Fortuna liga

O první místo proti Viktorii Plzeň

Ligu čeká jeden z nejzajímavějších zápasů podzimu – souboj posledních dvou mistrů, souboj aktuálně prvního a druhého týmu ligy, souboj účastníků evropských pohárů. Viktoria Plzeň vyzve Slavii Praha.

Střetnutí těchto soupeřů v posledních letech příliš fotbalové krásy nenabídla, přesto ale patří k nejsledovanějším duelům ligy. Ještě aby ne – právě Plzeň a Slavia předvádí dlouhodobě nejkvalitnější výkony napříč ligovou tabulkou. Vzájemné souboje v nedávné době častěji patřily sešívaným – s Plzní odešli neporaženi již deset zápasů v řadě a jistě by tuto sérii rádi ještě trochu protáhli. Právě případná výhra s Viktorií Plzeň totiž může být jedním z klíčů k titulu. Oba zítřejší soupeři zatím nasbírali shodně 19 bodů, Plzni k tomu ale stačil o zápas méně a může si ještě přilepšit v dohrávce proti Brnu. Slavia a Plzeň ke svým 19 bodům došly výrazně odlišným způsobem – zatímco Slavia zejména doma zaznamenává jednu vysokou výhru za druhou, Viktoria stabilně sbírá vítězství o jednu branku (v této sezóně jich zatím má 5) a v podstatě neztrácí body. Kádr plzeňských není třeba dlouho představovat, za zmínku stojí výrazná posila konce přestupového období – Adam Vlkanova, který byl ještě pár měsíců zpět jednou nohou ve Slavii. Ze stabilních členů sestavy budou Západočechům chybět pouze zranění Kliment a Kopic, nejistý je pak start Radima Řezníka.

To Slavia, jak už je „dobrým“ zvykem, eviduje absencí daleko více. Kromě dlouhodobě zraněných Bořila a Hovorky budou chybět i Ivan Schranz a Tomáš Holeš. Oproti původním předpokladům by minimálně na část zápasu mohli být připraveni Petr Ševčík a Matěj Jurásek. Poprvé po dlouhé době by se na hřišti mohl ukázat i rychlík Yira Sor, který už je v plném tréninku s týmem. Pokud se ale Sor na hřišti objeví, nejspíš to nebude od začátku – pozici v útoku teď pevně drží Stanislav Tecl. Jistotou se zdá být i start Mandouse, Ousoua, Kačaraby, Tiehiho a Davida Juráska. U ostatních postů už můžeme jen spekulovat. Dostane šanci Masopust či Douděra? Nebo snad oba? Bude Petr Ševčík připraven od začátku? Ukáží trenéři na zkušeného Traorého? Samé otázky, ale naštěstí už brzy zjistíme odpověď. Konkrétně zítra v 19 hodin – ať už na stadionu ve Štruncových sadech nebo prostřednictvím přímého přenosu O2TV Sport.

Tip na sestavu: Mandous – Douděra, Ousou, Kačaraba, D. Jurásek – Tiehi, Hromada – Usor, Ševčík, Olayinka – Tecl

Kurzy: 3,05 – 3,13 - 2,44

9. - Neděle 18. 09. 2022 19:00

Fortuna liga, 2022/2023
3 - 0
2 - 0
FC Viktoria Plzeň
FC Viktoria Plzeň

3. Chorý (pen.)
21. Mosquera
74. Kalvach

SK Slavia Praha
SK Slavia Praha

Komentáře (69)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: O první místo proti Viktorii Plzeň

    p!erreCORE     před rokem 17.09.2022 20:40 |  
    6 0

    Tipovačka: 1:3 (0:1) Ševčík, Tecl, Masopust

    • Re: O první místo proti Viktorii Plzeň

      Slávista 51     před rokem 17.09.2022 21:08 |  
      5 1

      to beru

  2. Re: O první místo proti Viktorii Plzeň

    IJS     před rokem 17.09.2022 20:51 |  
    10 3

    Zdravím, pěkná pozvánka na zítřejší zápas, ale já z něho nemám příjemný pocit! Tako jako celá tato sezóna, tak i situace před zítřejším zápasem, zase to vše nahrává Plzni. Rozsáhlá marodka včetně zranění klíčových hráčů, media, domácí prostředí a jak už jsme psal - doba odpočinku! Je velký rozdíl mít na regeneraci 72 hodin nebo 120 hodin... Snad Jindra něco vymyslí, ale moc možnosti není, protože očekávám, že průběh zápasu bude jako vždy - optická převaha Slavie, beton Plzně s očekáváním brejku a spoléhání na standardní situace a Chorého. A tvrdost v osobních soubojích až na hranu karty! A to má Plzeň v sestavě Adama Vlkanovu, který nás letos už 2x porazil! Myslím, že můžeme jenom překvapit!

