Hráči Slavie

Hodnocení slávistů - 22. kolo

Slavia bohužel v současnosti není schopná vyhrávat ani na domácí půdě, kde ze tří jarních zápasů získala pouhé dva body. Tentokrát ztratila zápas s Bohemians až v samotném závěru.

Z pohledu nestranného diváka byl v sobotu večer v Edenu k vidění nadprůměrný ligový zápas se slušným počtem šancí na obou stranách i s maximálním nasazením, které vyústilo v několik drsných zákroků (kromě Vukadinoviče mohl jít ven Baéz již ve 4. minutě a na druhé straně nemusel dohrát Bratanovič). Bohužel z mého pohledu slávisty už to taková sláva nebyla. Slavia by měla i v současné situaci tým kalibru Bohemky (jakkoliv uznávám práci trenéra Pivarníka) doma přehrát, což se však nestalo. Naopak na míči byl paradoxně silnější soupeř, protože svěřenci trenéra Beránka potvrdili jimi dlouhodobě vyznávaný trend rychlého přechodu pomocí dlouhých nakopávaných míčů na Škodu či za obranu. Jistě, nic proti rychlému přechodu, díky kterému jsme si vytvořili slušné množství šancí, nemůže to ale být jediná strategie. Pro protivníka jde o snadno čitelnou taktiku a navíc se Slavia absencí mezihry připravuje o kontrolu nad zápasem a o možnost diktovat tempo hry a mít tak otěže utkání pevně v rukou. Není se pak co divit, že červenobílí mají kvůli rezignaci na souvislejší držení míče problém překonat protivníky z dolní poloviny tabulky.

Zmínku si zaslouží i čím dál více alarmující bilance dvou výher z posledních sedmnácti zápasů, což by za tuto dobu Slavii řadilo na sestupové příčky. Další změna trenéra by po letitých turbulencích byla asi uspěchaná, nicméně trenér Beránek by měl ve zbytku jara dokázat, že cesta Slavia skutečně míří, byť s drobnými karamboly, vzhůru, jak si ostatně sám předsevzal.

Hráči jsou hodnoceni na stupnici od 1 (nejhorší) do 10 (nejlepší).

Martin Berkovec - 5 - Až do samotného závěru chytal dobrý zápas, když si připsal několik středně těžkých zákroků. Z mého pohledu by přeci jen mohl o něco více pomoci vybíháním při standardních situacích. Původně zamýšlenou nadprůměrnou známku si zkazil z mého pohledu až přílišným postavením u své levé tyče při rozhodující standardce. V takovém případě stačí hráči soupeře skutečně jen přehodit zeď a ani nemusí příliš mířit k tyči.

Jan Mikula - 6 - Ač ani jeho výkony nejsou nijak zázračné, tak se mi Mikula za jaro líbí z obranné čtveřice nejvíce. Několikrát těsně nedosáhl na šestku, tentokrát si ji už ale zasloužil. Při obranné práci tradičně zodpovědný, vynikající v soubojích jeden na jednoho, kdy přes něj hráč soupeře téměř nikdy nepřejde. Dopředu to už tak dobré není, i tak je ale Mikula "držákem", který pravidelně odvádí svou práci.

Jiří Bílek - 5 - Tentokrát k Bílkovi nemám větší výhrady. Utkání odehrál slušně a připsal si i dobré zákroky, i když nebyl tak dominantní v soubojích jako vedle Deli. Štěstí měl po nešetrném faulu Bratanoviče, po kterém mohl klidně skončit se zraněním na nosítkách.

Simon Deli - 6 - Když k nám Deli přicházel, tak jsem ho primárně považoval za stopera, což v zápase s Bohemians potvrdil. Působil dosud nejlepším dojmem v sešívaném dresu. Byl dominantní ve vzduchu i v osobních soubojích, kdy se od něj hráči soupeře doslova odráželi. Nebál se udělat kličku, rozehrávka pak byla občas slabší. Při velice kvalitním výkonu se ale nevyhnul výraznější chybě, když v závěru nechal osamoceně hlavičkovat na malém vápně Šmída.

