Archiv aktualit

  • Ženský fotbal

    Fotbalistkám Slavie všech kategorií již před časem skončily podzimní soutěže, tréninky však přesto ještě v menší míře pokračují. Trenéři čtyř týmů tak zhodnotili podzimní sezonu a objasnili plány do dalších měsíců. 

  • Názory

    Slávistické posily, vděčné téma k diskuzi hlavně na Slávistických novínách. Neutuchající výměny názorů mě inspirovaly k sepsání krátkého přehledu posil Slavie Praha za rok 2008. 

  • O Slavii

    Fotbalová Slavia se zúčastní třetího ročníku halového turnaje Víkend šampionů, který se stejně jako v minulých letech uskuteční ve Vysočanské O2 Aréně. Zápasy se konají druhý lednový víkend. Ve skupině nás čekají Bohemians 1905, Liberec a Austria Vídeň.

  • Fanoušci Slavie

    Pro všechny přihlášené fanoušky přinášíme aktuální informace k výjezdu do Amsterdamu na poslední zápas Poháru UEFA. Doporučujeme si všechny informace přečíst, abyste nebyli zaskočeni.

  • Multimédia

    Od pohárového, byť smutného, pohárového utkání uteklo pár dní. Nyní si s chladnou hlavou můžete prohlédnout videa z utkání s Hamburkem, hlavně tedy fandění slávistických fanoušků, kteří předvedli parádní choreografii a po utkání navíc proběhlo předání šály Tomáši Necidovi. Nechybí ani ohlasy hráčů po utkání. Vše si můžete prohlédnout prostřednictvím Fanklub TV.

  • Názory

    Fotbalisty Slavie čeká v polovině prosince poslední zápas sezony, který však už nic neřeší. I proto už můžeme hodnotit dosavadní sezonu. V Gambrinus lize jsme si vedli opravdu dobře, ale můžeme být rádi, že už skončila, výkonnost totiž má sestupnou tendenci ...

  • Rozhovory

    Slávistické noviny vám dnes nenadělí ani uhlí, ani brambory. Máme pro vás lahůdku, rozhovor s bývalým slávistickým kustodem "Vencou" Petrákem. Přejeme hezký zážitek při čtení přepisu našeho téměř hodinového povídání.

  • Stadion Eden

    V poslední době se daly do pohybu události okolo stadionu v Edenu, kdy vyšlo najevo, že E Side začal jednat s městskou částí Praha 10 o vstupu do akciové společnosti, ve které by měla městská část podíl. Po uhrazení částky odpovídající podílu je velmi pravděpodobné, že by Praha 10 prosazovala, aby se z Edenu stal městský stadion, na kterém by vedle Slavie zároveň hráli i Bohemians 1905.

  • O Slavii

    Martin Vaniak dostal za vyloučení v nastaveném čase utkání proti Hamburku trest zastavení činnosti na jedno soutěžní utkání, na Ajaxu nebude moci vést mužstvo ani trenér Karel Jarolím, který byl v průběhu prvního poločasu vykázán na tribunu.