    • Re: O první místo proti Viktorii Plzeň

      Slávista 51     před rokem 17.09.2022 21:11 |  
      8 3

      Jak se to bude vyvíjet, záleží i na rozhodčích.
      Hlavně fotbal a nenechat se vyprovokovat, ať se ufackujou sami, " borci " plzeňský.

  3. Sluší se pogratulovat

    Slávista 51     před rokem 17.09.2022 21:12 |  
    3 2

    Baníku !

  4. Re: O první místo proti Viktorii Plzeň

    Ondráš     před rokem 17.09.2022 21:27 |  
    16 0

    Plzni bych to zbytečně neulehčoval, takže bych se o žádnou dominanci na míči snad ani nepokoušel, ale pěkně železobeton. Pokud se zakope i Plzeň, mohla by to být takticky velice zajímavá podívaná pro skutečné fajnšmekry.

    • Re: O první místo proti Viktorii Plzeň

      Lunaris     před rokem 17.09.2022 21:53 |  
      17 4

      Na základě vzájemných utkání v minulé sezóně musí Trpišovský něco změnit, pokud chce uspět, udělat nějaký překvapivý tah. V případě, že budeme hrát totéž co loni, tak to na lepší jak remízu nevidím, a to ještě jestli vůbec s naší děravou riskantní hrou dozadu.

      • Re: O první místo proti Viktorii Plzeň

        Martin 58     před rokem 18.09.2022 09:36 |  
        4 2

        Asi bychom si měli my, fanoušci, ujasnit, co chceme. Myslím, že by tu nevyvolalo velké nadšení, pokud bychom přešli na plzeňský styl a Ballkani třeba porazili 1:0. Náš způsob hry prostě ty rizika přináší a nemůžeme v Česku mít takový kádr, který by na hřišti zajisti absolutně všechno. Já jsem návratem k útočné hře, kdy rozdáváme třapce a ještě si k tomu vytvoříme další spoustu šancí, víceméně nadšen.
        A stran té plzeňské obrany, nezdá se, že by byla zas tak nepropustná, když se zápasem k "nedobru" obdržela Plzeň stejných šest branek jako my a návdavkem 7 kouskův LM, kde nám bylo názorně ukázáno, kam mířit při střelách na Staňka.

        • Re: O první místo proti Viktorii Plzeň

          Lunaris     před rokem 18.09.2022 10:10 |  
          7 3

          No, mně je úplně jedno, jak se dosáhne výsledku. Takže kdybychom hráli beton a vyhrávali, tak pro mě za mě, nemám s tím problém, 35krát 1:0 a jsem s tím úplně v pohodě. Už jsem tu psal, že kdybych měl zájem o hezký fotbal, nedívám se na českou ligu.

          • Re: O první místo proti Viktorii Plzeň

            Arya     před rokem 18.09.2022 11:43 |  
            2 2

            To je ale šíleně krátkozraké. Na českou ligu ok, ale co v Evropě? Tam si tímhle způsobem hry respekt nezískáš. A ano, Plzeň tímhle způsobem hry se dostala do LM, ale taky měli šílenou kliku na los. Kdyby dostali tým na úrovni Ajaxu apod. tak by vyletěli s ostudou.
            Nehledě na to, že to neustálý betonování zabíjí hráčské talenty, nerozvíjí dovednosti. Já opravdu preferuji způsob, kterým hrajeme my.

            • Re: O první místo proti Viktorii Plzeň

              Karel13     před rokem 18.09.2022 12:19 |  
              3 1

              Je to tak. Klidně ať dostaneme 5 gólů, když jich dáme 6 ...

            • Re: O první místo proti Viktorii Plzeň

              Lunaris     před rokem 18.09.2022 14:28 |  
              2 2

              S týmem kategorie Ajax bychom vyletěli taky s ostudou. Mně jde primárně o výsledky, nic dalšího neřeším, resp mi vadí věci, které do těch výsledků hází vidle, jako teď třeba náš styl bránění. Když je Plzeň schopna vyřadit Tiraspol nebo Karabach, tak věřím tomu, že na postup ze skupiny Konferenční ligy možná i Evropské ligy by taky měla.

