Fanoušci Slavie

Futsalové semifinále v Edenu!

V úterý 10. května od 20 hodin se ve sportovní hale v Edenu odehraje druhé semifinále playoff futsalové ligy mezi Slavií Praha a Benagem Zruč nad Sázavou.

Takový futsal se v hale v Edenu dlouho nehrál. Slávisté nejprve v základní části nasbírali historicky nejvyšší počet bodů a skončili na krásném třetím místě. Ve čtvrtfinále Chance futsal ligy vyřadili ambiciózní Interobal Plzeň 3:1 na zápasy - v semifinále teď bojují se silným Benagem Zruč nad Sázavou, za které hrají španělský mistr světa a Evropy Marcelo, Brazilci Neto, Diego a Cristiano, Portugalec André, ale také čeští reprezentanti Marcel Rodek a Michal Belej.

Slávisté ale mají sebevědomí a nikomu nedají nic zadarmo. V první duelu ve Zruči odehráli vyrovnaný duel a podlehli 3:4 až pár vteřín před koncem. "Cítíme zvyšující se zájem fanoušků o toto utkání, to nás těší. Bude to dramatický a zajímavý futsal, rozdáme si to s favoritem naplno, nic nikomu nedarujeme," burcuje před druhým semifinále předseda Dan Kolman.

Přijďte se v úterý na boj červenobílých podívat - stojí to určitě za to! Nejlepším střelcem play-off je zatím talentovaný útočník Antonín Hrdina, jehož průniky do soupeřových obran jsou plné technických kousků a končívají parádní střelou. V brance čaruje Ondřej Vahala, reprezentant a syn bývalého slávistického gólmana. Mezi další opory patří Michal Salák, Jiří Novotný, Jan Lištván a samozřejmě již legendární slávistický bojovník - kapitán Tomáš Matějka.

Futsalisté vás všechny srdečně zvou - 2. zápas semifinále se hraje v hale v Edenu toto úterý 10. května od 20 hodin! Buďte u toho! Jejich bojovým pokřikem je známý chorál Bican, Puč a Plánička, zazpívejte si ho po zápase s nimi!

Komentáře (1)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Futsalové semifinále v Edenu!

    Ladislav (přítel SN)     před 8 lety 10.05.2016 22:02 |  
    0 0

    Naši futsalisté zvládli dnešní zápas přímo bravurně: Slavia - Benago 7-2 (3-1) Branky: 3x Hrdina, Lištván, Míča, Oliva, Salák.