Hráči Slavie

Hodnocení slávistů - 4. kolo

Slavia má úspěšně za sebou náročný zápas v Mladé Boleslavi. Vítězství bylo tentokrát spíše ubojované, ale o to je cennější.

Páteční zápas byl s trochou nadsázky (protože hezkých zápasů zatím na začátku sezóny v lize není málo) typickou ukázkou českého fotbalu. Dobrá organizace hry, spousta soubojů, maximální nasazení, ale pro diváky spíše nuda s minimem fotbalovosti. Pomyslným viníkem obrazu hry byla hlavně domácí Boleslav, která vcelku pragmaticky proti velkému favoritovi chtěla zpevnit dosud děravou obranu a vsadila na boření a snahu o rychlé brejky. A Slavia po těžkém zápase s Kyjevem a v kombinované sestavě nebyla úplně v takové formě, aby houževnatého soupeře rozebrala.

O to více si ale cenním důležitých tří bodů. Slávisté ukázali srdce, dřeli a přeci jen byli výrazně aktivnější a fotbalovější než soupeř. Převaha červenobílých byla statisticky jasná ve všech parametrech, z toho pohledu šlo podle mě o zasloužené vítězství. Na druhou stranu šancí bylo v zápase minimum, za velké bych označil jen po dvou na každé straně. Zatímco na začátku Hubínek (nutno dodat, že s velkou dávkou štěstí pro naše barvy) a na samotném konci ani Konaté neuspěli, tak na druhé straně se po zaváhání brankáře Šedy prosadil kapitán Škoda. Nevyužita zůstala ještě hezká akce po průnikové přihrávce Stocha a zakončení Baluty. Je tedy dobře, že tentokrát jsme byli poměrně produktivní a šance nezahazovali. Šancí na reparát by v pátek moc nebylo.

Hráči jsou hodnoceni na stupnici od 1 (nejhorší) do 10 (nejlepší).

Ondřej Kolář - 5 - Měl minimum práce a nemusel předvést žádný náročnější zákrok. Snad jen před 70. minutou včas sebral nebezpečný centr. Lepší pětka.

Michal Frydrych - 5 - Neodehrál špatné utkání, hlavně dopředu byl na své poměry dost aktivní. Výbornou křižnou přihrávkou vytvořil šanci pro Zeleného, v první půli dobře centroval i na hlavičku Olayinky. Směrem dozadu se ale dopustil dvou větších zaváhání. Nejprve ho ve zmíněné cca 68. minutě obešel Konaté a centr musel sbírat Kolář, mnohem větší chyba ale přišla v závěru zápasu, kdy Frydrych špatně odhlavičkoval míč a ještě u toho upadl. Výsledkem byl hazard s výsledkem a dobrá šance Konatého. To se stávat nesmí a jistě to ví i sám Michal.

Michael Ngadeu Ngadjui - 7 - Obraně se toho příliš vyčítat nedá. V závěrečné šanci chyboval Frydrych a i ta velká úvodní šla mimo Ngadeua. Jediné zaváhání snad u Michaela bylo, když ho přeskočil Komličenko a obloučkem hlavičkoval nad. Jinak hrála naše africká opora zodpovědně a navíc si připsala perfektní asistenci u vítězné branky. Pro mě po Součkovi náš druhý nejlepší hráč v Mladé Boleslavi.

Lukáš Pokorný - 6 - Dostal kýženou šanci a podle mého názoru se jí zhostil dobře. Byl u první šance Boleslavi v úvodu, ale tam podle mě byla hlavní chyba u Zeleného a Pokorný už těžko mohl ve vápně zastavit rozběhlého soupeře. Ve zbytku zápasu hrál dobře a bránil jistě. Dobrý pocit jsem měl i z jeho zlepšené rozehrávky, kdy několikrát s přehledem rozehrál po zemi. V Lukášových předchozích startech za Slavii přitom často jen odkopával míč nazdařbůh.

Jaroslav Zelený - 6 - Začátek měl katastrofální, když propadl při bránění a byla z toho gólovka domácích. Pak mu ještě pár minut trvalo, než se do zápasu dostal. Od zhruba 15. minuty šel ale výkon Zeleného strmě nahoru. Byl často u míče, dobře kombinoval a byl aktivní. Ze začátku mi u něj chybělo ještě trochu více odvahy, nebát se místo přihrávky nacentrovat. Ve druhé půli se ale Jarda zlepšil i v tomto směru, krásně si třeba obhodil dva protihráče ve vápně a i zvolené finální řešení v podobě přihrávky podle mě nebylo špatné. Takže když to shrnu - slabý vstup do utkání, pak ale velký přislib.