              • Re: O první místo proti Viktorii Plzeň

                Martin 58     před rokem 18.09.2022 14:45 |  
                1 0

                V tom případě je ideální přečíst si výsledek na Livesportu a zbytečně se netrmácet na stadion...

          • Re: O první místo proti Viktorii Plzeň

            Myšák     před rokem 18.09.2022 12:26 |  
            1 0

            Já bych řekl, že se česká liga hodně zlepšila.

            • Re: O první místo proti Viktorii Plzeň

              Lunaris     před rokem 18.09.2022 14:29 |  
              1 0

              Pořád je to ale herně prales.

        • Re: O první místo proti Viktorii Plzeň

          Merlinus (přítel SN)     před rokem 18.09.2022 13:09 |  
          6 0

          Já mám jasno. Mám dvě kategorie zápasů: a) zápasy po celou dobu ročníku, vyjma zápasů kategorie b) což jsou zápasy s Plzní, Spartou a všechny předkola evropských pohárů. U kategorie a) chci hezký koukatelný útočný fotbal. U kategorie b) mě zajímá jen jedno jediné a tím je výsledek. A je mi úplně jedno, jak budeme hrát, pokud vyhrajeme.

        • Re: O první místo proti Viktorii Plzeň

          Cygnus     před rokem 18.09.2022 13:53 |  
          1 1

          Přesně. Buď styl Bílek, nebo JiT. Buď zápasy vyhrávat v 90 % s jedním gólem rozdílu, anebo totálním fotbalem. Buď účelovým fotbalem, nebo myslet na diváky.

          Kolikrát tady v minulosti nezaznělo "a vám se takový fotbal líbí" ? Slávisté jsou trochu nenažraní. Chtějí jak výsledky, tak krásný fotbal.

          Můžeme samozřejmě hrát defenzivní fotbal a spoléhat nějaký úspěšný counter, anebo více riskovat a předvádět útočnou hru. Samozřejmě s rizikem že ne vždy to vyjde a že do otevřené obrany dostaneme nějaký ten proti - gól. Já tedy preferuji styl JiT. I když to ne vždy znamená stoprocentní úspěch.

    • Re: O první místo proti Viktorii Plzeň

      mig52     před rokem 18.09.2022 10:12 |  
      4 3

      Železobeton bychom mohli hrát se stoperskou dvojicí Deli - Ngadeu, popřípadě s Kudym, dvojice Kačaraba-Ousou, popřípadě se Santosem v těžkých zápasech je betonem neuzrálým, takže snadno bořitelným. Nevím, no!

    • Re: O první místo proti Viktorii Plzeň

      jiras     před rokem 18.09.2022 15:59 |  
      0 0

      Na tohle nepřejdeš zápas ze zápasu, to je o celé organizaci i o hráčích. Slavia nepotřebuje beton, ale pevnou obranu, bez kiksů. Otázka je, zda to se současnými stopery jde. Ale přijde mi, že letos se hodně omezilo to šmrdlání s gólmanem. Objeví se to jen občas, vloni to bylo extrémní,

  5. Zápas s Plzní

    pinochet     před rokem 17.09.2022 23:46 |  
    5 5

    Já se zítřejšího zápasu bojím, zejména proto, že oproti minulosti máme dost děravou obranu, a zejména pravá strana bude dle mého mít převeliké potíže se Sýkorou a Mosquerrou. Coby naději vzhlížím k startu Sora, který by svou rychlostí mohl na pomalý střed obrany Plzně platit.

  6. JAK ŽE JE TO ?

    Slávista 51     před rokem 18.09.2022 08:37 |  
    3 2

    Nepřátel se nelekejme a na množství nehleďme !

    • Re: JAK ŽE JE TO ?

      Ondráš     před rokem 18.09.2022 10:02 |  
      2 2

      Nehledět na množství nepřátel je takticky velice krátkozraké.

      • Re: JAK ŽE JE TO ?

        Slávista 51     před rokem 18.09.2022 10:11 |  
        1 6

        Jak to tak vypadá, tak Slavia bude hrát minimálně proti 12.

        • Re: JAK ŽE JE TO ?

