Domácí pohár

Meteor - Slavia 1:6

Slávisté si připsali první výhru v sezóně, ve druhém kole Ondrášovka Cupu smetli v pražském derby divizní Meteor na jeho hřišti 6:1 a postoupili do dalšího kola.

Meteor - Slavia 1:6 (0:3)
Branky:
90. Fíček (pen.) - 20. a 36. Koreš, 38. vlastní, 52. Pospěch, 65. Vondráček, 74. Milutinovič

Slavia: Berkovec - Dostál, Kaufman, Hubáček, Hurka - Koreš (74. Prošek), Milutinovič, Petrák, Hloušek - Vlček (56. Voráček), Pospěch (56. Vondráček)

Trenér Michal Petrouš se musel obejít bez stabilního levého beka Vitalije Trubily, který si plní reprezentační povinnosti a tak se na levém beku objevil Martin Hurka. V bráně se podle očekávání představil Martin Berkovec, jinak však byla sestava nejsilnější možná, trenér tak dal najevo, že nechce připustit žádné nesnáze v soutěži, která může Slavii dostat do Evropy snáze než liga. Na zápase nebyl žádný z našich redaktorů, tak výjimečně poskytujeme jen výcuc z dostupných informací. Ze začátku se slávistům zřejmě příliš nedařilo, přesto dokázali jít do vedení brankou Koreše, který dostal od Hurky přihrávku za obranu a nezaváhal. Pak soupeř měl šanci na vyrovnání, ale neproměnil a záhy slávisté přidali další dvě branky, nejprve opět Koreš po nepovedené střele Milutinoviče a vzápětí si Korešův pokus srazil do brány domácí Kadlec. Do kabin se tak šlo za stavu 0:3 a slávisté mohli hrát v klidu.

Když na začátku druhé půle přidal čtvrtou branku Pospěch (navíc předtím trefil tyč), mohl trenér Petrouš poslat do útoku místo Vlčka s Pospěchem duo Voráček - Vondráček. A právě druhý jmenovaný přidal pátou branku, když pěkně z voleje trefil Hlouškův centr. Za chvíli se svým typickým způsobem - střelou z dálky - prosadil i Milutinovič. Berkovec čisté konto neudržel díky penaltě v poslední minutě, kterou proměnil Fíček, na postupu Slavie to však nic změnit nemohlo. Dalším soupeřem Slavie bude Převýšov, který kope divizi C a v druhém kole překvapivě vyřadil favorizovanou třetiligovou Českou Lípu. Oficiální termín třetího kola Ondrášovka Cupu je 31. srpna.

Komentáře (42)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. repre

    JS (přítel SN)     před 13 lety 10.08.2011 21:50 |  
    0 0

    bílek ven.. achjo to je zas ostuda

    • Re: repre

      opicemag     před 13 lety 10.08.2011 21:54 |  
      0 0

      Myslím, že čím je trenér neschopnější, tím větší má šanci se stát trenérem reprezentace. Rada a pak Bílek jsou toho důkazem.

    • Re: repre

      JS (přítel SN)     před 13 lety 10.08.2011 23:44 |  
      0 0

      Bílek: "hráči mě zklamali úplně ve všem, nebyli jsme jistí v defenzívě, kombinace neexistovala, nebyli jsme nebezpeční pro soupeřovu rozehrávku a soupeř byl od začátku aktivnější a jistější"

      reportér: "Proč?"

      Bílek: "Sám nevím. Upozorňoval jsem hráče, že je úspěch v Norsku hodně důležitý."

      to je prostě k smíchu.. hůř na tom je už snad jen Petrouš, když se ocitne mezi novinářema. Když teda Bílek neni dost chlap na to, aby přiznal, že zklamal sám, aspoň by se mohl vyjadřovat tak, aby ze sebe neudělal uplného idiota. Protože když sám neví, v čem je problém, že (podle jeho předchozích slov) mužstvo vlastně neumí hrát fotbal, nejspíš nebude zrovna kompetentní osoba...

      • Re: repre

        Viking     před 13 lety 11.08.2011 09:14 |  
        0 0

        Jestli předzápasová taktika a příprava na soupeře probíhá v duchu "upozorňuju vás, je to důležitý" tak to je potom těžký porno.