Alexandru Baluta - 6 - Ukázal, že míč mu nepřekáží a že jeho zpracování by mohl mít spolu se Stochem nejlepší z kádru. Velmi pozitivně jsem i vnímal poctivou práci Baluty směrem dozadu, kdy hlavně v druhé půli pomohl Frydrychovi v problémech. Dobrým momentem byla i Alexova šance z první půle, kdy si dobře naběhl, v tísni už ale zakončil jen do brankáře. Na druhou stranu bych si od něj představoval větší tah směrem do vápna. Ač se třeba Olayinkovi herně nedařilo, tak mi přišel přímočařejší a kdyby nekazil, tak by tím byl i nebezpečnější pro obranu soupeře.

Tomáš Souček - 7 - Ač je post defenzivního záložníka trochu nevděčný z toho pohledu, že málokterý fanoušek plně docení černou práci ve srovnání s góly útočných hráčů, tak v Boleslavi podle mě bylo zjevné, jak důležitý je Souček pro současnou Slavii. Tomáš zatím hraje ve velké formě (možná i v nejlepší, co pamatuji) a v pátek byl naším klíčovým hráčem. Právě díky jeho neutuchající práci měla Slavia herní převahu. Souček hrál pozičně skvěle, sbíral míče a ničil akce soupeře hned v zárodku. Navíc Tomáš není jen bořič, ale dokáže i výrazně pomoci s rozehrávkou a s držením míče. Stinnou stránkou je, že jestli bude hrát takhle, tak ho nemůže dlouho udržet. Pro mě hráč zápasu.

Josef Hušbauer - 5 - Makal a nehrál špatně, ve druhé půli už na něm ale byla trochu vidět únava. Z mého pohledu byl Pepa o něco přesnější než Stoch, jeho výkon jsem viděl mezi známkami pět a šest. Minule jsem mu přilepšil, tentokrát tedy dávám nižší známku. I kvůli zbytečně přehnaným gestům vůči rozhodčímu.

Miroslav Stoch - 5 - Je zjevné, že se Miro potýká se ztrátou formy. Snad jde jen o krátkodobou záležitost a velký výkon si Stoch šetří třeba už na Kyjev. V pátek byl šikovný slovenský záložník celkem často u míče, opět ale až příliš kazil. Vůbec se nedařila ani střelba z větší vzdálenosti. Vyzdvihnout je ale třeba výbornou přihrávku Stocha do gólovky Baluty.

Peter Olayinka - 4 - Mně se zatím Olayinkovo pojetí hry docela líbí. Peter se nebojí hrát jeden na jednoho, na nic nečeká a přímočaře postupuje směrem do vápna. Proti Boleslavi ale bylo zjevné, že se naší nové posile herně nedařilo, tak jak bychom si představovali. Dost akcí se Olayinkovi nepovedlo individuálně, často byla vidět i nesehranost se spoluhráči, kdy Peter třeba nevolil špatné řešení, spoluhráč od něj však čekal něco jiného. To se ale časem poddá.

Milan Škoda - 6 - Milan vstřelil klíčovou vítěznou branku, tím je v takovém zápase řečeno vše. V první půli hrál navíc dobře a byl aktivní, ač se už do větší šance nedostal. Ve druhém poločase se ze hry Škoda poněkud vytratil. Celkově ale dobrý výkon a za mě pomyslná bronzová medaile (za Součkem a Ngadeuem) u nejlepšího hráče zápase.

Jaromír Zmrhal - 5 - Přišel na závěrečných 30 minut, kdy se hrál nevýrazný fotbal a Zmrhal neměl větší možnost vyniknout. Vybojoval alespoň rohové kopy.

Stanislav Tecl a Jan Bořil nejsou hodnoceni, protože hráli krátce.

4. - Pátek 10. 08. 2018 18:30

Fortuna liga, 2018/2019
0 - 1
0 - 1
FK Mladá Boleslav
FK Mladá Boleslav

SK Slavia Praha
SK Slavia Praha

35. Milan Škoda

Komentáře (139)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Hodnocení slávistů - 4. kolo

    Chali     před 4 lety 12.08.2018 14:00 |  
    18 3

    Tak se mi zdá, že Kolář dostává pravidelně o stupeň horší známku, než by si zasloužil. Nemusel nic řešit, až na tu megatutovku Konatého v poslední minutě. Rychlým vyběhnutím mu zmenšil úhel. Důležitá reakce.