Krisztián Tamás - 5 - Z obrany se mi líbil asi nejméně, i on ale nezahrál výrazně špatně. Měl jeden pěkný centr v první půli, po kterém hlavičkoval Škoda, předvedl i riskantní kličkovanou středem hřiště, která naštěstí dopadla dobře. Ve zbytku zápasu nevýrazný a tedy horší pětka.

Aldo Baéz - 6 - Začal doslova katastrofálně, když tvrdě (byť spíše nešťastně) fauloval Pauscheka a pak několikrát ztratil míč při špatném prvním doteku. Pak šel ale výrazně nahoru v obraně a hlavně ve hře dopředu, když dvakrát narýsoval geniální pas přes celé hřiště na Vukadinoviče. Snad se proti Spartě vyhne počátečním chybám a naváže na dobrou závěrečnou hodinku.

Robert Hrubý - 4 - Nevýrazný, i když to šlo ze značné části na vrub naší hry, při které obránci nastřelovali míč až za obranu a náš střed hřiště se tak příliš ke kombinaci nedostal. Občas měl dobrý moment, ale za zhruba sedmdesát minut, které odehrál, jich bylo příliš málo. Na druhou stranu mi přišlo, že byl zodpovědnější při hře dozadu.

Vukadin Vukadinovič - 5 - Velice rozporuplné hodnocení. Byl jedním z jasně nejaktivnějších slávistů, byť šance zprvu zahazoval. A když už se dočkal premiérové branky v našem dresu, tak se nechal stupidně vyloučit. Z mého pohledu dávám průměrnou pětku, byť si umím představit, že se najdou lidé, kteří by mu dali jedničku s tím, že to byl on, kdo svou nedisciplinovaností zkazil zápas.

Karel Piták - 5 - Podobně jako Hrubý měl Piták problémy s tím, že mnoho dobrých balonů do kombinace nedostal. Když už ano, tak byl ale aktivnější než jeho mladší kolega a situace řešil dobře. Kromě herně slušného výkonu u něj ale mám tři černé puntíky: 1) předvedl tvrdý šlapák, což nebyl na jaře první zbytečně ostrý zákrok, 2) trestuhodně přestřelil branku v dobré příležitosti a konečně za 3) fauloval před vyrovnávací brankou, ačkoliv šlo podle mě spíše o nešťastný zákrok. Celkově nakonec horší pětka.

Jaromír Zmrhal - 4 - Zaujal mě jen v první půli, kdy ukázal svou rychlost a přesprintoval i s balonem u nohy Pauscheka, čímž vytvořil pro Slavii zajímavou možnost. Pak se ale vytratil a byl vidět minimálně. Navíc se v závěru zápasu zranil při srážce se Zlámalem, tak lze jen držet palce, aby byl na derby fit.

Milan Škoda - 5 - Odvedl svůj letošní dobrý standard. Ačkoliv se do zakončení příliš nedostal, tak podržel hodně těžkých míčů -ukázkový byl třeba ten zdánlivě ztracený ve vápně Bohemky v první půli. Když už měl gólovou šanci, tak ji bohužel ve druhém djěství využít nedokázal, když nedokázal zkoordinovat pohyb při hlavičce sám před Zlámalem.

Martin Dostál, Marek Červenka ani Michal Švec nejsou hodnoceni, jelikož hráli příliš krátce.

Slovní hodnocení bude záhy doplněno!

Komentáře (62)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Hodnocení slávistů - 22. kolo

    Tonda     před 6 lety 07.04.2015 14:26 |  
    0 0

    takové známky by si zasloužili pouze v případě, že by hráli venkovní zápas, ale hrálo se doma navíc s týmem ze spodku tabulky...já bych všem snížil známku o 1 až 1,5 bodu dolů.