  2. Re: Meteor - Slavia 1:6

    Stahler     před 13 lety 10.08.2011 21:59 |  
    0 0

    Zaplaťpánbůh za splněnou povinnost.Za stavu 0:0 tam měl Meteor nějaké slibné momenty,naštěstí to dobře dopadlo.Většina hráčů hrála dobře,pochválit musím po dlouhé době Koreše i když na něj jinak trochu nadávám.Dobře si vedl Berkovec,tu penaltu málem chytil.Pospěch a Hloušek se mi líbili také a ostatní byli také slušní,nikdo nepropadl.Nicméně je třeba si uvědomit že soupeř hraje až čtvrtou nejvyšší ligu a většinou zhruba uprostřed tabulky,takže to není měřítko,porážet také celky je povinnost ! A nepamatuji si soutěžní zápas,který by venku dokázala vyhrát Slavie o pět gólů,takže výsledek potěšil dvojnásob.Ještě se musím zmínit o rozhodčím,který pískal proti Slavii.Nám upřel penaltu a domácím ji pískl podle mě asi tak minutu a půl po uplynutí nastavení,takže je klika že jsme měli nahráno,za stavu 0:0 by to byl průser.

    • Re: Meteor - Slavia 1:6

      Tonda     před 13 lety 11.08.2011 02:16 |  
      0 0

      vubec neemuzu souhlasit...

      rozhodci piskal docela v pohode, poustel sem tam drobne fauly na obou stranach, cimz nebyla hra rozkouskovana a dalo se na to jakstaks divat. pomezni nesoudim, to jsem si moc nehlidal..

      a hra samotna - splnilo to ucel zdvizeni sebevedomi, to ano.

      Z hracu se ukazalo asi toto:
      Brana:
      Berkovec chytal celou dobu relativne dobre, taky to bylo dano tim ze meteor se moc do sanci nedostaval. Berky tam mel 2 - 3 vyborne zakroky, 2x dobre vybehl, ale taky 2x vybehl spatne a souper ho 2x preloboval.. myslim ze to pokazde za berkovce hasili na brankove care Kaufman a pak Dostal tusim. Takze skrze tyhle chyby si mslim ze na ligu by to byl velky risk.

      Obrana:
      Hubacek - na ty divizni soupere jeste staci, ale taktak. nechce se mi to moc rozvadet protoze on se uz nezmeni a vsichni vime jakym stylem haje.
      Dostal - ukazal ze ma tak akorat na tu divizi. Dokonce rychlostne parkrat nestihal i proti hracum Meteoru..
      Kaufman - nevsiml jsem si u nej zadnych vetsich chyb, parkrat dal krasny dlouhy centr dopredu,
      Hurka - ackoliv bych moc rad kdyby ho petrous zkusil na hrotu spolu s Pospechem, musim rict ze proti Meteoru byl jednoznacne lepsi nez Dostal. s adamem si docla rozumneli a semtam zakombinoali. obcas si prohodili misto. Celkove mile prekvapeni. Dlouho sem ho nevidel, ale rekl bych ze nabral na svalove hmote.

      Zaloha:
      Hlousek - snazil se a mel to obcas celkem tezke protozehraci meteoru se na nej strasne nahecovali. ale i takjim s prehledem utikal a dal par dobrych centru.K vykonum pred zranenim to ma jeste daleko.
      Milutinovic - nebyl nejak moc viditelny, ale ke konci zpasu dal paradni gol. Jeho vykon bylale zastinen vykonem Petraka.
      Petrak - kdo tam byl ten ho chvalil. az sem mistma zavzpominal na misu Tavarese. Snail se napadat a odebirat mice. Taky se nabizel pri kombinaci a snazil se rozdvat mice. Proste sem si ho v kombinaci vsimal mnohem vice nez Miltinovice. Ke konci se zranil a dohravali sme v 10. Tak doufm ze to nebude nic vazneho. Ta situace vypadala nevinne. tak uvidime
      Koreš - uz kdyz sem ho videl hrat zhruba pred rokem a neco proti zizkovu, sem rikal ze v nem neco je. Mozna to neni tahoun v lize, ale dnes strcil vsechny hrace na hristi do kapsy. individuelne vyborny.. myslim ze za nejaky cas bude prevysovat kvality trebas jardy Cerneho. Nez byl vystridany, tak dal paradni krizny pas pres cele hriste na hlouska, ten potom nacentroval do vapna na nabihajiciho Vondracka a gol.. ale v podstate tu akci zalozil Kores
      Prosek - stridal Korese, vykon byl nevyrazny. Potreboval by trosku povyrust a zesilit. Na hristi po odchodu Korese jakoby vypadla prava zaloha. Penaltu na konci zapasu zavinil on, kdyz nakopl zezadu v rohu vapna podle me do achilovky jednoho meteorita :)