    • Re: Hodnocení slávistů - 4. kolo

      Rudolfonc (přítel SN)     před 4 lety 12.08.2018 16:43 |  
      2 0

      jen jsem dočetl hodnocení a tohle jsem hned chtěl poznamenat, předběhl jsi mne :-)

    • Re: Hodnocení slávistů - 4. kolo

      Kzlo     před 4 lety 12.08.2018 19:44 |  
      1 2

      Za to kolik zkazil výkopu akorát znamka

    • Re: Hodnocení slávistů - 4. kolo

      Dr. Fe1     před 4 lety 12.08.2018 20:30 |  
      3 4

      Hodnocení brankáře je vždycky ošidné, protože to co předvede závisí hodně na hře soupeře. Takže jak hodnotit brankáře v situaci, kdy ho soupeř skoro vůbec neprověří ? To je těžké. Na jedné straně vychytal nulu a vítězství, na druhou stranu žádné velké zákroky neměl. Jestli mu dát 6 či 7 je pak spíš akademická debata.

    • Re: Hodnocení slávistů - 4. kolo

      w8888     před 4 lety 12.08.2018 21:53 |  
      1 7

      Za pětku může být rád. Víc si určitě nezasloužil.

  2. Re: Hodnocení slávistů - 4. kolo

    DF007     před 4 lety 12.08.2018 14:07 |  
    7 2

    Zápas jsem neviděl, ale vítězství v pohárovém týdnů je velmi cenné. Navíc si myslím, že Boleslav bude postupně nabírat kvalitu a body se tam nebudou získávat lehce.
    Jsem moc rád, že dostali šanci i další hráči a podle komentářů snad nezklamali. Pět změn v sestavě se muselo trochu projevit na souhře.
    Před utkáním jsem psal, že beru jakékoliv vítězství. Takže v pohodě. 4zápasy, 12 bodů, skóre 11:1, to by asi šlo.
    Na závěr, jsem moc rád, že se znovu prosadil Milan Škoda. Dost lidí ho zde vyhání ze základní 11, ale on dal ve dvou zápasech co nastpupil od začátku 3 branky. Pro mě pořád útočník číslo 1.

    • Re: Hodnocení slávistů - 4. kolo

      Fačín     před 4 lety 12.08.2018 14:46 |  
      0 16

      Pozor, aby tě za toho Milana Teclovci neušlapali...

      • Re: Hodnocení slávistů - 4. kolo

        DF007     před 4 lety 12.08.2018 15:53 |  
        0 8

        Tady mluví jednoznačně produktivita útočníka v můj prospěch.

        • Re: Hodnocení slávistů - 4. kolo

          kjandourek (admin)     před 4 lety 12.08.2018 18:08 |  
          11 0

          Opravdu?
          Milan dal dva góly hlavou a jeden z penalty... Vím, že gól z penalty se počítá jako každý jiný, ale přeci jenom je to šance, kterou si ten střelec nemusí sám vypracovat a to ani dobrým pohybem... Je to z 90% gól, "jenom" jí střelec musí proměnit...
          Tecl dal gól v Olomouci a po faulech na něj jsme kopali dvě penalty... Chápu, že to není úplně produktivita, ale vybojovat penaltu je přece také určitý přínos pro vstřelený gól, ne?...

          Takže já to na podíly na gólech vidím tři ku třem :-)

          Nikdo Milana ze sestavy nevyhazuje, je pro nás velice důležitý.. Ale je třeba vidět, že například proti Kyjevu balón nepodržel, naopak o něj několikrát lacino přišel.. a Tecl oproti tomu tu hru hodně zvedl... je to více běhavý typ útočníka, dokáže obranu více roztrhat náběhy... Takže ne že Milana vyhazujeme ze sestavy, pouze poukazujeme na to, že proti některým soupeřům je v současných formách Standa platnějším typem hráče...
          Zvláště pokud chceme hrát kombinačně po zemi...

