Archiv aktualit

  • Fortuna liga

    Slávisté si v posledním letošním ligovém zápase nedokázali poradit s dobře bránící domácí Příbramí, odvážejí si pouze bod. Tomáš Necid se s českou ligou rozloučil neproměněnou penaltou.

  • Archiv

    Z posledního odloženého zápasu podzimní části ČFL béčko veze tři body z Varnsdorfu a přezimuje na skvělém druhé místě.

  • Fortuna liga

    Ligový podzim uzavře Slavia na hřišti Příbrami. Uvidíme souboj kanonýrů Huňa vs. Necid? Udrží si Slavia v čele tabulky osmibodový náskok? Nebo ho zvýší? To vše se dozvíme v neděli od 20:00, to vše nám nabídne ČT4 Sport.

  • Evropská liga

    Slávisté ve druhém zápase ve skupině Poháru UEFA nedokázali vytěžit ze hřiště nejslabšího týmu ve skupině více než bod. Navíc nepředvedli extra výkon.

  • Evropská liga

    Před fotbalisty Slavie stojí další z řady výzev, tentokrát před nimi stojí slovenská Žilina. Kluby se utkají v rámci třetího kola základních skupin Poháru UEFA. Hraje se ve čtvrtek v 18:30, utkání odvysílá Česká televize na svém kanálu ČT4 Sport.

  • Fanoušci Slavie

    Gambrinus liga dospěla do své poloviny. Slávisté se radují z náskoku osmi bodům před druhým týmem tabulky. Eden se stal nedobytnou tvrzí a klopýtá i úhlavní rival Slavie, pražská Sparta.

  • O Slavii

    MŠK Žilina předal našemu klubu pokyny a pravidla pro návštěvu žilinského stadionu, kde Slavia sehraje ve čtvrtek své druhé letošní utkání skupiny F Poháru UEFA. Prosíme všechny fanoušky, kteří do Žiliny pocestují, aby si pokyny pozorně přečetli, určitě je možné díky nim předejít nepříjemným situacím a užít si v klidu další z našich pohárových vystoupení.

  • Multimédia

    V nedělním utkání v Edenu nám fotbalisté Slavie přichystali další skvělé představení a po skvělém druhém poločase nastříleli Teplicím tři branky. Fanoušci při utkání předvedli opět parádní kulisu a nyní ve spolupráci s Fanklub TV si zajímavé momenty můžete znova přiblížit na videu z fandění a také se podívat na ohlasy hráčů po utkání.

  • Stadion Eden

    V Edenu se chystá otevření nejmodernějšího sportbaru od společnosti Synot Tip. Máte-li zájem být součástí nového podniku přímo na našem stadionu a jste slávisté, máte možnost získat zajímavou pracovní příležitost. Synot Tip hledá pracovníky na obsluhu této sběrny. Podrobnosti o nabídce si přečtěte v článku!