      Utok:
      Vlcek - sam pred brankarem, to uz je takova vlckovina. skoda te sance..mohl otevrit skore. Musim se ale priznat ze jsem si ho moc nevsimal, tak nehodnotim. Obecne si ale myslim ze slavii uz muze dat pouze zkusenosti mladym v kabine.
      Pospech - ten byl dneska vyborny, obcas sem se musel smat protoze si dosel pro mic do zalohy a potom to tahal do 16 nohy nenohy.. Ale jinak skoda ze se neprosadil vicekrat, mohl si vice zvysit sebevedomi, to bude do ligy potreovat. to ze v nem neco je dokazuje na hristi celkem pravidelne.
      Voracek - to je ten vyssi s kratsimi vlasy :) jeho hra se mi libila, bylo videt ze se snazil. mel tam pred koncem i prilezitost. Rozhodne nezklmal, semtam zakombinoval , techniku ma dobrou, asi to zadny sprinter nebude
      Vondracek - to je teno trosku mensi s tmavymi vlasy, dal paradniho gola, snazil se, a zaujal me o malinko vice nez voracek. Je pomerne rychly a kombinacne to taky slo. Mel sem posit jakoby si ti 2 v utoku celkem vyhovovali. Skoro jakoby Voracek pripravoval sance pro Vondracka.

      Celkove hra usla, ale je dobre dodat ze kvalita soupere nebyla velika. Ke konci zapasu to uz prechazelo trosku do frasky. taky to bylo dane tim ze sme dohravali o 10 bez znenecho Petraka. Meteor se ke konci dostaval i do prilezitosti a nutno dodat ze jim to pres nasi pravou branu celkem i slo. U praveho obrance si predstavuju ze ta prava strana je jeho kralovsti a nikdo ze stoperu mu nemusi moc pomahat aby to tam procistil.. To proste Dostal nesplnuje. Po stridani Pospecha s Vlckem sem cekal jestli nam ten utok utichne, a mozna tak 5 minut se ti mladi kluci rozkoukavali, ale potom zacali docela slapat. potrebuji nabrat zkusenosti.


      Celkove me ale dost zklamali "Ultra" fanousci Meteoru kteri docela dlouho a vytrvale urazeli slavii a slavisty. nvim jestli je k tomu necovedlo ale prislo mi to dost ubohe. Zaslech sem neco o tom ze tam byli spartani kteri je navadeli aby skandovali ty urazky. 2x si pred sebe hodili dymovnici, proste blazni.

      Jinak Perlicka na zaver. Petr Janda ma docela primovni holku a na zapas se jel podivat taky. Dopravnim prostredkem mu byla z florence Tramvaj. Ja tam na florenci pred zapasem stal, a koukal porad na tu peknou holku, toho frajera u ni sem si moc nevsimal, ale potom jak nastoupili do tramvaje tak sem si vsiml ze je to Jandys. :)

      • Re: Meteor - Slavia 1:6

        Sokrates55 (přítel SN)     před 13 lety 11.08.2011 07:25 |  
        0 0

        Dobré ráno přeji
        a děkuji moc za reporty z utkání. Asi je opravdu důležité si získat nějaké sebevědomí a hlavně herní praxi. Každý zápas tomu pomůže. Sokrates55

      • Re: Meteor - Slavia 1:6

        PetCC     před 13 lety 11.08.2011 09:30 |  
        0 0

        Jenom pár poznámek.
        Berkovec se mi líbil, nenechával nic náhodě a měl to docela pod kontrolou. Jednou pěkně chytil tvrdou střelu k tyči.
        Řekl bych, že ty dva loby na konci plynuly z toho, že jsme hráli dlouho v deseti a nechali ten střed zálohy volný. Berkovce sice přelobovali, ale obránci ho v obou případech dobře jistili, takže to zase tak nebezpečné nebylo.
        Petrák zaujal kladně, ale zatím ho každý odstrčí. Na druhou stranu je alespoň trochu vyšší, což při výšce ostatních hráčů rozhodně není na závadu.
        Milutinovič na mě působí v určitých chvílích dost laxně, když se dostane ke střele, tak je to krása, ale i proti diviznímu soupeři si párkrát nechal sebrat míč a byly z toho nebezpečné situace před naší bránou.
        Celkově mi přišel nejlepší Koreš, hrál od začátku hodně agresivně (což u něj není vyjímkou), nenechal soupeři žádný prostor. Ukázal kvality i dopředu. A protože se mu na jaře nejvíc dařilo při zápasech v prázdném Edenu, tak očekávám, že bude rozhodující hráč i teď proti Příbrami :-)