    • Re: Hodnocení slávistů - 22. kolo

      Alanor (admin)     před 6 lety 07.04.2015 14:37 |  
      0 0

      Vycházel jsem z toho, že šlo podle mě o lehce nadprůměrný ligový zápas. A Bohemka nehrála špatně. Její výkon mi přišel lepší a tudíž mi přišla i jako těžší soupeř než třeba u Jihlavy, která proti nám hrála doma.

      • Re: Hodnocení slávistů - 22. kolo

        Tonda     před 6 lety 07.04.2015 14:43 |  
        0 0

        5 je přece za průměrný výkon, mě výkon příšel podprůměrný. nedali jsme si ani 3 přihrávky v řadě, Bohemka hrála v podstatě bez stoperů, a my jsme byly schopni akorát 4x pořádně ohrozit soupeře a to po brejkovych situacích. Centry do vápna odhlavičkovali skoro všechny - jak je to možné, vůbec nijak jsme je nepřitlačili k jejich bráně. Ale nás přitlačí jakýkoliv tým, když hrajeme venku. Proč my ne slabou bohémku? .. jinak papíropvě slabší bohemka byla jak jsi správně napsal silnější na míči.. ale hráčům dáš 5 a dokonce i 6.. jindy s tebou souhlasím snad ve všem, ale dneska teda e-e

        • Re: Hodnocení slávistů - 22. kolo

          Alanor (admin)     před 6 lety 07.04.2015 14:51 |  
          0 0

          To, že mi hrajeme venku zoufale, je spíš otázka na náš tým. Bohemka hrála (v rámci jejích možností) dobře a odvážně, i si to na tiskovce pochvaloval Pivarník.

          Bohemka bez stoperů nehrála, protože se dal dohromady Škerle po zlomenině lícní kosti, takže nastoupili dva normální stopeři.

          Že byla Bohemka silnější na míči, neznamená, že byla i lepší v zápase. Ten byl podle mě vyrovnaný, nebo jsme do vyloučení byli i o trochu lepší. Ale taky bych si samozřejmě představoval, že budeme mít hru víc pod kontrolou a soupeře přimáčkneme o dost víc. Při takovém chtěném výkonu by ale padaly větší známky než průměrné.

          • Re: Hodnocení slávistů - 22. kolo

            Alanor (admin)     před 6 lety 07.04.2015 14:52 |  
            0 0

            *hned na začátku mělo být samozřejmě "my hrajeme".

            • Re: Hodnocení slávistů - 22. kolo

              vlchan     před 6 lety 07.04.2015 16:49 |  
              0 0

              Bohemka nehrála špatně? Hrála to, co jí pomalí a ustrašení slávisté dovolili. Bez útočení se nevyhrává.

  2. Rozvázaná tkanička

    Mike     před 6 lety 07.04.2015 14:58 |  
    0 0

    Já bych dal Baézovi známku o 2 stupně vyšší- za to, jak excelentně zavázal Delimu kopačku. Pěkně jsem se na tribuně pobavil, kam se hrabe Vladimír Ráž v Pyšné princezně se zavazováním střevíčku.

    • Re: Rozvázaná tkanička

      rybka     před 6 lety 07.04.2015 15:10 |  
      0 0

      Chudák Baéz.Je ve Slavii delší dobu než Deli a už je takhle pod pantoflem?Jako kulturní vložka to ale bylo super.

