Domácí pohár

Slavia vstoupí do Ondrášovka Cupu

Ve středu Slavia vstoupí do Ondrášovka Cupu. Hraje se od 17:00 na hřišti Meteoru Praha.

Slavia bude chtít minimálně zopakovat loňskou sezonu. V té se dostala až do semifinále Ondrášovka Cupu, kde vypadla s Olomoucí.

K utkání již bude připraven i Martin Vořáček, jehož hostování bylo dotaženo v průběhu úterka. Slavii budeou chybět Róbert Cicman a Luboše Tusjak. Vitali Trubila plní reprezentační povinnosti, Bělorusko bude hrát přátelák s Bulharskem.

"Po dvou neúspěšných výsledcích v Gambrinus lize potřebujeme pohár bez problémů zvládnout a dobře naladit na nedělní zápas s Příbramí," zní jednoduchá taktika z úst Michala Petrouše.

Komentáře (35)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Slavia vstoupí do Ondrášovka Cupu

    Sokrates55 (přítel SN)     před 13 lety 09.08.2011 22:09 |  
    0 0

    Dobrý večer přeji Vám všem.
    Oba zápasy snad všem napověděli, že cesta by měla jít asi úplně jiným směrem, než jsme se vydali.
    1. Trenérem nemůže být pan Petrouš (možná jako asi asistent trenéra), musí to být skutečně zkušený trenér.
    2. Posily jsou nutné už od zahájení soustředění tedy v termínech, kdy byli ještě nějací hráči k mání, teď už nejsou....... Voráček se musí ještě moc učit, a na to už čas není.
    3. Všichni se pustili do pana Řebíčka. Nikdo však neřeší ten masakr, co tu předvedl Košťál, Pelta a jim podobní. Qui Bono....... Když čtu deník Spart a ty ubohé úvahy páně Hraběte a jim podobným sparťanským lezprdelkům, to je až k pláči.
    4. Pokud se nikdo z vedení nezastane a nepodrží našeho "Strašáka", tak jsme prohrávající všichni slávisté. Normálně si tu s námi jako se Slávií (a omlouvám se za ten výraz) vytírají prdel a jsme všem pro smích. Pane Platile, měl byste asi zřejmě v tuto chvíli uznat alespoň to, že Vaše vystoupení v Edenu bylo velice amatérské a bylo také jednou z příčin, že to tak blbě celé dopadlo.
    5. Pokud se rozhodl p. Řebíček do Slávie jít takto razantně, očekávám jeho další razatní kroky i směrem k médiím a orgánům fotbalové asociace. Pokud se stane třeba i to, že Slávie bude nedejBože pračkou nedobře vydělaných peněz, pak můžeme už jen říci, že naši vnuci to budou mít na tomto světě opravdu moc a moc špatné.... Pak už se mohu jen za sebe stydět. Snad jim to takové nepřipravíme........... Sokrates55

    • Re: Slavia vstoupí do Ondrášovka Cupu

      Khadgar     před 13 lety 09.08.2011 23:32 |  
      0 0

      Rád bych se mýlil, ale naplno se nikdo z vedení Strašáka nezastane. Mají (resp. Platil má) jasný argument - jednoznačně se provinil. Že je trest exemplární a že jsou trestaní pouze Slávisté zatímco jinde se vesele konají horší provinění, to je nezajímá. Máš pravdu, vytírají si s námi prdel. Bohužel mám pocit, že Řebíčkové si ukousli příliš velké sousto a teď jednoduše nevědí kam dřív skočit. Platil jim zrovna nápomocný není, stejně tak sportovní manažer.

      • Re: Slavia vstoupí do Ondrášovka Cupu

        tantalos     před 13 lety 10.08.2011 01:16 |  
        0 0

        Sokratova slova bych bezvýhradně podepsal.
        Z valné hromady jsem si odnesl dojem, že Platil trpí fixní ideou, že po světě běhají tisíce skvělých fotbalistů, kteří jsou ochotni přijít do Slavie zadarmo a hrát za obnos, za který by nekopali ani hráči z druhé rakouské ligy.
        Přičteme-li k tomu ještě fakt, že management evidentně není schopen komunikovat ani s hráči jako Dembelé, vidím perspektivy dost chmurně.
        Pokud Řebíček nedokáže postavit schopné bafuňáře, čeká ho i celou Slavii tragedie.