          Ondráš     před rokem 18.09.2022 10:35 |  
          1 2

          Nemyslím si.

          • Re: JAK ŽE JE TO ?

            Slávista 51     před rokem 18.09.2022 10:50 |  
            2 2

            Záleží jak se ukážou rozhodčí.

  7. Re: O první místo proti Viktorii Plzeň

    mudrc     před rokem 18.09.2022 08:58 |  
    6 3

    Moc bych si pral, abychom dnes venovali sve hlasivky podpore Slavii a soupere zcela ignorovali.

  8. Re: O první místo proti Viktorii Plzeň

    Ferguss     před rokem 18.09.2022 09:01 |  
    9 0

    Očekávám, že Plzeň do toho půjde s osvědčenou taktikou neprohrát. Body bude sbírat jinde, zvlášť na jaře, kdy už nebude hrát poháry. Hrát se bude 40 minut čistého času. Trochu se bojím Aihama, přijde mi, že tyhle nefér vyhrocený zápasy hrozně těžko snáší. Byl bych hrozně rád, kdybychom je porazili, červená karta pro Chorého by byl bonus.


    Komentář byl uživatelem upraven (18.09.2022 09:02) . Zobrazit původní komentář

  9. Re: O první místo proti Viktorii Plzeň

    tomslavista     před rokem 18.09.2022 10:11 |  
    7 2

    Někde jsem četl, že má pískat sudí Hocek, zapojený do ovlivňování zápasů v druhé lize. To myslí Příhoda vážně? Tak snad dají aspoň k Varu někoho normálního...

    • Re: O první místo proti Viktorii Plzeň

      rak (přítel SN)     před rokem 18.09.2022 10:33 |  
      6 0

      Je to vysloveně křiklavé, ale trochu doufám, že právě proto rozhodčí proti nám nepůjdou a možná budou chtít právě ukázat, že jsou objektivní. Nechají si to na jiné zápasy, zejména Plzně, kterou tlačí jak můžou. Pamatuji se, jak nás v Edenu pískal evidentně Plzni nakloněný Ardeleanu. Docela jsem pak koukal, jak nám pískl dvě penalty po sobě (první jsme nedali) a pak ještě vyloučil tuším Limberského. No, uvidíme.

      • Re: O první místo proti Viktorii Plzeň

        Slávista 51     před rokem 18.09.2022 10:49 |  
        0 0

        Kéž by tu objektivitu ukázali v plné míře oni i ti u VARu.

    • Re: O první místo proti Viktorii Plzeň

      honza1947     před rokem 18.09.2022 11:03 |  
      7 6

      Četl jsi správně a aby toho nebylo dost, tak u VARu sedí Franěk. Oba skvělí manipulátoři výsledků ve prospěch Plzně a odevzdaní pohunci Šádka a Chřestýše. Neuvěřitelná nominace od pana Příhody. Mám pocit že pan Šádek pomalu ale jistě přebírá páky po Berbrovi!!


      Komentář byl uživatelem upraven (18.09.2022 11:05) . Zobrazit původní komentář

      • Re: O první místo proti Viktorii Plzeň

        Karel13     před rokem 18.09.2022 11:39 |  
        6 9

        Jděte už všichni do hajzlu s tím šířením paniky o Fraňkovi a než tady budete trolit, tak si ty kecy ověřte ...

        • Re: O první místo proti Viktorii Plzeň

          Myšák     před rokem 18.09.2022 12:37 |  
          3 2

          Když budeme hrát jak to umíme, tak se všichni rozhodčí můžou třeba p....t!!!

        • Re: O první místo proti Viktorii Plzeň

          Karel13     před rokem 18.09.2022 13:21 |  
          3 2

          Takže všichni nesouhlasící s předchozím příspěvkem jsou zřejmě rudí či prádelnoví trolové. Jinak by museli dát relevantní informaci ...

          • Re: O první místo proti Viktorii Plzeň

            Sokrates55 (přítel SN)     před rokem 18.09.2022 16:33 |  
            3 1

            Ještě jednou se moc omlouvám Vám všem.
            Včera jsem špatně přečetl nominaci na VARU a zaměnil jsem Fraňka za Klímu. Přítel Karel13 má pravdu a mě moc mrzí, že jsem to asi vlastně vyrobil celé já.
            Je to moje chyba a beru to na sebe:-(((.
            Sokrates55

  10. Re: O první místo proti Viktorii Plzeň

    Srdcar114     před rokem 18.09.2022 10:23 |  
    9 0

    Masopust by měl hrát,je zdravý a jde nahoru.Velmi dobře spolupracuje s Douděrou,to je velký rychlík.Stejně dobrý je i David Jurásek na levé straně.Klíčové bude ,jestli stopeři a defenzivní záložník budou hrát dobře.