  3. Re: Hodnocení slávistů - 22. kolo

    1rytir     před 6 lety 07.04.2015 15:11 |  
    0 0

    Nevím, ale tým, který podle mého skromného názoru doma předvede to, co minulou sobotu Slavia, nemůže být hodnocena průměrnou známkou. Vyčnívali z něj jen tři muži. Vukadinovič, Deli a Baéz, který byl zdaleka herně nejlepší. První dva jmenovaní za 6, Baéz za 7. Zbytečnými hráči byli tentokrát Hrubý a Zmrhal, jsou reprezentanty a tak by na ně měl platit přísnější metr, tedy asi tak za 3. Zbytek za 4. Nevím proč nebyl hodnocen nikdo ze střídajících hráčů. Byli v zápase sice krátce, ale i za tu dobu v něm neudělali absolutně nic, aby se zviditelnili. A opět škoda, že nelze hodnotit trenéra. Opravdu nevidím, jak a kam během svého působení mužstvo pozvedl. Podle mého ani neví, jak dál. Hezky to dokázala i ta jeho střídání a pokyny, které střídající na hřiště přinesli. Nedostat gól, udržet jednobrankové vedení. Z pohledu diváka v hledišti to bylo dlouhé čekání na vyrovnání. A k němu došlo. Nezlobte se, ale z celé volené taktiky je už nyní vidět, že Beránek si zoufale uvědomuje, že chybí body a svoji nervozitu a nevíru přenáší na tým. Prostě mi nikdo nevymluví, že v této fázi škodí.

    • Re: Hodnocení slávistů - 22. kolo

      Tomski     před 6 lety 07.04.2015 15:17 |  
      0 0

      sorry ale od soboty nám svůj skromný názor stíháš říct už asi po třetí...bral jsem tě jako trošku rozumného fanouška, ale poslední dva, tři dny to vypadá, že ti Beránek přebral paní...

      • Re: Hodnocení slávistů - 22. kolo

        bongor     před 6 lety 07.04.2015 17:50 |  
        0 0

        Mně se taky zdá rytíři,že Ti MB leží v žaludku.Neblbni.

        • Re: Hodnocení slávistů - 22. kolo

          1rytir     před 6 lety 07.04.2015 19:08 |  
          0 0

          Leží, protože se ukazuje, že nás nedokáže posunout výš. Osobně proti němu nic nemám, ale času měl už dost a naordinovaná hra nejenže nepřináší výsledky, ale je tak naivně jednoduchá, že se na nás dokáže kdokoliv snadno připravit a my ho neumíme ničím překvapit. Ani nevíte jak rád bych se mýlil.

    • Re: Hodnocení slávistů - 22. kolo

      alois_veliky (admin)     před 6 lety 07.04.2015 15:38 |  
      0 0

      :D :D :D

    • Re: Hodnocení slávistů - 22. kolo

      Borris     před 6 lety 07.04.2015 15:51 |  
      0 0

      Mě už články na toto téma nechávají opravdu absolutně v ledovém klidu....

      • Re: Hodnocení slávistů - 22. kolo

        bongor     před 6 lety 07.04.2015 17:54 |  
        0 0

        Mě ne Borrisi,já si myslím,že bychom Kazacha potřebovali,ale spíš mi to přijde jako několikráte vyprávění jednoho fóru.Totiž že už se nikdo ani nezasměje.

        • Re: Hodnocení slávistů - 22. kolo

          Borris     před 6 lety 08.04.2015 15:32 |  
          0 0

          Však já si to myslím taky bongore. Ale těch spekulací a článků na toto téma už bylo tolik, že mě už to nechává úplně v klidu a ničemu nebudu věřit, dokud se to nevyhlásí oficiálně.

  4. Re: Hodnocení slávistů - 22. kolo

    Roman11     před 6 lety 07.04.2015 15:49 |  
    0 0

    Myslím,že nadprůměrný ligový zápas viděl opět jen samozvaný hodnotitel.Podle hodnocení většiny neporazit doma Bohemku je otřesné.

    • Re: Hodnocení slávistů - 22. kolo

      fredydj (přítel SN)     před 6 lety 07.04.2015 15:51 |  
      0 0

      Nadprůměrný ligový zápas a nevýhra domácího týmu to se nějak vylučuje!!??

      • Re: Hodnocení slávistů - 22. kolo

        bongor     před 6 lety 07.04.2015 17:58 |  
        0 0

        Byl to zábavný fotbal,ale slávisty nepotěšil hlavně jeho výsledek.Bohemka taky nejsou žádní nazdárci,to si o nich jenom myslíme a oni zase o nás.Celkem mohou dva průměrné mančafty diváky dost pobavit.Viděl jsem mnoho mnohem horších mačů.