          • Re: Hodnocení slávistů - 4. kolo

            Edenjejenjeden     před 4 lety 12.08.2018 18:26 |  
            13 0

            Ale hlavně je prostě nesmysl to dělení na Teclovce,Skodovce,nebo co,potřebujeme oba typy hráčů,na každého soupeře trochu jinak,bohužel někteří to nevidí,nebo spíše nechtějí vidět.Když jejich favorit nezahraje,může za to celé mužstvo,naopak u konkurenta samozřejmě pouze jeho nešikovnost,a tyhle hejty se opakují neustále.....Na oficiálkách byl člověk,který se přiznal,že se ani neraduje z golů Milana Skody,tady mě to připadá to samé jen z druhé strany.

            • Re: Hodnocení slávistů - 4. kolo

              DF007     před 4 lety 12.08.2018 19:28 |  
              1 1

              Tak já se raduju z každého gólu Slavie. Zase mi nedavejte do úst, co tam nikdy nebylo.

              • Re: Hodnocení slávistů - 4. kolo

                Edenjejenjeden     před 4 lety 12.08.2018 19:34 |  
                2 1

                DF007,na tebe to ale opravdu nebylo mířeno:-)

            • Re: Hodnocení slávistů - 4. kolo

              Dr. Fe1     před 4 lety 12.08.2018 20:31 |  
              1 12

              Tak se tím řiďte a osdpusťte si nenávistné výpady vůči hráči Frydrychovi.

          • Re: Hodnocení slávistů - 4. kolo

            DF007     před 4 lety 12.08.2018 19:38 |  
            3 3

            Pro mě je prostě Milan komplexnější hráč. A produktivitu má letos vynikající. Já souhlasím s Fačínem, že Tecl je lepší, když přijde na unavenou obranu. To ji poté dotrhá svými náběhy. Pokud se nepletu, tak obě penalty byly právě v okamžiku, kdy tam Standa šel jako střídající hráč. Milan lépe drží míč na hrotu. A jistě tady hodně lidí bude argumentovat zápasem proti Dynamu, který, a to souhlasím, semu úplně nepovedl. Le na takový jeden zápas, má 3 povedené.
            Tecl je pro nás dobrý hráč, mám ho i rád, ale do základu bych stavěl Milana a Standu bych nechával dohrávat zápasy. V těchto okamžicích se mi prostě zdá nejplatnější. Vzpomeňme si, že stejně v titulové sezóně těžil z příchodu na unavenou obranu Mešan, který je pohybově Standovi podobný (zdůrazňuji podobný, ne stejný). Ono totiž souboje s Milanem stojí obranu soupeře hodně sil a příchod běhavějšího hráče už pak nedají.
            Toť můj pohled.

            • Re: Hodnocení slávistů - 4. kolo

              kjandourek (admin)     před 4 lety 12.08.2018 19:56 |  
              5 1

              Tak jako je každý útočník jiný, tak i každá obrana hraje trochu jinak a tudíž by na každou obranu mohl platit jiný typ útočníka...

              Milan si dokáže poradit s dlouhým balónem dopředu, buď jej prodlouží na nabíhajícího spoluhráče (který s tím ovšem musí počítat a být tam), nebo jej zpracovat, dostat na zem a podržet do okamžiku, než dorazí spoluhráči... Ano, tohle je jeden způsob hry, praktikovali jsme jej za Šilhavého prakticky na všechny soupeře a vycházelo to... Co nejrychleji balón dopředu, ať se o něj pereme na druhé straně hřiště, ne před naší brankou... To je zcela legitimní styl.... Ovšem my už takhle hrát asi úplně nebudeme... teď máme záložníky, kteří dokáží soupeře přehrát po zemi... a ti v té chvíli už nepotřebují útočníka, co prodlouží dlouhý nákop, nebo podrží míč, než mu někdo přijde na pomoc... oni by tam už měli být s balónem na noze...

              Milan už taky má svůj věk, bude se i nadále prosazovat hlavně proti zaparkovaným autobusům, protože má výborný odhad na centr a to svoje kladivo... ovšem na roztrhání aktivnější obrany ... a hlavně na kombinační hru potřebujeme běhavějšího útočníka a tím je momentálně Tecl...

              Není to nic proti Milanovi, on si svoje ještě uhraje - hlavně proti té dolní polovině tabulky, nebo v situacích, kdy budeme potřebovat dát gól za každou cenu a tudíž nebude prostor na nějaké kombinační přehrávání soupeře, ale budou opět chodit dlouhé míče dopředu...