    • Re: Slavia vstoupí do Ondrášovka Cupu

      podol (přítel SN)     před 13 lety 10.08.2011 05:24 |  
      0 0

      Komentář Sokrata plně vyjádřil i mé pocity.Hlavní posily nutno získat ještě před soustředěním,kdy jsou hráči k dispozici a je potom v přípravných zápasech možnost sehrání.Příkladem je
      výkon Hlouška,který je dobrý fotbalista,ale bez přípravy nastoupí hned k ligovému zápasu.Pořád Slávii chybí jakákoliv koncepce a
      profesionalita přípravy.To není vina ani poslání p.Řebíčka,ale
      pokud chce ve Slávii uspět,měl by prosadit do odborných funkcí
      schopné odborníky.Deník Sport již nečtu,měl by se přejmenovat
      "Sparťanský sport".Pokud by to byl nezávislý sportovní deník,
      potom by mu měly hlavně vadit poměry v čs.fotbale,od neřešených
      korupčních kauz,přes únosy a mizení členů výboru,neúspěchy
      v kvalifikacích,protekci při vybírání reprezentantů,péči o mládež,
      krach Sazky,výkony rozhodčích a mnoho dalších.Nikoliv vytrhávat z kontextu a kritizovat jen Slávii.
      Ohledně trestu pro Strašáka pořád čekám na vyjádření vedení
      a majitelů,ale i SDS.Ten "trest"není adekvátní,postihuje bez
      zvážení příčin jen jednu stranu.
      Podol

      • Re: Slavia vstoupí do Ondrášovka Cupu

        Sokrates55 (přítel SN)     před 13 lety 10.08.2011 08:07 |  
        0 0

        Dobré ráno přeji Vám všem,
        pane Lukáši ("Strašáku"), prosím, aby jste podal odpor proti trestnímu příkazu ve lhůtě. Samosoudce, který tento příkaz vydal, ten byl asi zřejmě duchem nepřítomen. To, co předváděli v minulém ročníku sparťanští fanoušci při každém venkovním zápase, kdy se přerušoval zápas na Slovácku, v M.Boleslavi, v Olomouci a také v Liberci, to asi zřejmě pány pisálky v MFdnes a ani v Deníku Spart nezajímá. Budiž, je nanejvýše trapné, jak ještě dnes Košťál, který vlastnil deníky Bohemia a plno novinářů mu musí za jeho "doporučení" ještě dnes odevzdávat desátky, tlačí na tyto pisálky, aby se propůjčili k takovým s prominutím "sračkám", ten kdo se pohybuje v novinářských kruzích ví, o čem je řeč. Co na to náš vážený syndikát novinářů a hlavně kodex, kde se píše o vyvážené a pravdivě podané zprávě veřejnosti??! Podívejte se, kde všude je "rudoch" zapíchnutý a mi tu mastíme Řebíčka po kebuli. Už z vyššího principu bych nechal situaci dojet, ať si to rozdají mezi sebou všechny ty "hydry" našeho fotbalu. Pokud se mohu domnívat z některých signálů, tak už dnes jsou z pana Hřebíčka velice nervozní a to jak pan Berbr, tak i pan Svoboda a Macela také. Proč by se jinak scházeli na půdě naší fotbalové generality..... No a protože .......?
        Víte, možná mne obviníte z jakési paranoi, ale já už jsem zažil tolik pecek od života, včetně toho ,že na střední škole na mne donášel STB i můj spolužák a kamarád (bylo až hrůzné z jakého důvodu), že i některé nepotvrzené informace mohou mít nakonec reálný podklad. Vždyť i to rozhodnutí proti "Strašákovi" mnohému přisvědčuje a napovídá. A to jsem neměl možnost číst odůvodnění příkazu. Pokud by to panu Lukášovi nevadilo, klidně to může zveřejnit, já si myslím, že jemu to ublížit nemůže..... pokud by pochopitelně souhlasil. Jinak, pokud to bude nutné, nabízím panu Valovi možnost pomoci a může mi napsat na soukromý email v odkaze na těchto stránkách. Každý, kdo potřebuje pomoci, je jí hoden, zvláště pokud jde o takovou ránu pod pás. Jen se podivuji a jsem moc smutný, že zatím nikdo z vedení Slávie takovou pomoc nenabídl, nebo alespoň žádný veřejný signál ze Slávie nepřišel. Nezapomenu nikdy, že právě Strašák přišel s novým stylem fandění a já skákal a zpíval přesně podle jeho dirigování. Vím, že tu byl spor týkající se pyrotechniky. Znáte můj názor, že pokud je něco zakázáno, je to zakázáno. Pak tedy všem stejně. A to je princip a zásada, která nebyla v tomto případě dodržena. Sokrates55