    • Re: Hodnocení slávistů - 22. kolo

      alois_veliky (admin)     před 6 lety 07.04.2015 15:53 |  
      0 0

      Už jsi tu zase?:D Tobě Alanor přebral holku nebo o co jde? :)

      • Re: Hodnocení slávistů - 22. kolo

        birkin     před 6 lety 07.04.2015 16:17 |  
        0 0

        samozvany hodnotitel jsi leda tak ty...my ostatni se na clanky s hodnocenim, ktere ja chapu hlavne jako podnet k diskuzi, tesime

        • Re: Hodnocení slávistů - 22. kolo

          birkin     před 6 lety 07.04.2015 16:22 |  
          0 0

          *reagoval:-)

      • Re: Hodnocení slávistů - 22. kolo

        birkin     před 6 lety 07.04.2015 16:21 |  
        0 0

        omlouvam se za preklik...samozrejme jsem reagovala na uzivatele Roman11

        • Re: Hodnocení slávistů - 22. kolo

          birkin     před 6 lety 07.04.2015 16:26 |  
          0 0

          dneska jsem ve forme...oprava mela byt sem...
          takze: *reagoval

    • Re: Hodnocení slávistů - 22. kolo

      Alanor (admin)     před 6 lety 07.04.2015 16:29 |  
      0 0

      Otřesné byly venkovní zápasy na Bohemce, Jihlavě a minule v Brně. Pokud jde o domácí zápasy, tak bych tímto termínem označil ty loňské proti Jihlavě a v poháru s Brnem. V sobotu to byl podle mě ze strany Slavie průměrný výkon.

      • Re: Hodnocení slávistů - 22. kolo

        Tomski     před 6 lety 07.04.2015 16:36 |  
        0 0

        já bych zmínil i ty předloňské s MB a Teplicemi :-D

    • Re: Hodnocení slávistů - 22. kolo

      Pepino44     před 6 lety 07.04.2015 18:55 |  
      0 0

      Roman11- pokud se Ti nelíbí hodnocení samozvaného hodnotitele,nikdo Tě nenutí to číst a ani se k tomu vyjadřovat. Jenom se divím,proč to nepíšeš Ty. Ale ona je to práce a přemýšlení a to Ti asi moc nevoní,že .

  5. Re: Hodnocení slávistů - 22. kolo

    zeleznik2     před 6 lety 07.04.2015 16:27 |  
    0 0

    Bez námitek, nejlepší naši hráči: Berkovec, Deli, Baéz a Vukadinovič. Bohužel první a poslední si výkon pokazili svými chybami.

    • Re: Hodnocení slávistů - 22. kolo

      Falk     před 6 lety 07.04.2015 16:40 |  
      0 0

      Deli a Baez 6 ,Tamas 4 ,jinak souhlas,jen nevim jak hodnotit Beránka ,cítím z něho blbou náladu a nevim s těma jeho nákopama ,kam nás chce posunout

      • Re: Hodnocení slávistů - 22. kolo

        Falk     před 6 lety 07.04.2015 17:20 |  
        0 0

        Určitě zahrál dobře ještě Vukadinovič ,za tu jeho červenou se moc nezlobim ,byla to strašná blbost ,ale při troše vule mohl dostat i žlutou,on se omluvil,uvědomil si chybu a to se stává

  6. Re: Hodnocení slávistů - 22. kolo

    Tealc     před 6 lety 07.04.2015 18:12 |  
    0 0

    Zastavím se pouze u Berkovce. Kdybytakto odchytal zápas Hrubeš, tak dostane trojku, maximálně čtyřku. Jsem též rád, že chytá Berky a ne opravdu nebrankář Hrubeš, ale v zápase s Bohemkou Berky nepředvedl vůbec nic a trestňák, který skončil gólem měl jednoznačně chytit, takže za mne bohužel 3-.