              • Re: Hodnocení slávistů - 4. kolo

                DF007     před 4 lety 12.08.2018 20:20 |  
                3 2

                A přesně takových zápasů do zavřené obrany budeme hrát většinu. Mně se moc líbí, když tam pak naběhne Tecl nebo dříve Mešan a ta uvařená obrana je už není schopna chytit. Platí to podle mého na všechny.
                Jasně, Milan má svůj věk, ale s jeho hrou může ještě dvě sezóny minimálně to kladivo do vápna hrát. A když k sobě dostane ty běhavé hráče, bude v pohodě.
                A pokud bychom měli hrát na brejky, tak asi bude rychlostně lépe vybavený útočník lepší. Kolik takových zápasů odehrajeme? Snad pár v Evropě a možná, když přivřu obě oči, tak s Plzní a Spartou.

                • Re: Hodnocení slávistů - 4. kolo

                  kjandourek (admin)     před 4 lety 12.08.2018 20:35 |  
                  2 0

                  Jenomže i ta zavřená obrana se dá vytáhnout ven, případně pokořit po zemi :-)

                  Ale upřímně řečeno - mezi námi je spor pouze o to, že ty tvrdíš, že straně Milana je jasně produktivita... a já oponuji tím že Standa už vybojoval dvě penalty.. což se dá brát stejně, jako kdyby na gól přihrál.... :-)

                  • Re: Hodnocení slávistů - 4. kolo

                    DF007     před 4 lety 12.08.2018 21:20 |  
                    2 4

                    Tak jen drobné hodnocení produktivity. Standovi byl připsán gól v Olomouci, který byl vlastní od Jemelky, který se k tomu sám přiznal. Penalta proti Opavě hodně přísná a vůbec nevyplynula ze Standova umu, ale hlouposti obránce. Ano byl tam, kde měl. Takže nám zbývá penalta s Dynamem.
                    O gólech Milana se nemá cenu bavit, vsechny byly jeho. Možná bychom mohli polemizovat, zda byla jeho i penalta.
                    Závěr- jsem rád, že máme oba, ale na pozici útočníka č.1 vidím Milana. Standa je na doražení soupeře, obdobně jako Meši.

                    • Re: Hodnocení slávistů - 4. kolo

                      kjandourek (admin)     před 4 lety 12.08.2018 21:41 |  
                      2 0

                      To je podle mě dost demagogické... Shodit všechno dobré s tím, že to vlastně byla "náhoda"....

                      Gól v Olomouci byl o tom, že tam Standa byl.. kdyby do té mlýnice nešel, nebyl by tam Jemelka a kdo ví, kde by nakonec Součkova střela skončila... je úplně jedno, jestli penalta byla hloupostí obránce... útočník tam šel, obránce k zákroku donutil .. Já také neargumentuji tím, že gól do sítě Boleslavi nebyl Milanova zásluha, ale hloupost Šedy .. To je podle mého názoru argumentační faul...

                      Vidím to úplně naopak.. Standova role v Trpišově systému je roztrhat obranu... Milanova nastupuje v okamžiku, kdy potřebujeme gól a začínáme hrát na riziko... Milan si samozřejmě uhraje svoje, ale v rychlé a přímočaré hře po zemi bude mít potíže..

                      • Re: Hodnocení slávistů - 4. kolo

                        DF007     před 4 lety 13.08.2018 07:24 |  
                        1 1

                        To byl stejný faul, jako , že Milan dal vlastně jen dva góly, když ten třetí byl z penalty.

                        • Re: Hodnocení slávistů - 4. kolo

                          kjandourek (admin)     před 4 lety 13.08.2018 09:11 |  
                          3 1

                          To je pravda, dostals mě :-)

                          Ovšem pořád je to o tom, že proměnění.. a vlastně i neproměnění penalty nikterak nesvědčí o střelcově aktuální herní formě a zapadnutí do herního systému...

                          • Re: Hodnocení slávistů - 4. kolo

                            Dr. Fe1     před 4 lety 13.08.2018 10:21 |  
                            0 12

                            Pěkně sis naběhnul, jandourku. Takový blábol jako jsi teď napsal se jen tak nevidí. vypadá to, že budeš muset přistoupit ke své osvědčené zbrani, když jsi argumentačně zahnán do kouta. Dát oponentovi červenou kartu :-/

                            • Re: Hodnocení slávistů - 4. kolo

                              kalex     před 4 lety 13.08.2018 12:23 |  
                              6 1

                              Kdybys nebyl blb, tak bys ji nedostal.