        • Re: Slavia vstoupí do Ondrášovka Cupu

          Ladislav (přítel SN)     před 13 lety 10.08.2011 10:47 |  
          0 0

          Dobrý den Sokrate, zcela s Vámi souhlasím a podepisuji, ale obávám se, že naše současné vedení se angažovat pro naše fanoušky nebude. U p. Platila to vylučuji vzhledem k jeho projevu na VH a p. Řebíčka jsem přímo vybízek k právní pomoci a on se v odpovědi na dotaz vyhnul odpovědi, ale vpodstatě nepřímo celý proces schvaloval. Jo, zlatý Natland, to jsou mladí a inteligentní lidé, kteří si váží fanoušků ...

          • Re: Slavia vstoupí do Ondrášovka Cupu

            Tonda     před 13 lety 10.08.2011 10:49 |  
            0 0

            ondra zlamal psal ze se pripravuje vyjadreni slavie k strasakovi

            • Re: Slavia vstoupí do Ondrášovka Cupu

              Tonda     před 13 lety 10.08.2011 10:55 |  
              0 0

              osobne si myslim ze zaujmou neutralni postoj, a maxmalne napisou ze pokud padl opravneny trest pro strasaka, potom by mel padat i na druhe strane.. jinak mozna se maximalne primluvi za snizeni trestu ci tak neco.. Nemuzeme cekat ze ted ze sebe bude platil delat bojovnika za prava fanousku, a pokud ano, nebude mu to stejne nikdo verit. Rebicek se od tohoto muze odprostit uplne,. pac se to stalo v dobe kdy ve slavii jeste oficialne nebyl..

        • Re: Slavia vstoupí do Ondrášovka Cupu

          Eluin (přítel SN)     před 13 lety 10.08.2011 12:52 |  
          0 0

          Bohužel, jsme teď v takové ošemetné situaci.
          Na druhou stranu, víme, že většina GL je prolezlá korupcí a klientelismem, takže by snad bylo i podivné, kdyby nám najednou všichni ti ostatní bafíci začali tleskat a plácat po zádech...

        • Re: Slavia vstoupí do Ondrášovka Cupu

          matej-kt     před 13 lety 10.08.2011 15:26 |  
          0 0

          Dobrý den, podle § 314f trestního řádu trestní příkaz odůvodnění neobsahuje, čili pan soudce žádné odůvodnění ani psát nemusel. A Strašák se vyjádřil do médií ve smyslu, že odpor určitě podá. Věřme tedy, že snad zdravý rozum zvítězí.

          • Re: Slavia vstoupí do Ondrášovka Cupu

            Sokrates55 (přítel SN)     před 13 lety 10.08.2011 19:10 |  
            0 0

            Děkuji za doplnění, uvědomil jsem si to posléze také. Díky moc. Sokrates55

      • Re: Slavia vstoupí do Ondrášovka Cupu

        jane (admin)     před 13 lety 10.08.2011 09:30 |  
        0 0

        SDS se vyjadri, az bude rozsudek pravomocny.

    • Re: Slavia vstoupí do Ondrášovka Cupu

      martyni (přítel SN)     před 13 lety 10.08.2011 09:57 |  
      0 0

      Zdravím Sokrate, se vším souhlasím a podepisuji..

  2. Re: Slavia vstoupí do Ondrášovka Cupu

    koscheen (přítel SN)     před 13 lety 10.08.2011 09:22 |  
    0 0

    Pan Řebíček má teˇjedinečnou šanci jak si výrazně šplhnout u fandů a minimálně se mediálně ohradit proti trestu pro Strašáka, otázka je zda to nebude částí fandů vnímáno jako populistické gesto. Jinak po přečtení toho článku v Euru, či kde to bylo mi vyplívá že nějaké postihy původních majitelů a činovníků odchodem Natlandu nepřichází v úvahu, pokud tedy někdy v úvahu přicházeli..