        • Re: Meteor - Slavia 1:6

          Tonda     před 13 lety 11.08.2011 09:37 |  
          0 0

          v případě těch 2 lobů.. v lize by ty loby byly delší a mohli by mířit rovnou do sítě, a to už by stopeři nezachránili... možná bych k tomu přirovnal špatný výběh Jaakoli v edenu proti Olomouci, kde ho takhle strestal sice šťastným lobem Hubník. V případě Berkovce je ale otázka jestli k těm jeho špatným výběhům a následným lobům nedošlo spíše kvůli špatné obrané práci hubáčka.

      • Re: Meteor - Slavia 1:6

        venator     před 13 lety 11.08.2011 10:12 |  
        0 0

        :) mám podobnou "příhodu"....je to pár měsíců co jsem šel v centru po Václaváku po pravé straně stejnym tempem šla hezká blondýna tak na ní koukám pár vteřin a pak si všimnu, že zpoza ní na mě trochu udiveně kouká její frajer, kterého jsem měl nejdřív v zákrytu...tak se na něj podívám a on to Pavel Nedvěd:) Měl tu v centru myslím tehdy autogramiádu nebo křtil knížku nevím už.

  3. Re: Meteor - Slavia 1:6

    Wommi     před 13 lety 11.08.2011 00:34 |  
    0 0

    ...tak blazek na hostovani do slavky,....

    • Re: Meteor - Slavia 1:6

      mpik     před 13 lety 11.08.2011 07:59 |  
      0 0

      Že by zrovna Blažek měl góly spasit Slavii? To je posila neposila. Gólů moc nedá a ještě bude zabírat místo třeba Vondráčkovi, nebo někomu jinému. Slavia potřebuje gólového útočníka!!! A Latka? Taky žádnej zázrak.

      • Re: Meteor - Slavia 1:6

        bongor     před 13 lety 11.08.2011 08:24 |  
        0 0

        Když budeš chtít vidět nějaký zázraky,tak je to 2000 kiláků do Barcelony.Tady se musíme spokojit s nezázračnými hráči.Jo,málem bych zapomněl.Vlastně tu máme zázraky a to hned celé mužstvo,jenže je to na druhé straně Vltavy.Ale stojí to za to,přečti si pár básní o jejich umění třeba ve spartu.Co hráč,to mistr vesmíru-klasika.

        • Re: Meteor - Slavia 1:6

          opicemag     před 13 lety 11.08.2011 10:20 |  
          0 0

          Já nevím, co tady všichni mají proti Sportu. Respektive to chápu, ale nepřijde mi, že by byli proti Slavii nějak zaměření. Nedaří se nám, tak si s chutí kopnou. To ale dělají i v případě sparty, když jí to nejde. A spartě se daří, tak jí vynášejí do nebe. Stejně tak jako loni Plzeň a věřím, že kdyby se dařilo nám, bylo by to stejné. Až se jí dařit přestane, budou na ní plivat. Je to bulvární plátek, co rád přehání, nafukuje co se dá a dělá z komára velblouda.
          Sportovní deník to přestal být již dávno. Možná to je ten problém. Člověk ho má tak zafixovaný, ve skutečnosti nejde o nic jiného než o bulvár.

      • Re: Meteor - Slavia 1:6

        PetCC     před 13 lety 11.08.2011 09:36 |  
        0 0

        Tak Latka je zřejmě na dva měsíce mimo.

        • Re: Meteor - Slavia 1:6

          Viking     před 13 lety 11.08.2011 09:41 |  
          0 0

          Pokud náš útok bude Blažek - Pospěch, to se budou vršovický putyky třást v základech:)

    • Re: Meteor - Slavia 1:6

      Khadgar     před 13 lety 11.08.2011 09:52 |  
      0 0

      Hele, odkud to máš? Já jenom že se to údajně objevilo na neoficiální facebook stránce Slavie a pak to někdo dal na oficiálky. A z toho to předpokládám vzniklo ve Sportu.

