Archiv aktualit

  • Fortuna liga

    Proti historicky oblíbenému soupeři se pokusí slávisté o výhru venku po 15 zápasech. Po nezdaru v Českých Budějovicích dokončí dvojboj v zápasech venku na hřišti hradeckých Votroků. Zápas nenabízí žádná televize.

  • Ženský fotbal

    Derby žen vítěze nepoznalo. Dnes utkání mezi Slavií a Spartou skončilo 1:1, do vedení se dostala Sparta gólem bývalé slávistky Voňkové, před poločasem vyrovnala nejlepší střelkyně Slavie Divišová. Dorostenky svůj zápas nezvládly a se Spartou prohrály 0:3. Uvnitř článku naleznete videa.

  • Fortuna liga

    Sázet v roce 2012 při zápasech Slavie venku na neprohru domácích znamená jistotu zisku. Já se klidně přiznám, že jsem po zjištění základní sestavy také využil příležitosti a vydělal na naprosto očekávatelném neštěstí Slavie pár korun.

  • B-Tým

    Zoran Milutinovič je stále ještě ve Slavii, to je zřejmě hlavní věc, která člověka uhodí do očí při čtení reportu ze zápasu juniorky Slavie s Plzní. Nejen, že nastoupil v základní sestavě, ale svým hattrickem během osmi minut zápas rozhodl. Na hřiště se po problémech se srdcem navíc vrátil také Václav Prošek!

  • Mládež

    Tři nejstarší dorostenecké týmy opět zvítězily, U16 naopak poprvé v sezóně nalezla přemožitele. Žáci si připsali čtyři výhry nad Pískem.

  • Ženský fotbal

    Fotbalistky Slavie získaly tři body ze hřiště Slovácka, když vyhrály 6:0. Dvě branky vstřelila Divišová a Pěničková, po jedné přidaly Kožárová a Holečková. Dorostenky bohužel nedokázaly navázat na úspěšnou sérii a pouze remizovaly 1:1. Starší žákyně v sobotu vyhrály na hřišti Plzně 1:0 gólem Knollové.

  • Fortuna liga

      Slavia se představila na hřišti Českých Budějovic, které se v dosavadním průběhu letošního ročníku Gambrinus ligy pohybují v dolních patrech tabulky. Na druhou stranu ale sešívaní nevyhráli již 14 zápasů na hřišti soupeře v řadě. A výhru si nepřipsali ani na jihu Čech, když po promarněné první půli nestihli sešívaní vyrovnat a prohráli 1:2.   

  • Reprezentace

    Slávistický stoper Martin Latka byl dodatečně povolán do reprezentace k přátelskému zápasu se Slovenskem, které se hraje v Olomouci 14. listopadu v 17:30. Slávisté jsou také v nominaci U21 a hráli v týdnu za U17.

  • Fortuna liga

    Pouhých pět dní po domácí porážce s Plzní dostanou slávisté možnost k nápravě, vyráží totiž k páteční předehrávce do bašty slávistického oblíbence Poborského, aby zde střetli pomyslné kordy s místním budějovickým Dynamem. Jako již tradičně se samozřejmě jedná o televizní zápas - souboj můžete sledovat na Fandovi.