    • Re: Slavia vstoupí do Ondrášovka Cupu

      Tonda     před 13 lety 10.08.2011 09:28 |  
      0 0

      člověk ani nemusí být věštec aby mu bylo dopředu jasné, že o potrestání viníků nikdy nikomu nešlo. Kor v tomhle státě.

    • Re: Slavia vstoupí do Ondrášovka Cupu

      honzah (přítel SN)     před 13 lety 10.08.2011 10:30 |  
      0 0

      Přeci je jasné, že žádný kriminálník nepustí svoje akcie s výhledem, že na něj další vlastník podá trestní oznámení :-))

      Trochu mi to připomíná dialogy s panem Brašnářem: ,,Někdo mi ukrad stěrače, tak jsem je ukradl jinde. To už není krádež, ale takový koloběh.´´

      Takže ve Slavii: ,,Někdo ze Slavie vykradl peníze, ale někdo jiný, kdo je vykradl jinde, je tam zase doplnil. To už nejsou krádeže, ale takový koloběh.´´

  3. Re: Slavia vstoupí do Ondrášovka Cupu

    honzah (přítel SN)     před 13 lety 10.08.2011 10:25 |  
    0 0

    Dneska bych tam poslal sestavu:

    Berkovec - Kaufman, Zákostelský, Hubáček, Hloušek - Janda, Petrák, Jarolím, Koreš - Vlček, Pospěch.

    • Re: Slavia vstoupí do Ondrášovka Cupu

      Tonda     před 13 lety 10.08.2011 10:38 |  
      0 0

      ja bych tu sestavu videl asi takto

      berkovec - dockal,kaufman,zakostelsky,hubacek - janda,petrak,milutinovic,hlousek - pospech,hurka

      stridal bych takto:
      1a) za nepriznive situace bych v druhe puli stridal vlcaka misto hurky
      1b) za priznive situace po 60 minute bych poslal misto pospecha voracka
      2) milutinovic - kores
      3) petrak - prosek (s tim ze by si prosek prohodil fleka s jandou)

      • Re: Slavia vstoupí do Ondrášovka Cupu

        Citrus (přítel SN)     před 13 lety 10.08.2011 10:44 |  
        0 0

        Bojím se, že nám Rosenborg Bořka na dnešek neuvolní. :-) Budeme si muset vystačit s Dostálem.

        • Re: Slavia vstoupí do Ondrášovka Cupu

          Tonda     před 13 lety 10.08.2011 10:48 |  
          0 0

          cece ja si je budu plest porad.. to se uz nezmeni.. ty jmena, ty jmena.. chjo

          • Re: Slavia vstoupí do Ondrášovka Cupu

            Sokrates55 (přítel SN)     před 13 lety 10.08.2011 11:20 |  
            0 0

            Dobrý den přeji Vám všem.
            Děkuji za příspěvky a chci jen dodat, že pokud pan Lukáš podá odpor ve lhůtě, pak teprve bude následovat soudní proces a rozsudek. Do doby pravomocného rozsudku v jakékoliv instanci může pan Lukáš dále chodit na fotbal, pokud nebude vydáno vykonatelné předběžné opatření o tom, aby na fotbal chodit nesměl. Přesto vidím v tomto trestním příkazu daleko větší rozsah trestu, než je nezbytně nutný. Mart mi může doufám potvrdit, že v Anglii je takový zákaz vydán jen pokud jsou jeho příčinou přímo násilné chování odsouzeného a to v poloze ublížení na zdraví jinému na stadionu a nebo projevem násilí proti ostraze či výkonným složkám státu (tj. policii), ale nic takového Lukáš neudělal. Je to prostě celé divné....... Proto odpovídám Jane, že pan Lukáš musí podat odpor a dále se odvolat i proti případnému rozsudku. Přípravné řízení je zřejmě pouze v rovině tvrzení jedné ze stran a pokud je rozhodnutí samosoudce zmatečné v odůvodnění, že byl kvůli jednání pana Lukáše přerušen zápas, což evidentně nebyl, pak je takové rozhodnutí nepřezkoumatelné a u soudu vyšší instance by neuspělo....., alespoň by bylo vráceno k novému projednání a ad e´cetera causam. Je to jen moje vyjádření, protože neznám podrobnosti a občanský soudní řád je v naší republice doufám jen jeden.....? Sokrates55

            • Re: Slavia vstoupí do Ondrášovka Cupu

              rekodlak     před 13 lety 10.08.2011 11:39 |  
              0 0

              Dobré poledne,

              považuju za nutné doplnit, že z toho derby byli obviněni i sparťani, a vím minimálně o jednom, který dokonce dostal za římskou svíci podmínku! To, že o tom média nepíšou mě nepřekvapuje.. ..nicméně se podle mě nejedná o hon na Strašáka, ale pouze o sebevědomí tupého samosoudce, který se chce ukázat nadřízeným!

