Archiv aktualit

  • O Slavii

    Slávistickým týmům se v dnešních netradičních novoročních soubojích se sparťanskými rivaly dařilo – tři zápasy slávisté vyhráli, prohrály jen ženy. Prohlédněte si ohlasy a obsáhlou fotogalerii o počtu 38 snímků ze všech dnešních zápasů.

  • Fanoušci Slavie

    Stejně jako loni, i letos Choreofond připravil v kotli trochu těch choreografií. Pojďme si připomenout některé z nich slovem i obrázky. Také nesmíme zapomenout na jednu akci, která již poznamenala a ještě poznamená kotel na dlouhé roky dopředu. O co šlo?

  • Archiv

    Jak jsme slíbili včera, je tu druhý díl hlášek českých komentátorů. Dnes se na vás těší Jaromír Bosák, Pavel Poulíček a Václav Tittelbach.

  • Fanoušci Slavie

    V listopadovém úterý roku 2005 proběhlo tradiční setkání bývalých hráčů Slavie v jedné příjemné restauraci v Praze. Tito slávisté své vzpomínkové akce pořádají pravidelně každý měsíc. Toto setkání však bylo specifické tím, že se zde potkali nejen bývalí hráči Slavie, ale také někteří zástupci Sparty a Dukly.

  • Archiv

    Na konci roku je vhodný čas na trochu odlehčené články. Připravili jsme pro vás nejzajímavější hlášky českých sportovních komentátorů a „komentátorů“.

  • Fanoušci Slavie

    První srpnový víkend byl zahajovacím momentem nové ligové soutěže. Na naší soupisce jsme už nenacházeli tradiční opory Bejbla a Kuku, do země polské odešel Sedláček, Koloušek byl přeřazen do béčka. Všichni jsme mu při návratu do života upřímně drželi palce, o to více nás zabolela jeho slova o arbitráži proti Slavii, ale i následná vzájemná verbální nedorozumění.

  • O Slavii

    Pokud letos plánujete navštívit tradiční, už jubilejní dvacáté silvestrovské derby Slavie a Sparty, tak nezapomeňte, že letos se kvůli televizi posunul zápas až na 1. ledna.

  • O Slavii

    Slavia si připsala další úspěch, po třetí v řadě vyhrála již 11. ročník vánočního turnaje fotbalových internacionálů v hale Eden. Mimo jiné si připsala plno individuálních ocenění, získali jsme cenu pro nejlepšího brankáře, nejlepšího střelce a Petr Čermák, trenér fotbalistek, vstřelil tisící gól turnaje!