  4. Re: Meteor - Slavia 1:6

    Tonda     před 13 lety 11.08.2011 09:39 |  
    0 0

    Pokud má Slavie zájem o hostování Blažka, potom naše vedení nechápu. je to polovičaté řešení. Ten hráč nemá formu, ani v liberci nemá základ. Navíc když ho neskrotil Jarolím, tak Petrouš ho nezkrotí už vůbec.

    • Re: Meteor - Slavia 1:6

      Tonda     před 13 lety 11.08.2011 09:40 |  
      0 0

      docela pochybuju o Blažkových golových schopnostech.. no uvidime

      • Re: Meteor - Slavia 1:6

        Vhoo (přítel SN)     před 13 lety 11.08.2011 12:12 |  
        0 0

        ale no tak, horší než ted to nebude a třeba se chytne když bude mít u nás prakticky jistej základ, nejlepší by pro mě byl ten Latka, to byl hráč kterýho jsem měl strašně rád, jeden z mála tvrdáku ve slavii.

        • Re: Meteor - Slavia 1:6

          urs (přítel SN)     před 13 lety 11.08.2011 13:24 |  
          0 0

          z infa co máme k dispozici (blesk) byl latka na drobném chirurgickém zákroku a je min na 2 měsíce out..

  5. Re: Meteor - Slavia 1:6

    Viking     před 13 lety 11.08.2011 10:20 |  
    0 0

    Blažek je problémový hráč bez formy, kterého Liberci akorát rozehrajeme jako Jablonci Hlouška...

  6. Moje hodnocení fotbalového večera

    Kublaj     před 13 lety 11.08.2011 10:24 |  
    0 0

    Na poměrně útulném stadionu Meteoru se včera odehrál spíš pouťak, než nějaké mistrovské klání. Ráno moudřejší večera, proto mi prosím dovolte napsat pár řádků, jak jsem to včera viděl já.

    Stadion s jednou krytou hlavní tribunou, dvěma kotli za brankami a druhou podélnou "tribunou" na svahu pod topoly na mě působil poměrně útulným dojmem. Pořadatelé (aspoň u slávistického kotle) byli takové obskurní figurky, jeden z nich měl na sobě rozlišovací triko střížkovského klubu, většinou jenom postávali u stánku s občerstvením a přemýšleli, kde vezmou na ruma. Na konci zápasu musel místo nich odvést pána s cukrovkářským záchvatem k sanitce nějaký náš fanoušek z kotle v hnědé čepici a poté s ním i dívka v bílé bundě. Tímto jim děkuji, že mu obětavě a hlavně sami od sebe pomohli.

    Třicetihlavý kotel Meteoru za zápas odpálil asi 6 dýmovnic. Náš kotel na to reagoval skandováním pyrotechnika není zločin. Ano, není, ale s těmi římskými svícemi je na fotbal aspoň vidět. Dýmovnice jsou dle mého úplně zbytečné.

    Největší efekt z dílny našeho kotle měl pokřik My jsme vždy všude tam..., který jsme opakovali stále do kola. I děkovačka měla svou sílu.

    K zápasu.

    Berkovec v bráně se mi nelíbil. Nemluví na obránce, neumí vybíhat a nemá hru nohou. Na to aby byl nadprůměrným gólmanem první ligy se musí ještě hodně učit, pod vedením Martina Vaniaka se mu to snad může povést, ale rozhodně ne v horizontu roku.

    Dostál je hráč divize a dnes to znovu potvrdil. Víc se k němu nemá asi cenu vyjadřovat, na Slavii jednoduše a prostě nemá. Bohužel to takhle musím napsat, tečka.

    Kauffman byl jednoznačně nejlepší z celé obrany.

    Hubáček odehrál svoje. Toho už známe.

    Hurka nalevo poměrně úspěšně podporoval útok, měl tam jednu pěknou střelu do šibenice. Také zesílil a rýsuje se z něj průměrný prvoligový hráč. (I takové ale potřebujeme.)

    (Mrzelo mě, že se v poločase za rozhodnutého stavu na stoperu neobjevil Zákostelský. Při poločasovém rozcvičování mi přišlo, že za poslední půlrok hodně zesílil, ale Petrouš ho vidí na tréninku každý den, tak snad ví, co dělá.)

    Koreš byl nejlepší na hřišti. Dal první tři góly, nádherně přenášel hru na druhou stranu hřiště. Líbí se mi, že je gólovej, takovýho záložníka potřebujeme.