    • Re: Hodnocení slávistů - 22. kolo

      klimi     před 6 lety 07.04.2015 18:15 |  
      0 0

      Já se pořád ptám, co měl Berky udělat při tom přímáku jinak? Ještě mi nikdo neodpověděl...

      • Re: Hodnocení slávistů - 22. kolo

        Navyseals     před 6 lety 07.04.2015 18:22 |  
        0 0

        Stál blbě, to ti můžu říct úplně klidně.

        • Re: Hodnocení slávistů - 22. kolo

          klimi     před 6 lety 07.04.2015 18:24 |  
          0 0

          A kde měl stát? Nevím, nejsem brankář, je pravda, že si mohl stoupnout o krok více za zeď, ale poté by zase nebyl problém mu to hodit na zadní tyč, tak jak to udělal Kenia proti MB...

          • Re: Hodnocení slávistů - 22. kolo

            Falk     před 6 lety 07.04.2015 18:29 |  
            0 0

            Stál špatně ,nese jasnou spoluvinu!!,kdyby takový gól dostal Hrubeš tak ho ukamenujem,Berky to prostě mohl a asi měl mít

            • Re: Hodnocení slávistů - 22. kolo

              klimi     před 6 lety 07.04.2015 18:35 |  
              0 0

              Povídáš hlouposti (mluvím o druhé části).

              • Re: Hodnocení slávistů - 22. kolo

                Falk     před 6 lety 07.04.2015 19:02 |  
                0 0

                Jaké hlouposti,že neviděl je jeho chyba,to byl poměrně laciný gól

                • Re: Hodnocení slávistů - 22. kolo

                  klimi     před 6 lety 07.04.2015 19:45 |  
                  0 0

                  Já spíš mluvím o tom, že bych Hrubešovi za tenhle gól nadával...
                  A co měl proboha udělat pro to, aby viděl?...

          • Re: Hodnocení slávistů - 22. kolo

            Navyseals     před 6 lety 07.04.2015 18:30 |  
            0 0

            To už je o zkušenostech gólmana. Ta zeď si musí postavit tak, aby viděl. Stál hůř než Hrubeš proti Boleslavi a neměl nárok se dostat k tyči.

            • Re: Hodnocení slávistů - 22. kolo

              klimi     před 6 lety 07.04.2015 18:34 |  
              0 0

              On si ji postavil tak, aby ji viděl, jenže když ji tři hráči soupeře prodlouží, tak nemá šanci nic vidět.

              • Re: Hodnocení slávistů - 22. kolo

                Pepino44     před 6 lety 07.04.2015 19:04 |  
                0 0

                Ano,já to taky tak vidím. Brankář si staví pouze venkovní okraj zdi a určuje si kolik hráčů do zdi chce. Dost velkou vinu dávám hráčům z pole,že ke zdi dovolil připojit tři zelené mužíčky,kteří potom dovolil míči proletět. Naši hráči je buď měli odtlačit,nebo zdvojit.

                • Re: Hodnocení slávistů - 22. kolo

                  klimi     před 6 lety 07.04.2015 19:44 |  
                  0 0

                  Ono odtlačit asi není příliš možné, jen je prostě třeba si stoupnout za ně. To by však gólu nezabránilo...

                • Re: Hodnocení slávistů - 22. kolo

                  Travinho     před 6 lety 08.04.2015 08:15 |  
                  0 0

                  Přesně tak, naši hráči měli prodlužující borce tlačit pryč z Berkovcova výhledu. Když vám takhle někdo stoupne, tak je to pro golmana smrtící a mnohdy je to loterie jestli vám do výhledu nevleze zrovna v momentu střely, protože pak je hotovo.

                • Re: Hodnocení slávistů - 22. kolo

                  Travinho     před 6 lety 08.04.2015 08:15 |  
                  0 0

                  Přesně tak, naši hráči měli prodlužující borce tlačit pryč z Berkovcova výhledu. Když vám takhle někdo stoupne, tak je to pro golmana smrtící a mnohdy je to loterie jestli vám do výhledu nevleze zrovna v momentu střely, protože pak je hotovo.

