouc 1:1 předčasně ukončeno po 1. pol.

                    PetCC     před 13 lety 05.05.2011 23:00 |  
                    0 0

                    To opravdu nedokážeš pochopit, že Platil není majitel Slavie a on o spoustě věcí podával jen zprostředkované informace?

                    • Re: Slavia - Olomouc 1:1 předčasně ukončeno po 1. pol.

                      EdCable     před 13 lety 05.05.2011 23:33 |  
                      0 0

                      Tak v zasade jsou dve moznosti - bud je Platil tim, za koho se vydava a majitele blokovali jakekoliv pokusy o dlouhodobe reseni, nebo je to hajzlik, ktery jedna na rozkaz majitelu. V obou pripadech jsou ale skutecni vinici situace uplne jinde a ze se nekdo zabyva Platilem je jenom ukazkou toho, jak dobre je pozornost odvedena.

                      • Re: Slavia - Olomouc 1:1 předčasně ukončeno po 1. pol.

                        spojka     před 13 lety 05.05.2011 23:42 |  
                        0 0

                        Je to neco mezi, hajzlik jehoz pokusy o reseni (napr. v pokracovani zimni spoluprace s Peltou nebo se Svobodou) majitele z nejakych duvodu blokovali. Ze je Platil hlavni vinik si tu nikdo nemysli, vsichni tusi, ze hlavni problem je jinde. O tom, ze je hajzlik, svedci mimo jine jeho dnesni vyroky o zniceni desetimesicni prace i vyrok licencni komise.

                        • Re: Slavia - Olomouc 1:1 předčasně ukončeno po 1. pol.

                          EdCable     před 13 lety 06.05.2011 09:48 |  
                          0 0

                          Klidne mozne, ale dav jde na Platila, jako kdyby to byla nejaka dulezita figura cele te zalezitosti. Proste predhozeny obetni beranek, aby si dav mohl vylit svuj vztek.

  26. Re: Slavia - Olomouc 1:1 předčasně ukončeno po 1. pol.

    jetam     před 13 lety 05.05.2011 22:16 |  
    0 0

    Neodpustím si několik poznámek k dnešnímu dění:
    1. Fanoušci ("fanoušci"?) by si měli uvědomit, že svým jednáním mohou zničit něco, co ani majitelé zničit nemohou - totiž jméno Slavie jako společenství lidí, kteří Slavii fandí. Ano, "my jsme Slavie". Ale to také znamená, že máme za to, co činíme, ve vztahu ke Slavii ještě větší odpovědnost než majitelé. Kvůli nim možná Slavia nedostane licenci. Možná bude muset do 3. ligy, možná do té nejposlednější třídy. Ale nic z toho není tak hrozné, jako když se Slavia stane synonymem hlouposti a brutality. Nebo jinak: Jsem ochoten chodit na Slavii bez peněz. Jsem ochoten chodit na Slavii v nejnižších soutěžích. Nejsem ale ochoten chodit na Slavii, jejíž fanoušci se nechají vést neonacistickými rváči.
    2. Je mi líto hráčů. Byl jsem na zápase s Teplicemi. Viděl jsem zápas v Plzni. O nasazení týmu (a příkladném vedení Karola Kisela) podle mne nelze pochybovat. To, co dnes udělali chuligáni, je vyjádřením neúcty k týmu (neboť to, co se stalo, nezasáhne mafiány, kteří snad /nebo i pravděpodobně/ Slavii řídí; znehodnotí to ale práci /navíc v posledních měsících dobrovolnickou/ týmu). Za sebe říkám, že hráčům děkuji. A zároveň se jim (i za ostatní fanoušky - alespoň za ty, kteří se mnou souhlasí) omlouvám.
    3. Pokud jde o to, kdo za dnešní dění může: Vedení Slavie může za ledacos. O Francovi či Sisákovi si nemyslím nic dobrého. A o Platilovi bych si nedovolil nic tvrdit s jistotou. Nenechme se ale mýlit. Lidé, kteří se rozhodli vtrhnout do stadionu, ničit jeho zařízení, házet (snad po hasičích, nebo jen tak nazdařbůh) nosítky, běhat po VIP zóně apod., věděli (nebo měli vědět) co činí. Bylo to JEJICH rozhodnutí. Platil jim mohl říct něco hloupého nebo nedůvěryhodného, nic z toho je ale nezbavuje odpovědnosti - za fašizující násilí, za pohrdání jménem Slavie a za pohrdání jejími hráči. Ostatně: Považuji za velice pravděpodobné, že mnozí již dnes na utkání s cílem se rvát vyrazili. Soudím podle diskuse k včerejší výzvě ultras, soudím podle jejich vybavení (kukly apod.), soudím podle chování některých skupinek o přestávce. To nejsou lidé, pro něž je násilí poslední možností, to jsou lidé, kteří násilím žijí; to jsou lidé, kteří v násilí věří. A kvůli násilí dnes na stadion přišli.
    4. Když jsem dnes s kamarády odcházel z Edenu, míjeli jsme v chodbě muže ve středních letech. Pak okolo nás proběhli kluci v kuklách. Začal na ně volat, že fandí Slavii od šesti let, že ji nemají co ničit. Já fandím Slavii 15 let. A chci Slavii fandit dál. Nechci však fandit s lidmi, kteří žijí násilím. Tedy: Můžeme se zkoušet podílet na záchraně Slavie. Můžeme budovat Slavii novou. Ale měli bychom také přemýšlet nad tím, jak přebudovat sebe. Nebo se z klubu Bicana a Pláničky stane klub, který v míře dosud nebývalé vnesl do českého fotbalu fašizující kult násilí.