    Petrák hrál také výborně. Jen mi přijde hrozně hubený. Má v sobě ale každopádně Tavaresovu eleganci. Velmi zajímavý hráč.

    Militunović nezklamal. Dal krásný gól, ale středový záložník musí přidat něco víc. Vzít to na sebe a dát dlouhý pas, vymyslet rozehrávku. Uvidíme, co z něj do roka vyroste.

    Hloušek běhal. A běhal. Ve vyložených šancích zbytečně centroval, netáhnul to, schovával se. Výkon mužstva by na něm měl víc záviset, nevím ale jaké mu Petrouš dává úkoly. Každopádně co se fotbalovosti týče, byl na hřišti nejvýš. Nechápu, proč nekope standartky.

    Vlček nahrál na nějaké góly, snažil se. Já bych ho neodsuzoval. Náš druhý nejlepší útočník.

    Pospěch by měl hrát Kweukeho stylem, nenapadat, ale šetřit síly na zakončení. Zase byl, myslím, moc stažený ve středu hřiště. Když má ale balón na noze, je to tank. Gólovej, nepostradatelnej.

    Prošek je snítka ve větru. Potřebuje zesílit, zmohutnět. Zatím je v první lize k ničemu.

    Voráček je velká neznámá, postavu má na svůj věk poměrně dobře stavěnou. Uvidíme.

    Vondráček mi vzhledem připadal jako starší žák, i když se ve Slavii neprosadí, budu si ho už pamatovat díky jeho nádhernému voleji, kterým přeloboval gólmana Meteoru.



    Celková hra týmu byla taková nemastná neslaná. Nesmíme samozřejmě zapomínat, že se jednalo o zápas se soupeřem, který na to prostě neměl, a my takovým zvláštním způsobem trochu přejali jeho způsob hry.

    Když se snažíme hrát po zemi, hráči se po přihrávce nemůžou zastavit, ale vířit, nabízet se. To mi v naší hře chybělo nejvíc. Hážeme aut, a nikdo se nenabízí. Hráči stojí.

    Petrouš Slávii trénuje pomocí selského rozumu, ano, to stačí, pokud chceme hrát střed tabulky. Pokud chceme vychovat ze současných talentů hráče pro špici ligy, potřebují lepší vedení.
    Nejdřív se musí naučit běhat, zesílit o 100% a pak je nadržené pustit na hřiště. Petrouš je svým přístupem (kdo nic nedělá, nic nezkazí) spíš zazdí.

    • Re: Moje hodnocení fotbalového večera

      Tonda     před 13 lety 11.08.2011 12:02 |  
      0 0

      no vicemene sme se shodli.. Jenom sio myslim ze hurka nebude prumerny. jestli jeste trochu zesili a otrka se, bude dobry.. vzpomenme si trebas na rosickejho jaka to byla baletka.. a jak zesilil co z nej je.. to ze momentalne jsou ti kluci stihli, trebas i ten prosek, to nic neznamena.. naopak si myslim ze dokud to jde, meli by dbat na rychlost a pohyb.. ty svaly prijdou casem spolu se zkusenostma a pak budou teprve dobri

      • Re: Moje hodnocení fotbalového večera

        urs (přítel SN)     před 13 lety 11.08.2011 13:35 |  
        0 0

        já pamatuju Rosického jako toho mlaďasa a supertalenta Sralty původně z Kompresorů a vim jediný..
        že (ikdyž subtilní a vyzáblá nicka) si dělal z těch nabušenců kolem leda tak dobrej den a hrál jako král..
        ve svalech to opravdu neni.. je to v podstatě asi jen o tom, jak kdo dokáže svojí "momentální" konstitucí vyšachovat soupeře..

        nemám dalších připomínek :)
        jen tato mě dostala (viz Hurka, Prošek, Petrák apod. a jejich nesvalnaté postavičky) a nemohl jsem nereagovat :D

        P.S. sám jsem vyzáblo a spájdrmen (jak řiká moje mamka - samá ruka - samá noha) :))

        fotbal jsem uměl jen ve 14 letech - pak sem na to začal kadit a bez tréninku to halt nejde :D
        mějte se

        urs

        • Re: Moje hodnocení fotbalového večera

          venator     před 13 lety 11.08.2011 15:16 |  
          0 0

          Ale zapomínáš na to co jsi sám napsal, že Rosický byl vyjímečný supertalent což prokazoval od prvního zápasu narozdíl od našich mladých. Čím rychleji naberou pár kilo svalů tím lépe pro ně i klub.

