Archiv aktualit

  • Multimédia

    Je to tady, očekávané video ze včerejšího večera je hotovo a můžete si ho konečně stáhnout! Zažijte znova pocity euforie a nekonečného nadšení. Těšte se však na nové DVD, které v brzké době vydám!

  • Názory

    Všichni jistě ještě žijeme ze včerejší euforie, kdy konečně vyšel postup do Champions League. Můžeme se těšit na skvělé zápasy v základní skupině, plné stadiony a krásné fotbalové zážitky, ale zároveň bychom v některých ohledech měli zůstat při zemi a nevytvářet si nereálné sny a představy.

  • Liga mistrů

    Paráda, euforie, neuvěřitelná radost, prostě bomba. Dostali jsme se do Ligy mistrů, Slavia je tam!!!! A již ve čtvrtek se v 18 hodin dozvíme své soupeře ve vysněné soutěži, za kterou dostaneme přes sto milionů! Nastává nová slávistická éra!

  • O Slavii

    Tak už se to blíží, za pár hodin nás čeká klíčový okamžik slávistické historie. Poté buď budeme pošesté smutnit či se nesmírně radovat. "Pro Slavii je to historická událost, nečeká nás však jednoduchý soupeř. Chceme udržet výsledek a postoupit," řekl na předzápasové tiskové konferenci trenér Karel Jarolím.

  • Liga mistrů

    Blíží se boj o všechno. Už zítra se na Strahově utkáme se slavným Ajaxem Amsterdam. Do odvety vstoupíme s nadějnou, ale ošidnou výhodou z prvního duelu. Zápas začíná zítra ve 20:30, čeká nás boj o základní skupinu Ligy mistrů. Střetnutí je beznadějně vyprodáno.

  • Archiv

    Mám dobrou zprávu, podařilo se mi sehnat další lístky na zápas roku, něco na sever a něco na jih. Jsou vázány pouze na autobusový zájezd a autobus zastavuje pouze v Libici nad Cidlinou, Dobšicích, Žehuni a Poděbradech. Pokud máte zájem, ozvěte se - přednost mají ti, kteří se mi již ozvali při první nabídce a nemohl jsem jim vyhovět, tzn. neozval se a samozřejmě kdo dřív příjde, ten vyhrává. Ozvu se jen těm, co vyberu!

  • Fanoušci Slavie

    Ve středu čeká naši milovanou Slavii veledůležité utkání Ligy mistrů. Hráči se připravují, aby podali co nejlepší výkon a poprvé v historii postoupili do základní skupiny této soutěže. Stejně tak se na toto utkání chystáme i my, ultras.
    Článek doplněn o informaci ohledně choreografie s konfety!

  • Liga mistrů

    Fotbalová Slavie přijde o téměř dvěstě tisíc korun za chování slávistických fanoušků při utkání v Žilině! Nepříjemnosti tak poškodily i náš klub, snad si to fandové uvědomí a podobného chování se vyvarují!