    • Re: O první místo proti Viktorii Plzeň

      Slávista 51     před rokem 18.09.2022 10:47 |  
      2 0

      Jde mu to i s Olayinkou.

  11. Re: O první místo proti Viktorii Plzeň

    Ross     před rokem 18.09.2022 11:03 |  
    3 0

    Taky se zápasu bojím,chybí nám moc hráčů,ale snad se kousnem a uběháme je,kéž by už nastoupil Sor,už je to dlouho co nehrál.

    • Re: O první místo proti Viktorii Plzeň

      Slávista 51     před rokem 18.09.2022 11:13 |  
      0 0

      Třeba ho šetřili na tento zápas.

    • Re: O první místo proti Viktorii Plzeň

      Myšák     před rokem 18.09.2022 12:39 |  
      4 0

      Kdo se bojí, s..e v síni!

  12. SPORT.cz

    Slávista 51     před rokem 18.09.2022 11:12 |  
    3 3

    Tecla znám od sedmnácti jako výborného útočníka

  13. Re: O první místo proti Viktorii Plzeň

    Arya     před rokem 18.09.2022 11:45 |  
    1 0

    Bude to blázinec a o nervy... 2:2

    • Re: O první místo proti Viktorii Plzeň

      Myšák     před rokem 18.09.2022 12:42 |  
      4 0

      Nééééé 1 : 2!!!!!!!!!

    • Re: O první místo proti Viktorii Plzeň

      Myšák     před rokem 18.09.2022 13:04 |  
      4 1

      Oba Standa.

  14. Re: O první místo proti Viktorii Plzeň

    iwanowicz     před rokem 18.09.2022 11:59 |  
    15 2

    Ceka nas tezkej zapas, takhle pred zapasem bych bral i bod. Nekomu to muze pripadat malo, ale chce to pokoru. Plzen je silna, zrejme nas jediny konkurent o titul, takze hrajeme ten nejtezsi venkovni zapas, navic oni si vyzkouseli tempo LM, nam nove chybi Holes a Schranz. Liga se teprve rozjela, jeste s nima budeme hrat 2x, oba jeste 3x se spartou + spoustu dalsich tezkych zapasu. Tenhle zapas jeste o nicem nerozhoduje, hlavne neprohrat. Uvidime, jak se to bude vyvijet, ale cekam, ze to bude takticka valka, plzen to bude kouskovat a spousta faulu, tipuju 1:1.

    • Re: O první místo proti Viktorii Plzeň

      Slávista 51     před rokem 18.09.2022 12:29 |  
      1 0

      dobře posouzeno, ale 3body jsou lepší

  15. Re: O první místo proti Viktorii Plzeň

    Snivec     před rokem 18.09.2022 12:35 |  
    3 3

    rozhodujici bude, zda ovladneme stred hriste, Hromada si dozadu urcite svoje odehraje, ale dopredu potrebujeme Sevcika v plne sile a forme
    v techto zapasech rozhoduji malickosti a samozrejme bude take zalezet na rozhodcich, zda budou drzet zapas od zacatku pevne v rukou, nebo po zlutych faulech hracum budou pouze domlouvat a stane se z toho okopavana
    jsem presvedceny, ze neprohrajeme

    • Re: O první místo proti Viktorii Plzeň

      Ivan     před rokem 18.09.2022 13:54 |  
      2 1

      Vidíš, já se naopak trochu bojím toho aby to rozhodčí "nedrželi pevně v rukou" :-)

      • Re: O první místo proti Viktorii Plzeň

        Slávista 51     před rokem 18.09.2022 16:01 |  
        1 1

        ONO JDE
        v jakých rukách, že !

    • Re: O první místo proti Viktorii Plzeň

      pehacko     před rokem 18.09.2022 14:22 |  
      9 4

      Tak piskat to bude tak, ze kdyz uz nejaky faul pradelne piskne, tak bude delat na ne ty ty ty hambaty hejdo, uz po pate prosim nefauluj. Nam da kartu za kazdy faul za oslavneho hykani komentatorskych devek z o2


      Komentář byl uživatelem upraven (18.09.2022 14:39) . Zobrazit původní komentář

  16. !