    • Re: Slavia - Olomouc 1:1 předčasně ukončeno po 1. pol.

      PetCC     před 13 lety 05.05.2011 22:22 |  
      0 0

      Připojuji se.
      Kdybych věděl, ci s tím udělat, už dávno bych to dělal. Ale snad je prvním krokem to, že se tu začali ozývat takovéto hlasy a nejsou davem překřičeny.

    • Re: Slavia - Olomouc 1:1 předčasně ukončeno po 1. pol.

      murena     před 13 lety 05.05.2011 22:32 |  
      0 0

      naprostej souhlas!

      • Re: Slavia - Olomouc 1:1 předčasně ukončeno po 1. pol.

        murena     před 13 lety 05.05.2011 22:44 |  
        0 0

        tak držím palce

    • Re: Slavia - Olomouc 1:1 předčasně ukončeno po 1. pol.

      YsoEz     před 13 lety 05.05.2011 22:35 |  
      0 0

      kdo seje vítr, sklízí bouři... jo a k tomu "fašizujícímu" násílí, si asi chyběl na hodinách historie co? z takových jako ste vy 3 se mi chce zvracet

      • Re: Slavia - Olomouc 1:1 předčasně ukončeno po 1. pol.

        PetCC     před 13 lety 05.05.2011 22:41 |  
        0 0

        Některé formulace tam nejsou zcela přesné, ale smysl toho komentáře je zcela jasný.

    • Re: Slavia - Olomouc 1:1 předčasně ukončeno po 1. pol.

      martyni (přítel SN)     před 13 lety 05.05.2011 22:43 |  
      0 0

      pekne napsano.

      • Re: Slavia - Olomouc 1:1 předčasně ukončeno po 1. pol.

        Ravik     před 13 lety 05.05.2011 22:50 |  
        0 0

        a to je právě to, nevíš co s tím udělat, tak neuděláš nic...

        to, že dnešní incident rozdělí sešívané na dva tábory se dalo čekat.

        Slavie je o 7 let starší než Barcelona, o 8 let starší než Bayern Mnichov a dokonce o 10 let starší než Manchester United a Real Madrid. Dít se něco takového tam, tak Platilové a spol. visí na nejbližším sloupu už hodně dlouho.

        • Re: Slavia - Olomouc 1:1 předčasně ukončeno po 1. pol.

          PetCC     před 13 lety 05.05.2011 22:55 |  
          0 0

          Jenže klubem pracujícím na profesionální úrovni je teprve 20 let.

        • Re: Slavia - Olomouc 1:1 předčasně ukončeno po 1. pol.

          EdCable     před 13 lety 05.05.2011 23:36 |  
          0 0

          a to je prave to, nevis jak to resit, tak budes veset obetni beranky typu Platila, aby se ti hajzlici jako Sisak smali z ukrytu v cizine

    • Re: Slavia - Olomouc 1:1 předčasně ukončeno po 1. pol.

      takanohana     před 13 lety 05.05.2011 23:09 |  
      0 0

      Naprosto souhlasím, raději budu fandit Slávii ve 3. lize se slušnými lidmi, než v lize mistrů s bandou násilnických hovádek bez vzdělání, vychování a jakékoli vnitřní kultury.

  27. Re: Slavia - Olomouc 1:1 předčasně ukončeno po 1. pol.

    Gino     před 13 lety 05.05.2011 22:42 |  
    0 0

    Já vám něco povím.
    Když byl první protest, seděli jsme s přáteli u TV a zamačkávali slzy. Byl to tak nádherný akt soudržnosti, ještě jak tam pak přišli hráči a řekli "kluci, nechte nás hrát, my to rádi odehrajem i zadarmo"... byli jsme všichni dojatí. Prostě opravdu nádhera. Ještě jim pak ten chlap slíbil 5 milionů, když ten pohár fakt vyhrajou.
    Z toho druhého protestu se ale dosud nevzpamatoval nikdo z nás :-( Absolutně nechápeme a stydíme se neskutečně za tu ostudu. Když jsem viděl v TV ve zprávách záběr na ty lidi, co tam ničí tunel, bijou ochranku a pak ta parta co vtrhla do sky boxu a ven vyšla s kuřecíma stehnama v ruce a jako trofej se tam ten kluk do toho stehna zakousl, přišel jsem si jak ve špatném středověkém filmu :-(

    Dnes asi neusnu. Slávii budu fandit dál, i v ČFL, i v divizi... a klidně i na nějakém malém hřišti kdesi na předměstí. Ale tohle už nechci nikdy vidět...

