Archiv aktualit

  • Ženský fotbal

    Slovácko je soupeř, kterého v posledních dnech nedokázala Slavia porazit. Dokázaly to až fotbalistky Slavie, když vybojovaly tři velice důležité na jeho hřišti za výhru 2:0 díky brankám Divišové a Voňkové. Dařilo se i juniorkám, které si vezou tři body za výhru 1:0 po brance Burešové. Zápasy odehrály také starší žákyně, na domácím hřišti porazily Plzeň 3:0, mladší žákyně stejnému soupeři podlehly 0:7.

  • Archiv

    Slávistická rezerva dnes hladce prohrála s dvanáctým Vyšehradem 3:0, z áčka odehrál poločas Tomáš Jablonský.

  • Názory

    Vždycky, když se rozhoduji zda kousnout do kyselého jablka, pociťuji tu nepříjemnou pachuť kyselosti, ale zároveň taky cítím úlevu, že jsem se překonal a do toho kyselého jablka kousnul. Tak nějak to se mnou je na jaře, co se týče předváděné hry naší Slávie někdy od konce března.

  • Fortuna liga

    Všechna "utkání roku" jsou minulostí, ten pravý šlágr teprve přijde! V pondělí od 17:15 hraje Slavia před kamerami ČT2 na hřišti Viktorie Žižkov. V případě výhry můžeme slavit titul! 

  • Fanoušci Slavie

    V pondělí nás čeká utkání, ve kterém se může rozhodnout o vlastníkovi poháru a titulu mistra ligy ročníku 2008/2009! Více informací čtěte zde...

  • O Slavii

    Ve středu podepsala Slavia smlouvu o spolupráci s týmem FC Hlučín, která bude probíhat hlavně v oblasti sportovní přípravy mládeže. "Plánujeme i různé trenérské stáže, výměny hráčů a další aktivity," uvedl v rozhovoru pro náš web slávistický sportovní ředitel Michal Šrámek.

  • Stadion Eden

    Včerejší vydání deníku E15 zveřejnilo článek, ve kterém se spekuluje o možnosti, že by na stadionu v Edenu od nové sezóny působilo vedle Slavie i mužstvo Bohemians 1905. "Žádné jednání zatím neproběhlo," uvedla dnes pro náš web Kristýna Svobodová, marketingová ředitelka multifunkčního areálu Eden.

  • Domácí pohár

    Slavia si finále Poháru ČMFS nezahraje ani letos, stopku jí vystavilo Slovácko. Strahov tak uvidí finále Slovácko - Teplice. Slavia podlehla jihomoravanům i ve druhém utkání, tentokrát 1:2. Utkání dochytal Peter Grajciar, Martin Vaniak viděl červenou kartu.

  • Domácí pohár

    Po prohře v prvním utkání Poháru ČMFS zajíždí Slavia na Slovácko. První tým, který dobyl Eden, hostí Slavii ve středu od 18:30.