              V České republice je bohužel fotbal zlem, fanoušci násilníci, ultras vrazi, a dítě, které vstoupí na stadion koktá a koktá sprostě..

            • Re: Slavia vstoupí do Ondrášovka Cupu

              mart     před 13 lety 10.08.2011 12:24 |  
              0 0

              Zdravim Sokrate,
              co se tyce Anglie, tak tu bych asi za vzor (hlavne v soucasne dobe) nedaval :(
              Jinak co se tyce zakazu vstupu na stadion, jsou tu dve urovne.
              1. klubovy zakaz (hlida si klub) - muj soused (majitel lekarny) napriklad nesmi do Boltonu, protoze se (jak on sam rika :) spatne podival na poradatele...... :)
              2. je policejni zakaz. netreba ani rozhodnuti soudu.... ma tak mnoho urovni, ze se v tom ani nevyznam. Ti nejhorsi (hlavne Londyn a Glasgow) se musi v den fotbaloveho zapasu hlasit na policejni stanici.... atp.
              Jinymi slovy.... moc sem toho asi nepotvrdil :)
              Jinak souhlasim s nasledujicim: co se nesmi, to se nesmi. At je to Strasak, nebo fesak. Na druhou stranu nesouhlasim tresty jenom jednim smerem. Kdyz trestat, tak vsechny.... ne jen Slavii.mart

            • Re: Slavia vstoupí do Ondrášovka Cupu

              martyni (přítel SN)     před 13 lety 10.08.2011 12:40 |  
              0 0

              Presne tak, neni to definitvni, po odporu se to teprv bude projednavat pred soudem, tak uvidime, jak to dopadne... tezko soudit, kdyz clovek nezna obvineni, ale pokud je tim skutkem ta jedna svetlice, myslim, ze je to nesmysl.. jinak spise pujde o trestni rad..

            • Re: Slavia vstoupí do Ondrášovka Cupu

              Tugarin     před 13 lety 10.08.2011 12:57 |  
              0 0

              Jedná se o trestní řízení, tj. předběžné opatření se v něm nevydává. Takže až do pravomocného rozsudku není dána žádná sankce ani jiný předběžný způsob omezení.
              Ve vztahu k jednání na které se trest vztahuje, není bohužel ani z hlediska výkladu zákona či judikatury moc co řešit, formálně se jedná o trestný čin, ale zůstává otázka společenské škodlivosti, tj. zda se jedná o natolik závažné jednání, aby muselo být postiženo trestním právem a nikoli třeba právem správním.

              • Re: Slavia vstoupí do Ondrášovka Cupu

                korwin     před 13 lety 10.08.2011 13:13 |  
                0 0

                Přesně. Nejsem trestař, ale mám za to, že to by měl být jeden ze základních bodů Lukášovi obhajoby, trestní právo jako utima ratio.
                No, uvidíme, uvidíme. Každopádně přeju dobrýho právníka a kvalitní soudce.

                • Re: Slavia vstoupí do Ondrášovka Cupu

                  Sokrates55 (přítel SN)     před 13 lety 10.08.2011 14:11 |  
                  0 0

                  Děkuji panu Tugarinovi, přesně mne pochopil. Já se také domnívám, že to znaky trestného činu asi nenaplňuje a přestupek ve správním řízení je možný. Proto mne zaráží ten postup policie........? A kdo zatím opravdu je. Kdo se zná tolik s policajty, a že zrovna na "rudé sedmičce". No nic, nechám toho. Já se každopádně hlásím k tomu, aby se "Strašákovi" pomohlo a nabízím mu svou radu, pokud bude chtít. Ale pevně věřím tomu, že pan Lukáš už určitě má někoho ku pomoci, tak nějak to cítím v kostech.
                  Dnešní zápas je o čem. Že slavně porazíme Meteor? Naše obrana a brankář jsou kromě Kaufmana jeden velký náhodný chumel. Střed hřiště díky Jarolímovi, a částečně Jandovi i Korešovi má jakouž takouž úroveň a v útoku Pospěch, který je sice silný na míči, ale vracet se nebo napadat rozehrávku soupeře...? Na to je moc těžký a brzy by se zatavil, protože je vidět, že kondici moc nemá..... je mi to líto, ale je to tak. O ostatních radši nepíšu a věřte mi, že snesu klidně i Vaši kritiku, kterou si třeba i zasloužím :-)).

