Archiv aktualit

  • O Slavii

    Bylo to naprosto neuvěřitelné, prakticky všechny lístky na blížící se derby Sparta - Slavia jsou pryč. Jak po celém stadionu, tak do kotle. Poslední možnost je pouze přes Ultras Slavia, která bude doprodávat lístky na plánovaném pochodu. Dále bych rád přidal instrukce k dalšímu domácímu zápasu s Plzní. Pokud se chcete vyhnout frontám, tak čtěte dále!
    Aktualizováno: Při zápase s Plzní bude probíhat soutěž o vstupenky do kotle na utkání Sparta - Slavia, celkem o 5x 2 vstupenky!

  • Fanoušci Slavie

    Opět se nám blíží slavné derby s odvěkým rivalem z Letné. Tentokrát je výkop stanoven na pondělí 23. dubna v 17:15 hodin. Ultras Slavia se rozhodli uspořádat v pořadí druhý ročník pochodu na Letnou. Žádáme všechny věrné slávistické fanoušky, aby přišli a ukázali, jak nám na Slavii záleží. Náš milovaný klub hraje o titul a třeba právě derby o něm může rozhodnout.

    VIDEO Z LOŇSKÉHO POCHODU: Část 1 - ZDE, část 2 - ZDE, část 3 - ZDE.

  • O Slavii

    Zítra začíná dlouho očekávaný předprodej vstupenek na utkání Sparta - Slavia. Pokud si chcete koupit lístek přímo do kotle či být v blízkosti kotle, tak si přečtěte tento článek. Přesně vám řeknu, které lístky jsou v prodeji, v jakých sektorech se budeme nacházet a kde všude si lístky budete moci koupit! Vše potřebné tedy najdete zde, v případě dotazů se můžete ptát a pokusíme se vám odpovědět!

  • O Slavii

    Slavii čeká v neděli večer další důležitý zápas a rozhodně nebude vůbec jednoduchý. Posledních sedm zápasů jsme na hřištích soupeřů vyhráli a pokaždé měli hráči velkou podporu fanoušků i zde! Nyní nás čeká Slovácko. Přihlaste se na zájezd fanklubu a pomozte vytvořit mohutnou podporu pro naše hráče, budou to potřebovat.

  • Fanoušci Slavie

    Čas od času asi stejně jako kterýkoli jiný fotbalový fanoušek zavítám na internetové stránky nejen Slavie, ale i dalších klubů, které se perou o nejvyšší příčky v České Gambrinus lize...

  • Fortuna liga

    Fotbalisté Slavie jdou do trháku, ve 21. kole převálcovali Most vysoko 3:0 a zaslouženě vyhráli. Branky vstřelili Vlček, Hrdlička a Janda. Plno dalších velkých příležitostí jsme navíc zahodili, takže rozdíl mohl být i výraznější. Prohlédněte si neuvěřitelnou sbírku fotografií, celkem 99 kousků! Uvidíte fanoušky detailně, choreografie, vlajky, zápasové momentky - vše v článku či ZDE.
    VIDEO 1 - Extra dlouhé video z domácího zápasu. Uvidíte velkou podporu fanoušků, choreografie i děkovačku. Délka je 9:02. Rozlišení 640x480, velikost 61,03 MB. Stahujte ZDE.
    VIDEO 2 - Pohled na závěrečnou děkovačku fanoušků a hráčů z východní tribuny. Délka 54 sekund, rozlišení 640x480, velikost 6,29 MB. Autor: Joey. Stahujte ZDE.

  • Archiv

    Juniorka Slavie dokázala po dvou prohrách konečně vyhrát a přestože většinu zápasu hráli o deseti, porazili Ovčáry 2:1. Branky vstřelili Zelinka a Dočkal. V 16. minutě byl přísně vyloučen Vrzal. Prohlédněte si také 10 fotografií ze zápasu.

  • Reprezentace

    Fotbalistky Česka bez větších problémů porazily v přátelském utkání Švýcarsko 3:0. Branky vstřelily Danielová, Ščasná a Šmeralová. Představily se i tři slávistky - Gabriela Chlumecká, Petra Divišová a Marcela Zbořilová. Prohlédněte si 4 fotografie slávistek.

  • Fanoušci Slavie

    V neděli 8. dubna od 17:00 na Strahově sehraje naše milovaná Slavia velice důležité střetnutí v boji o titul v lize. Naším soupeřem je "remízový král" Most. Každý bod může hrát na konci velkou roli, proto neváhejte a přijďte na tento zápas povzbudit naše kluky (nejlépe samozřejmě do kotle na jižní tribunu).

  • Fortuna liga

    Pozítří nás čeká další z řady důležitých domácích zápasů. Na větrné hůrce přivítáme SIAD Most. Jde nám o osmé vítězství v řadě, ale hlavně o udržení prvního místa v ligové tabulce. Jde nám o titul, proto neseďte doma a přijďte podpořit svůj tým přímo na stadion. Zápas nevysílá žádná televize, chlapci nás potřebují!