        • Re: Hodnocení slávistů - 22. kolo

          Steve2924 (přítel SN)     před 6 lety 07.04.2015 19:05 |  
          0 0

          Ach jo, já vím, každej jsme nechytali. Ale doprčic na ten fotbal všichni koukáme ne? Najít si volné kopy na YT taky není problém. Tak se podívej třeba hned tady hned ten první kop. Kde stojí golman (je to hodně podobná situace)

          https://www.youtube.com/watch?v=WDA6rWLIhHA

          Prostě při přímáku z takové vzdálenosti když soupeř prodlouží zeď prostě musí golman stát tak aby na ten balon viděl a pak už jen doufat, že exekutor to nepošle tam kam nemá šanci doskočit.

          • Re: Hodnocení slávistů - 22. kolo

            Steve2924 (přítel SN)     před 6 lety 07.04.2015 19:10 |  
            0 0

            jo a práce naší "zdi" při tom přímáku stojí taky za to, vyskočí jeden a nějaká snaha o to odstavit ty bohemáky a udělat tam "díru" aby golman viděl vůbec žádná...

          • Re: Hodnocení slávistů - 22. kolo

            klimi     před 6 lety 07.04.2015 19:50 |  
            0 0

            Díky, nejlépe jsi vystihl to, co se snažím celou dobu výše vysvětlit, není třeba nic dodávat...Jen nechápu, proč nikdo ještě nezmínil to, že to Mikuš prostě dobře trefil...

            • Re: Hodnocení slávistů - 22. kolo

              lassiter     před 6 lety 07.04.2015 19:52 |  
              0 0

              Samozřejmě že to trefil dobře, ale ne natolik, aby se to nedalo chytit...

          • Re: Hodnocení slávistů - 22. kolo

            lassiter     před 6 lety 07.04.2015 19:51 |  
            0 0

            Takže když prodlouží zeď o čtyři lidi, tak to aby si stoupnul vedle tyče... Když je přímák hodně blízko, je to těžký trefit přes zeď a brankář tak může stát více u "své" tyče. Čím dále přímák je, tím blíže středu by měl stát, protože dát to přes zeď je mnohem jednodušší. To je můj laický názor, pač jsem nikdy nechytal :-) Podle mě stál trochu moc u své tyče...

            • Re: Hodnocení slávistů - 22. kolo

              klimi     před 6 lety 07.04.2015 19:54 |  
              0 0

              Já nevím, opakuji jen, aby se každý podíval na Keniovo gól proti MB. Kde byla chyba tehdy?...

            • Re: Hodnocení slávistů - 22. kolo

              Steve2924 (přítel SN)     před 6 lety 07.04.2015 21:46 |  
              0 0

              To bude ten problém, nikdy jsi nechytal... BTW paradoxně máš pravdu. Čím dál je přímák tím víc u středu branky (zjednodušeně řečeno) ale tenhle přímák byl právě dost blízko. Takže Berkovec rozhodně stál dobře. Ano můžeme se bavit o tom, že mohl mít hráče lépe přečtené, dřív si nakročit a podobně. Ale to je moc lehké řešit po bitvě. Např v tom videu co jsem postoval při jednom přímáků krásně vidíš, že si brankář nakročil za zeď a tak "kurva" CR mu to poslal na jeho stranu a krásně ho zesměšnil... Ono chytat přímáky do vzdálenosti 20-25m je hodně o kvalitě střelce. Když totiž neodhadneš co přesně udělá tak je to fakt těžký chytat.

            • Re: Hodnocení slávistů - 22. kolo

              Travinho     před 6 lety 08.04.2015 08:18 |  
              0 0

              Jenže když si stoupne ke středu a nic neuvidí, tak nemá fakticky vůbec šanci přímý kop chytit. Reakční doba, když nevidíte střílejícího hráče a vynoří se vám míč ze tmy je neporovnatelně delší...

