Archiv aktualit

  • Rozhovory

    Slávisté byli po utkání rozladění nejen ze svého výkonu, který znamenal konec cesty pohárovou Evropou v letošní sezoně, ale také z toho, co předváděla trojice rozhodčích. Diváci dnes mohli vidět řadu sporných verdiktů, vykázání trenéra Jarolíma na tribunu, nařízenou penaltu za faul Martina Vaniaka na Davida Jarolíma a červenou kartu pro našeho gólmana.

  • Evropská liga

    Fotbalisté Slavie ztratili šanci na postup do jarních bojů Poháru UEFA. Ve třetím zápase skupiny F nedokázali vstřelit branku ani Hamburku a prohráli 0:2. Zápas nepřinesl skoro žádné šance, takže moc pohledné utkání jsme neviděli. V závěru byl nesmyslně vyloučen brankář Vaniak a do branky šel kapitán Brabec.

  • Evropská liga

    Utkání pravdy zítra čeká Slavii v Poháru UEFA. Pokud chce v posledním utkání bojovat o postup do další fáze, musí vyhrát. Souboj to bude navíc pikantní i kvůli tomu, že za Hamburk nastupuje trenérův syn David Jarolím. "Pokud Hamburk prohraje, tak David určitě dostane dárek k Vánocům," řekl slávistický trenér s úsměvem na dnešní tiskové konferenci.

  • Fanoušci Slavie

    Gambrinus liga za sebou symbolicky šestnáctým kolem zavřela dveře. Poslední podzimní kolo bylo vesměs nudné, zrodilo se jediné překvapení - remíza Slavie v Příbrami.

  • Fortuna liga

    Slávisté si v posledním letošním ligovém zápase nedokázali poradit s dobře bránící domácí Příbramí, odvážejí si pouze bod. Tomáš Necid se s českou ligou rozloučil neproměněnou penaltou.

  • Archiv

    Z posledního odloženého zápasu podzimní části ČFL béčko veze tři body z Varnsdorfu a přezimuje na skvělém druhé místě.

  • Fortuna liga

    Ligový podzim uzavře Slavia na hřišti Příbrami. Uvidíme souboj kanonýrů Huňa vs. Necid? Udrží si Slavia v čele tabulky osmibodový náskok? Nebo ho zvýší? To vše se dozvíme v neděli od 20:00, to vše nám nabídne ČT4 Sport.

  • Evropská liga

    Slávisté ve druhém zápase ve skupině Poháru UEFA nedokázali vytěžit ze hřiště nejslabšího týmu ve skupině více než bod. Navíc nepředvedli extra výkon.

  • Evropská liga

    Před fotbalisty Slavie stojí další z řady výzev, tentokrát před nimi stojí slovenská Žilina. Kluby se utkají v rámci třetího kola základních skupin Poháru UEFA. Hraje se ve čtvrtek v 18:30, utkání odvysílá Česká televize na svém kanálu ČT4 Sport.