    Osma     před rokem 18.09.2022 12:46 |  
    12 7

    Pane Příhodo okamžitě rezignujte !
    Prostě se sbal a vypadni !

  17. Re: O první místo proti Viktorii Plzeň

    Pedro50     před rokem 18.09.2022 13:54 |  
    4 1

    Upřímně nevím, vzhledem k absencím a tomu jak blbě hrajeme venku jsem skeptický. A těším se jak sem budu po 21h psát jak jsem se mýlil.

  18. Re: O první místo proti Viktorii Plzeň

    Droosy     před rokem 18.09.2022 14:38 |  
    7 0

    Vůbec nevím, jak to dopadne!!

    Nejsem Hocke

    • smutné

      Bicanovský7     před rokem 18.09.2022 15:49 |  
      4 0

      Smutné- ale pravdivé... ("dobře informovaný" je pravděpodobně také mafián Šádek)

  19. Re: O první místo proti Viktorii Plzeň

    damade     před rokem 18.09.2022 14:48 |  
    2 17

    Dnes k tomu musíme přistoupit nebojácně, a stejně jako Barca nebo Inter je musíme totálně zatlačit, zadupat, zničit. Čili žádní Hromadové, žádní Tiehihové.

    Mandous
    Douděra Ousou Kačaraba Jurásek
    Traore Provod
    Usor Ewerton Olayinka
    Tecl

    • Re: O první místo proti Viktorii Plzeň

      Droosy     před rokem 18.09.2022 15:35 |  
      7 2

      To můžeš rovnou hrát bez brankáře - jestli jsme proti Ballkani nadávali, že záloha nepomáhá obraně a jsou z toho góly z každé jejich šance, tak tady v tom případě je to rovnou protržená hráz uprostřed zálohy

  20. Re: O první místo proti Viktorii Plzeň

    coogee     před rokem 18.09.2022 15:26 |  
    7 2

    Já narovinu říkám, že netuším jak to skončí.
    A jediné, z čeho mám vážné obavy, jsou časté chyby naší obrany. Ty by nás asi dnes přišly draho.

  21. Re: O první místo proti Viktorii Plzeň

    Radovan62 (přítel SN)     před rokem 18.09.2022 15:33 |  
    1 2

    To bude divočina,vítr,déšť,třeba to zruší

    • Re: O první místo proti Viktorii Plzeň

      sicilianbrno     před rokem 18.09.2022 17:26 |  
      0 0

      s tím počasím to vypadá hodně blbě podle radaru, no moc jim to nezavidim, uvidime jaký bude stav hřiště.

  22. Re: O první místo proti Viktorii Plzeň

    houston (přítel SN)     před rokem 18.09.2022 17:42 |  
    1 0

    Nemazat se s nima a zašlapat je do země ! Kluci, držím palce ! U nás to dneska skončilo 17:2. Opravdu to byl fotbal. Na mokru, ale fotbal.

  23. Sestava

    rudahvjezda     před rokem 18.09.2022 17:44 |  
    1 2

    Mandy - Jurasek, Aiham, Santos, Maso - Oli, Provi, Tiehi, Traore, Usor - Tecl. Na unavenou Plisen pak Lingr a Ewerton pripadne pokud zdravi dovoli tak Seva

    • Re: Sestava

      kondorr     před rokem 18.09.2022 18:04 |  
      0 0

      Doufám že Santos nebude.

      • Re: Sestava

        Arya     před rokem 18.09.2022 18:05 |  
        0 0

        Bohužel je. Místo Aihama

        • Re: Sestava

          coogee     před rokem 18.09.2022 18:09 |  
          0 1

          Třeba uhlídá Chorého...

    • Re: Sestava

      houston (přítel SN)     před rokem 18.09.2022 18:14 |  
      1 0

      Je jedno, kdo se bude bít za Slavii ! Všichny síly za spravedlnost a naše vítězství !

  24. Re: O první místo proti Viktorii Plzeň

    Kulajs     před rokem 18.09.2022 17:58 |  
    3 0

    V tomto kole nevyhrál ani jeden domácí tým. Tak by bylo hezké tu statistiku nepokazit!