          • Re: Moje hodnocení fotbalového večera

            Jiri1     před 13 lety 11.08.2011 15:30 |  
            0 0

            Zdravim , to co jste zminil je docela zajimavy a pro Slavii priznacny , Slavia vzdy uprednosnovala technicke typy mladych fotbalistu, leta jsem sledoval mladez a robustni mladik byl spise vyjimkou , kolikrat jsme se treneru ptali na tyto typy a bylo nam receno , ze se neprosadili a sli na hostovani niz, kde vetsinou nabrali velke treninkove manko a fotbalu postupne zanechali. I proto jsem v lete ocekaval tyto typy nejen do acka , ale tereba i do prvniho dorostu ci becka , ale nic se nestalo. Pritom , proc se honime za LATKOU NEBO BLAZKEM , DOBRI A LEVNI HRACI BEHAJI PAR KILOMETRU OD PRAHY , JENZE NEMAJI SPRAVNEHO MANAZERA. CHAPU , ZE PO ODCHODU LIDRU , JAKO BYL VANOUS NEBO KISEL SE KABINA POTYKA S PROBLEMEM LIDRA, ALE LATKA A BLAZEK TO NEVYRESI. To je prave i problem Petrouse , kery sice hracum naordineje hekticke davky , ale takticky je to na bliti a to nemluvim o kabine , ktera sice nema vstahove problemy , ona je vlastnei mit nemuze. To vsechno treba ted souvisi i s beckem, kde by mel byt okamzite k dispozici asistent , ktery tym prebere, ale neni kdyz pominu Knoflicka , ktery je ale hracum spise pro smich.

            • Re: Moje hodnocení fotbalového večera

              bongor     před 13 lety 11.08.2011 15:46 |  
              0 0

              Máme problémy s áčkem,nedivím se,že s béčkem je to ještě mnohem horší.Ale na rozdíl od Tebe Jirko si myslím,že momentálně potřebujeme hotové hráče a když není na prvotřídní,tak pomohou
              i Blažek/ale o něm taky pochybuju/ a Latka určitě.Těch co běhají kolem Prahy a třeba by nebyli nejhorší máme teď v áčku přece dost. Dostál je zrovna jedním z nich,ten běhal kolem Prahy až doběh do Slavie.Vůdčím typem se většinou člověk rodí,tedy rodí se s tím předpokladem a životem se k tomu propracuje,když je v něčem dobrej.To je jako s muzikou.10% je nadání 90% je práce,ale bez těch 10% se do špice nikdy nedostaneš.

          • Re: Moje hodnocení fotbalového večera

            bongor     před 13 lety 11.08.2011 15:37 |  
            0 0

            Můj názor na slabý-hubený nebo silný-nadupaný je,že svaly samy o sobě fotbalistu nedělají.Příklad za všechny je Leo Messi.Ovšem pokud někdo dokáže zesílit správným treningem,bez toho aby přišel třeba o ohebnost a rychlost,tak to nemůže být na škodu.
            Kdo ovšem kila vyloženě potřebuje jsou podle mě stopeři,aby je
            Kweukové nebo Pospěchové neodnesli do branky i s míčem.

              • Re: Moje hodnocení fotbalového večera

                JS (přítel SN)     před 13 lety 11.08.2011 16:12 |  
                0 0

                slyšim KJ loni na podzim (a celej rok předtim) :D

              • Re: Moje hodnocení fotbalového večera

                honzah (přítel SN)     před 13 lety 11.08.2011 16:19 |  
                0 0

                Já bych ho nechal normálně dojet tenhle cyklus - tj. vyhodit po posledním zápase nepostupové skupiny / odvetném zápase nepostupové baráže / posledním zápase nepovedeného ME. Jeden trenér - jedna kvalifikace - jedna odpovědnost. Tuhle podivně rozjetou kvalifikaci by asi žádný rozumný trenér stejně nechtěl dohrávat. Horší než Rada to určitě není, jen se na to špatně kouká.

                Po vyhození Bílka by přišel na řadu Jarda Hřebík s čtvercema, snad by z toho materiálu něco vystavěl. Vrba s Komňackým by ještě dostali čas...

