Archiv aktualit

  • Fanoušci Slavie

    Ve středu čeká naši milovanou Slavii veledůležité utkání Ligy mistrů. Hráči se připravují, aby podali co nejlepší výkon a poprvé v historii postoupili do základní skupiny této soutěže. Stejně tak se na toto utkání chystáme i my, ultras.
    Článek doplněn o informaci ohledně choreografie s konfety!

  • Liga mistrů

    Fotbalová Slavie přijde o téměř dvěstě tisíc korun za chování slávistických fanoušků při utkání v Žilině! Nepříjemnosti tak poškodily i náš klub, snad si to fandové uvědomí a podobného chování se vyvarují!

  • O Slavii

    Už jen něco málo přes dva dny zbývá do odvetného utkání s Ajaxem Amsterdam o postup do Ligy mistrů. Zápas se bude hrát před vyprodaným stadiónem, ti, kteří si už nemohli zakoupit lístek, budou moci utkání sledovat na ČT2.

  • O Slavii

    Dlouho očekávaný okamžik a přání mnoha slávistických fanoušků se dnes splnilo. Po pauze trvající rok a čtvrt se dnes konečně v mistrovském zápase za béčko představil záložník Milan Černý.

  • Archiv

    Juniorka Slavie remizovala v dalším kole ČFL s týmem Kolína 2:2. O branky se postarali Jablonský s Necidem. V základní sestavě se objevil také Gaúcho či Costa. Poprvé po dlouhodobém zranění naskočil na trávník také Milan Černý.

  • Rozhovory

    Útočník Stanislav Vlček dnes předvedl několik dalších neproměněných šancí ze svého repertoáru, ale jako správný kapitán v 77. minutě jediným gólem rozhodl zápas.

  • Názory

    Již se to blíží, velké dny slávistů klepou na dveře, ale předehra nás čeká již zítra, kdy na Strahově přivítáme těžké Brno. Všichni věříme, že plno fanoušků přijde povzbudit hráče v boji za dalšími třemi body a v získání dalšího sebevědomí před utkání s Ajaxem. Jelikož nám fandové zaslali několik příspěvků, zveřejňujeme je v tomto článku, kteří vás sami zvou na zítřejší střetnutí.

  • Multimédia

    Tak vám přináším další video ze své sbírky, tentokrát se můžete podívat na sestřihy z utkání Slavia - Kladno a České Budějovice - Slavia. Vše opět uvidíme v klasickém střihu, přesto je však tentokrát všechno jinak, více se však dozvíte v článku.