Archiv aktualit

  • Info o SN

    Tak konečně jsme doladili přechod na nový hosting. Při přechodu se vyskytly nakonec takové problémy, které nikdo neočekával. Proto jsme museli často dělat odstávku. Nyní by vše mělo fungovat, ale pojďme se podívat, jak to vše probíhalo.

  • Info o SN

    Vážení návštěvníci Slávistických novin. Dnes ve 20:00 vypneme náš web a v ten okamžik nastane přesun na nový hosting. Jakmile se opět dostanete na stránky, tak to znamená, že nový web je úspěšně přesunut. Odhadem to může trvat až 12 hodin, ale někteří se sem dostanou i velice brzy. Děkujeme za pochopení.

  • Statistické okénko

    Před týdnem skončila fotbalistům Slavie podzimní sezona a stejně jako vždy přicházejí na řadu statistiky. I tentokrát jsme pro vás připravili souhrn všech potřebných údajů z dosavadní sezony.

  • Rozhovory

    Na víkendovém Memoriálu Josefa Bicana se stal nejlepším hráčem turnaje talent slávistického dorostu Lukáš Vácha. Je to další z řady hráčů, kteří mají šanci se prosadit až do prvního týmu. Proto jsme pro vás přichystali rozhovor.

  • O Slavii

    První posilou pro Slavii do jarních bojů v lize, domácím poháru i Poháru UEFA je záložník David Kalivoda, který se vrací z hostování na Xaverově. Tým naopak pro hrubé porušení smlouvy opustil Mexičan Cesareo Victorino.

  • Názory

    V létě si Karel Jarolím vybral do týmu devět posil. Po půl roce jejich hájení je vhodná doba podívat se na to, jak těmto devíti hráčům podzim vyšel či nevyšel.

  • Info o SN

    Prohlédněte si fotografie a videa od fanoušků z výjezdu slávistů do Hamburku.  Opravdu stojí za shlédnutí!
    Aktuální množství: 189 fotek od 10 autorů a 2 videa od 2 autorů.

  • Info o SN

    Rádi bychom se s vámi podělili o to, jak to v následujících týdnech bude probíhat. Pátkem začne finální přepracování Slávistických novin. Jak to tedy bude probíhat? O tom více v článku.

  • Info o SN

    Sedmý ročník ankety Slávista podzimu 2005 je spuštěn. I tentokrát máte možnost zvolit nejlepšího slávistu za podzimní sezonu. Je to jen na vás, který hráč obdrží figurku fotbalisty. Takže hlasujte, jak jen to půjde. Deset vylosovaných dostane sázkové tikety od Chance. Hlasování probíhá do 15. ledna 2006.

  • Info o SN

    Připravujeme rozhovor s trenérem Slavie Karlem Jarolímem, kterého se můžete zeptat na to, co vás zajímá, otázky směřujte hlavně na podzimní část sezóny. Stačí vyplnit jednoduchý formulář a odeslat otázku. Uzávěrka je prodloužena do čtvrtka 22. prosince. Formulář naleznete ZDE.