    • Re: Slavia - Olomouc 1:1 předčasně ukončeno po 1. pol.

      Simi69     před 13 lety 05.05.2011 23:17 |  
      0 0

      Byl jsem tam.. Viděl jsem je, jak prokopávají skleněný dveře.. A z druhý strany se na to dívalo pár slávistickejch starejch pánů, pár kluků v dresech, zatímco matky s malejma dětma už utíkaly dolů.. Žádnej Sisák, žádnej Franc.. Tohle se nedá ničím omluvit! Ale věřím, že tohle nebyli Slávisti, jen pár ubožáků schovanejch v kuklách..

  28. Re: Slavia - Olomouc 1:1 předčasně ukončeno po 1. pol.

    stampi     před 13 lety 05.05.2011 23:27 |  
    0 0

    Vážení sešívaní přátelé,
    v letošní sezóně jsem byl na všech domácích mistrovských utkáních až na poslední 2 zápasy, tj. liga s Ústím a pohár s Olmikem a to vzhledem ke své služební cestě mimo území ČR. I přesto však v současných dnech sleduji situaci v klubu mého srdci ničim jiným nenahraditelným.
    Ačkoliv při každém domácím utkání stojím na "Severu", nesnáším KJVCD, Rosena, Sisáka a France, tak pánové, dnes jste to dosti přepískli...
    Poslední sen ve fotbalové kariéře našeho Martina Vaniaka bylo vyhrát domácí pohár... Bohužel dnešní akcí jste mu to znemožnili...
    Ano, nejde o to hrát UEFU či cokoliv jiného, chceme zachránit náš klub, ale forma protestu by měla alespoň dle mého názoru být jiná, případně v ji této formě uplatnit v ligovém utkání... Mysleme i na naše hráče a v podobě M. Vaniaka se přímo nabízí i slovo legendy!!!
    No a teď do mě...
    PS: jinak se zde nebudu schovávat jen za přezdívkou a podepíši se :-)
    PS2: tuto neděli jsem navštívil zápas mezi Anderlechtem a Brugama, sice 0:0, ale úroveň zápasu byla o dost stupňů před naší ligou. Z českých kluků byl jednoznačně nejlepší na place Lecjaks. Co se týče atmosféry na stadiónu, tak bohužel nic moc. Kdyby byl zájem, můžu zde na server či osobně na mail zaslat nějaký ten větší report včetně fota.

    Tomáš Štampach, věrný slávista a člen fanklubu

    • Re: Slavia - Olomouc 1:1 předčasně ukončeno po 1. pol.

      spojka     před 13 lety 05.05.2011 23:29 |  
      0 0

      V ligovém utkání, aby se na fanoušky dal svést i trest v podobě odečtu bodů a v důsledku toho i případný sestup sportovní cestou? Hmm...

      • Re: Slavia - Olomouc 1:1 předčasně ukončeno po 1. pol.

        DKNL     před 13 lety 05.05.2011 23:55 |  
        0 0

        Myslím si, že pan Platil moc dobře věděl, co dělá. Buďto tam neměl jezdit vůbec, nebo až po zápase. To, co se stalo, se těm grázlům hodí do krámu, ted to svedou na fans. Ale pro mě to bylo nepřijatelné, myslím ta agrese, s tím se nějak nemůžu vyrovnat, ale znova, to bylo snad naplánovaný, normální člověk by tam vlezl až po konci utkání. Nebylo to dobrý !!!

        • Re: Slavia - Olomouc 1:1 předčasně ukončeno po 1. pol.

          takanohana     před 13 lety 06.05.2011 00:04 |  
          0 0

          Protestující se dožadovali někoho z vedení, tak přišel pan Platil. Dožadovali se informací, ale vůbec ho nenechali mluvit a jen ho pozuráželi, naházeli na něj kelímky s pivem. Nechtěli nic slyšet, ale chtěli záminku k násilí, rabování a agresi - a pak vymlátili vchod, VIP... Kdyby pan Platil nepřišel, tak co yse stalo? Vymlátili by Eden pod záminkou, že s nimi nikdo nemluví...