            • Re: Hodnocení slávistů - 22. kolo

              Barra     před 6 lety 08.04.2015 10:37 |  
              0 0

              Myslim, ze vedle toho, ze mic byl krasne trefeny, jsou 2 veci podstatne. (A) umisteni brankare a (B) stavba zdi. Tyto veci jsou navzajem propojene, obe si urcuje vyhradne brankar. Brankar musi rozhodnout, kolik spoluhracu chce do zdi, brankar si podle sve zdi vybira misto na care. A Berkovec se rozhodnul pro ctyri hrace. Jeste pred tim, nez rozhodci spustil hru, se vedle Deliho k zdi postavili 4 Bohemaci. Bylo tedy celkem pravdepodobne, ze Mikus se bude snazit trefit do toho mista a ze jeho spoluhraci meli zaclenit vzhled Berkovcovi. A na to mel Berkovec reagovat a rozsirit zed, anebo se posunout o krok vice k stredu branky. Ani jedno se nestalo. A tak sel mic tesne vedle hlavy Simona Deliho, a schazelo Berkovcovi nejakych 30, 40 cm aby trefu chytil. Milan Skoda, ktery se bezne stavi do zdi, uz bohuzel nebyl na hristi, chybel samozrejme i Latka.

              A jinak mohl rozhodci klidne dat druhou zlutou Baezovi, ktery jeste pred pisknutim a dotyku mice Mikuse jiz vyskocil o dva kroky k mici.

              • Re: Hodnocení slávistů - 22. kolo

                siskin     před 6 lety 08.04.2015 16:15 |  
                0 1

                Hodne v tu chvili chybel Latka, ktery by zed srovnal a vytlacil bohemaky.

  7. Re: Hodnocení slávistů - 22. kolo

    no-nick     před 6 lety 07.04.2015 21:05 |  
    0 0

    Jen si dovolím doplnit k Vukovi, že ač gól vyřešil parádně, tak to byla po hříchu výjimka v jeho podání. Co naplat, že parádně projde po lajně, když pak neprihraje, neodcentruje. Možná jsem zaujatej, ale v sobotu jsem viděl několik pěkných průniku a náběhu zakončených jedním golem a jedním rohem, jinak odkop od brány nebo centr nikam. V konečný fázi děsná nekvalita.

    Zkombinovat jeho pruniky se Zmrhalovo řešením situací, to by bylo panečku křídlo.

    • Re: Hodnocení slávistů - 22. kolo

      jufoun (přítel SN)     před 6 lety 07.04.2015 21:21 |  
      0 0

      Zvlast to vynikne, kdyz je ve vapne pouze jeden hrac ze?:(
      Kdyby byli v nabehu tri ctyri hraci, pravdepodobnost ze se trefi do centru, by dramaticky stoupla.

      • Re: Hodnocení slávistů - 22. kolo

        no-nick     před 6 lety 07.04.2015 21:51 |  
        0 0

        To máš pravdu, ale to je přesně ono. V takovou chvíli to má zaseknout a počkat na další, nebo to sehrat jinak.

      • Re: Hodnocení slávistů - 22. kolo

        1rytir     před 6 lety 07.04.2015 21:51 |  
        0 0

        trefné!

  8. Re: Hodnocení slávistů - 22. kolo

    Betynka58     před 6 lety 08.04.2015 00:09 |  
    0 0

    Pro všechny, kteří by Alanorovo hodnocení u všech hráčů minimálně o bod snížili, bych rád připomněl známkování ve Sportu, kde měli slávisté 2.-3. nejvyšší průměr (6,1)! Ne že bych s až tak vysokými známkami souhlasil, ale Alanorovo hodnocení mi připadá odpovídající, jen Vukovi a Škodovi bych dal vyšší známky.

SN na Facebooku

Oficiální Facebook žen