                  P.S: Dum suppetit vita, anitamur, ut mors quam paucissima, quae abolere possit, inveniat". Plinius mladší, Epistuale V

                  Poněvadž nám není dopřáno dloho žít, zanechme něco po sobě jako svědectví, že jsme tu žili.

                  • Re: Slavia vstoupí do Ondrášovka Cupu

                    Khadgar     před 13 lety 10.08.2011 14:29 |  
                    0 0

                    Dnešní zápas je opravdu hodně důležitý, ač si to asi málokdo uvědomuje. Pokud bychom prohráli, tak atmosféra v týmu by šla úplně do háje. K tomu čekání na posily třeba tři čtyři týdny...
                    Snad to zvládnem i s dírama v sestavě (a že budou slušný).

    • Re: Slavia vstoupí do Ondrášovka Cupu

      japhy     před 13 lety 10.08.2011 14:19 |  
      0 0

      Místo Vlčka určitě Voráčka. Kdy jindy ho dát do soutěžního zápasu.

  4. Re: Slavia vstoupí do Ondrášovka Cupu

    opicemag     před 13 lety 10.08.2011 15:15 |  
    0 0

    Kde jsou ty slibované posily. Již včera bylo pozdě. Jestli opravdu přivedou dva obránce (což je podle mě minimum, potřebovali bychom alespoň tři, ale to je nereálné), tak se budou sehrávat celý podzim.

  5. Re: Slavia vstoupí do Ondrášovka Cupu

    mart     před 13 lety 10.08.2011 15:23 |  
    0 0

    Tak premejslim, jestli nasi internetovi scouti nasli Benjaniho :D. Trenuje se Stockportem. Volny hrac, vloni hral par zapasu za Blackburn.
    Benjamin Mwaruwari (13.08.1978), bude mu 33, ale pamatuju, ze byl pred dvema roky hooodne dobrej.

    • Re: Slavia vstoupí do Ondrášovka Cupu

      goop     před 13 lety 10.08.2011 15:46 |  
      0 0

      Myslíš, že budou kopat náš prales za 4000 EUR?

      • Re: Slavia vstoupí do Ondrášovka Cupu

        mart     před 13 lety 10.08.2011 17:08 |  
        0 0

        Tak ve Stockportu mu vic nedaj :)
        , ale asi byl zranenej.... nevim, mozna na to uz kasle, mozna na to uz ani nema...

        • Re: Slavia vstoupí do Ondrášovka Cupu

          Sokrates55 (přítel SN)     před 13 lety 10.08.2011 18:05 |  
          0 0

          Ahojky Marte,
          já jsem byl před několika týdny na Slovensku v Podhájské na termálních koupelích. Asi tušíš i proč, ale docela to pomohlo.....:-)).
          Ve městečku Vráble jsem se byl podívat na fotbale, protože rodina nakupovala a tak jsem využil dopolední volné chvilky a za dorost tam hrál klučina asi 17 letý, asi 182 cm vysoký, fotbalově o tři "levely" víše než někteří naši hráči prvního mančaftu. Ten kluk to měl od Boha a připomínal mi i zjevem a pohybem našeho Kubíka. A to je jen jeden..... Skautink se přes internet opravdu nedá dělat.... A dneska klukům samozřejmě držím palce, nějak jsem hecnout také musel :-)) Tak pěkný den Sokrates55

          • Re: Slavia vstoupí do Ondrášovka Cupu

            Sokrates55 (přítel SN)     před 13 lety 10.08.2011 19:57 |  
            0 0

            Přátelé, moc se omlouvám za tu hrubku, moc mne to mrzí. Proto jeden level uberu a výše už bude příště vždy s tvrdým.... děkuji :-)). Sokrates55