          • Re: Slavia - Olomouc 1:1 předčasně ukončeno po 1. pol.

            spojka     před 13 lety 06.05.2011 00:08 |  
            0 0

            To je lez. Platil mluvil. Vykladal o tom, jak se ke Slavii chova dobre a jak je vsechno dobre nastartovane (uz deset mesicu...). To vse tvrdil pri vedomi toho, ze par minut predtim nepredlozil s majitelem Francem licencni komisi ZADNY novy podklad, z nehoz by vyplyval jakykoliv posun.

            • Re: Slavia - Olomouc 1:1 předčasně ukončeno po 1. pol.

              takanohana     před 13 lety 06.05.2011 00:33 |  
              0 0

              Promiňte, ale lžete Vy. Pan Platil se nadechl a dostalo se mu urážek, pak začal mluvit - další urážky, řekl tedy Vámi zmíněných pár vět a před letícími kelímky s pivem se dal na ústup.
              Lze dohledat jistě v archivu čt24.

      • Re: Slavia - Olomouc 1:1 předčasně ukončeno po 1. pol.

        stampi     před 13 lety 06.05.2011 02:34 |  
        0 0

        pokud se nepletu, tak v tomtu reglementu je domácí liga a pohár na stejné rovině... Hmmmmmm
        Ps: jestli je však můj názor špatný a lichý, tak se předem omlouvám.... holt mýliti je se lidské, že.... a budu velice rád, když mě někdo poučí ;-)

        Tomáš Štampach

        • Re: Slavia - Olomouc 1:1 předčasně ukončeno po 1. pol.

          travel (přítel SN)     před 13 lety 06.05.2011 09:16 |  
          0 0

          takanohana,kolik vám platí Sisák a spol?

          • Re: Slavia - Olomouc 1:1 předčasně ukončeno po 1. pol.

            EdCable     před 13 lety 06.05.2011 09:50 |  
            0 0

            Ubohy

  29. Re: Slavia - Olomouc 1:1 předčasně ukončeno po 1. pol.

    honzah (přítel SN)     před 13 lety 06.05.2011 00:14 |  
    0 0

    Strašák je fakt kokot. Už ta předzápasová akce byla na hraně rizika, že se nějací magoři trhnou, ale nakonec to dopadlo výborně, jako zdařilá pokojná demonstrace. Vůbec nechápu, proč se kotel vydal na to hřiště v poločase znovu. Když se to potom vymklo jakékoliv kontrole, tak najednou začal Strašák mediálně hájit ,,silové řešení´´. Prostě vůl, kterej si užil svých 15 či 20 minut slávy a teď by měl předat ten megafon někomu jinému a fandit někde vzadu v rohu. A exotům, kteří útočili na cizí majetek, by v případě identifikace měl být na dlouho znemožněn přístup na utkání Slávie.

    Na druhou stranu mi zůstává daleko více blivno z těch tunelářů a lhářů, co do stávající situace klub dostali. Jestliže Platil tvrdí, že fanoušci zničili něco, co oni deset měsíců budovali, tak je to naprostý mimozemšťan, anebo gauner. Asi by bylo přesnější říci, že oni ve vedení už delší dobu hloubí hrob pro Slávii a ultraultras ze severní tribuny dnes přihodili jenom symbolických pár lopat na zasypání rakve.

    • Re: Slavia - Olomouc 1:1 předčasně ukončeno po 1. pol.

      stampi     před 13 lety 06.05.2011 01:50 |  
      0 0

      jj, ač jsem během posledního týdne naprosto mimo dění díky své měsíční stáži v Bruselu, tak souhlsím s komentářem..., tj. o pár řádek výše - chci zachovat Slavii, ale nepřeji si žádné "silácké akce Ultras"... SLAVIA vždy byla a snad i bude s ohledem na své oddané fanoušky klubem "slušných lidí"... Osobně si nepřeji žádné revolucionářské gesta, pan Platil je snad zárukou dohody...
      Takže v tento kritický stav, kdo vidí situaci podobě jako já, přihlaste se do Fanklubu SKS....................

      Tomáš Štampach

      • Re: Slavia - Olomouc 1:1 předčasně ukončeno po 1. pol.

        Wommi     před 13 lety 06.05.2011 02:14 |  
        0 0

        ..slavia uz nikdy nebude vic klubem slusnych lidi, at "nahore" nebo "dole":(

  30. Re: Slavia - Olomouc 1:1 předčasně ukončeno po 1. pol.

    Pavlik     před 13 lety 06.05.2011 10:29 |  
    0 0

    Naprosto souhlasím s tím co se dělo před zápasem-kdy se poté odešlo ze hřiště.Ale to co se dělo o přestávce je naprostá hovadina-co se tím vyřešilo??!!Díky tomu máme po poháru-můžou za to radikálové