            • Re: Moje hodnocení fotbalového večera

              Jiri1     před 13 lety 11.08.2011 15:56 |  
              0 0

              Zdravim, taksi vezmeme zminene posily Blazek, vyhozen ze zahranicniho angazma, vede nezrizeny zivot , oblibenec majitelu Liberce a v soucasne dobe neni lepsi nez nasi utocnici, Latka- o 2 roky starsi pomaly stoper ve sve dobe ve Slavii hlavne tezici z vynikajicich defenzivnich hracu, doba pouziti , nejdrive za 3 mesice , kdyz pujde vse idealne, navic jsem nemyslel dalsi mlade hrace , ale zkusene lidry pusobici v 2 lize.

              • Re: Moje hodnocení fotbalového večera

                Jiri1     před 13 lety 11.08.2011 16:00 |  
                0 0

                Bilek- jde o jedine o prachy , prece SAM neukonci sve pusobeni a odejde s prazdnou, to jeho prohlaseni nema s fotbalem nic spolecneho, takze vse se toci jen okolo nadstandartniho fleku s dalsimi vyhodami a minimem prace, navic j vybor svazu udajne resi pozici tzv. poradce k acku , nejde o Hebika , tam panuje shoda , to neni trener pro soucasne slozeni acka t akze pockejme na dalsi vyvoj.

            • Re: Moje hodnocení fotbalového večera

              Ladislav (přítel SN)     před 13 lety 11.08.2011 16:13 |  
              0 0

              Jiří má pravdu, že Slavia vždy upřednostňovala technické a fotbalové hráče, prostě uměli "kopat", ale nějak se vždy pozapomnělo, že tam musí být i nosiči vody a ranaři. Jestli pamatujete 80.léta, tak když jsme vyjeli třeba do Banské Bystrice, tak jsme tam pravidelně dostali "nakopáno" a tři fíky k tomu přibalené na cestu. Prostě ty naše technické hráče rozkopali.
              Jinak Latka by nám určitě pomohl, ale snad bude 2 měsíce mimo fotbal. Žádný klub ho v tomto stavu hned neangažuje a to je myslím veliká šance pro nás, já bych ho i s tímhle výhledem podepsal. Blažka nebrat, jednou zahraje, třikrát ne a je špatnej charakterově. Bude tahat kluky do hospody.

              • Re: Moje hodnocení fotbalového večera

                bongor     před 13 lety 11.08.2011 16:37 |  
                0 0

                I do hospody se musí umět chodit.To není jen otevřít dveře,sednout si,ožrat se a jít do další hospody.A Blažek jako instruktor by byl určitě na místě.I ten chlast musí mít štábní kulturu a sami mlaďoši se to dobře nenaučej.Budou dělat chyby.Třeba nebudou vědět,že pivo po vínu se nemá,ale obráceně to jde,nebudou znát jaké vzpamatováváky na jaký chlast a spoustu jiných cenných znalostí.
                Musíme to brát komplexně,takže i učitel chlastání by se měl nacházet v každém kolektivu.

                • Re: Moje hodnocení fotbalového večera

                  punx     před 13 lety 11.08.2011 17:03 |  
                  0 0

                  Takže když to shrnu - angažování Fořta se stává nezbytností... :o))

                  • Re: Moje hodnocení fotbalového večera

                    Jiri1     před 13 lety 11.08.2011 17:12 |  
                    0 0

                    Ano , jenze , co by ho donutilo zmenit nazor ze do Cech uz se fotbalove nikdy nevrati, ze Nemecko je pro nej staci zaslibenou , prachy , pro mne by to osobne byl sok......

                    • Re: Moje hodnocení fotbalového večera

                      Vhoo (přítel SN)     před 13 lety 11.08.2011 20:43 |  
                      0 0

                      jaký šok, kouknětě se někdy na německou ligu , plné stadiony, nadšení fanoušci , co by tady prosímvás hledal

          • Re: Moje hodnocení fotbalového večera

            urs (přítel SN)     před 13 lety 11.08.2011 18:28 |  
            0 0

            ais jo, ale tak to víme, že když klucí budou makat a poctivě střádat minutky, že za rok budou o level, né-li dva vejš..

            doufejme jen, že to uspíší a v systému podzim - jaro to bude napodzim nemastný a na jaře supertalentí :)

            • Re: Moje hodnocení fotbalového večera

              bongor     před 13 lety 11.08.2011 20:21 |  
              0 0

              NÁVOD NA ZLEPŠENÍ - NEBRAT TY, KTEŘÍ PROŠLI SPARTOU !
              výsledek zlepšení okamžitý - to je REALITA !
              doporučit nevhodné? eric1 v 19:59 reagovat
              Názory čtenářů I dnes