Archiv aktualit

  • B-Tým

    Další kolo juniorské ligy proti sobě svedlo Mladou Boleslav a Slavii, což byl mimo jiné i souboj dvou nedávných trenérských kolegů ze slávistického áčka, Michala Petrouše a Petra Vrabce. Slávisté proti mnohem zkušenějšímu soupeři vybojovali bod za remízu 1:1, jedinou branku Slavie vstřelil z penalty Hrubý.

  • Mládež

    Výhra U19 v Hlučíně, další dvě vítězná derby proti Spartě v podání starších žáků, dvakrát půltucet branek do sítě Meteoru. Víkend mládeže byl opět plný sešívané radosti!

  • Hráči Slavie

    Na hřišti dosud prvního Jablonce uhrála Slavia cennou remízu 0:0, která se však nerodila lehce a k získání bodu sešívaným dopomohla i řádná porce štěstí. Zhodnoťme si tedy výkon týmu a hlavně jeho jednotlivců.

  • Fortuna liga

    Bez nemocného Karola Kisela nastoupili slávisté v promrzlém Jablonci k zápasu 12. kola Gambrinus ligy. A přes špatný výkon v první půli dokázali vybojovat na hřišti lídra ligy cenný bod za bezbrankovou remízu.

  • Fortuna liga

    Třináct. Číslo, které někteří považují za symbol neštěstí. A slávističtí fanoušci, lhostejno jak jsou pověrčiví, patří mezi ně. Slavia totiž nedokázala celých 13 zápasů zvítězit v lize na venkovním hřišti. Čtrnáctou příležitost dostane již zítra, ale los ji k tomu přihrál skutečný oříšek - vedoucí tým ligy z Jablonce, který má zatím průměr jak dvou bodů, tak i dvou vstřelených gólů na zápas. Tento šlágr kola si samozřejmě nemohla ujít ani Česká televize, a tak tedy můžete střetnutí sledovat na stanici ČT Sport.

  • Fortuna liga

    Houpačka pokračuje, před reprezentační pauzou Slavia dvakrát vybouchla, když se vrátila na svůj stadion, opět brala tři body. Zůstává tak na dohled pohárovým příčkám.

  • Ženský fotbal

    V neděli sehrály své zápasy žákyně Slavie, starší porazily Pardubice 5:1, dvě branky vstřelila Hrobská. Mladší žákyně stále nedosáhly na výhru a s Pardubicemi remizovaly 3:3.

  • B-Tým

    Po drtivém vstupu do utkání, kdy sešívaní vstřelili během čtyř minut tři branky, porazila juniorka Slavie Slovácko 4:2 a zůstává v tabulce druhá s nejproduktivnější ofenzivou v soutěži. Doplněno o report a osobní postřehy!