                              • Re: Hodnocení slávistů - 4. kolo

                                Dr. Fe1     před 4 lety 13.08.2018 13:47 |  
                                0 12

                                Karty se dávají za konkrétní prohřešky, alespoň by to tak mělo být. Třeba za urážení, když někoho nazvete blbem, za to by měla být karta. Já jsem se ničeho takového nedopustil a přesto jsem dostal rovnou červenou.

                                • Re: Hodnocení slávistů - 4. kolo

                                  Tonda     před 4 lety 13.08.2018 15:09 |  
                                  9 1

                                  Člověče, mě nebaví číst v každé diskuzi tvoje vzlykání na téma mínusy, karty, havrany a další nesmysly. Tohle je diskuze o Slavii a ne o Tobě a Tvých pocitech že Ti je a bylo ukřivděno či ublíženo a že je to nespravedlivé. Už se na to člověče lidově řečeno jednou provždy vyser, slušně řečeno povznes a neřeš to. Jinak budeš stále ve svém začarovaném kruhu, že Tě tady nikdo nemá rád a že Ti skoro všichni křivdí a uráží Tě, a budeš o tom psát a ostatní už to nevydrží a budou na Tebe útočit a tak to půjde pořád dokola až se Dulhar a Kšanďourek rozhodnou že se na Slavistické noviny vykašlou a bude se to tu jmenovat diskuze nad trablemi pana účetního Dr.Fe1...Kapišto? Napišto. Čest

                                  • Re: Hodnocení slávistů - 4. kolo

                                    Dr. Fe1     před 4 lety 13.08.2018 15:28 |  
                                    0 11

                                    Chci jen aby jandourek a spol. měřili všem stejně, to je naprosto oprávněný požadavek. Až přestanou takto faulovat, tak si nebudu stěžovat.

      • Re: Hodnocení slávistů - 4. kolo

        Edenjejenjeden     před 4 lety 12.08.2018 15:56 |  
        22 2

        Neexistují Teclovci a neTeclovci,existují pouze fanoušci Slavie.....

        • Re: Hodnocení slávistů - 4. kolo

          JS (přítel SN)     před 4 lety 12.08.2018 16:45 |  
          7 24

          To rikej Zmrhalistum... #jezmrhalvrepre

          • Re: Hodnocení slávistů - 4. kolo

            sicilianbrno     před 4 lety 12.08.2018 17:57 |  
            7 2

            ...a neZmrhalistům...že JS....

          • Re: Hodnocení slávistů - 4. kolo

            Travinho     před 4 lety 12.08.2018 20:18 |  
            7 2

            Oni to mnohdy myslí i odhlečeně, kdežto ty své "hejty" na Jardu bereš naprosto vážně.

            • Re: Hodnocení slávistů - 4. kolo

              JS (přítel SN)     před 4 lety 12.08.2018 22:56 |  
              0 4

              Zrovna tohle bylo jen takové lehké popíchnutí bez vážných úmyslů... ;D

        • Re: Hodnocení slávistů - 4. kolo

          Snivec     před 4 lety 12.08.2018 19:01 |  
          6 1

          ale existuji hlupaci, kteri skatulkuji podle jejich jednoducheho vnimani sveta, kdyz nemas stejny nazor, tak jsi teclovec

          • Re: Hodnocení slávistů - 4. kolo

            Fačín     před 4 lety 13.08.2018 14:06 |  
            0 5

            A existují i lidé, kteří když nesouhlasí s tvým názorem, tak jsi pro ně hlupák a máš jednoduché vnímání světa.

        • Re: Hodnocení slávistů - 4. kolo

          Dr. Fe1     před 4 lety 12.08.2018 20:34 |  
          0 12

          Kéž by to tak bylo. Pohříchu spousta z vás to takhle dělí, a vy jste zrovna jeden z těch co brojí například proti Frydrychovi, podobně jako jandourek. Ten se zase na druhé straně zastává Zmrhala až přehnaně atd. Prostě vás co fandí či antifandí jednotlivým hráčům více než Slávii, je tady dost.

        • Re: Hodnocení slávistů - 4. kolo

          Fačín     před 4 lety 13.08.2018 14:12 |  
          0 8

          Za Teclovce považuji lidi, kteří si myslí, že je Standa lepší nebo dokonce přínosnější než Milan a to především v základní sestavě. Standa u nás může mít svojí roli, a to žolíka nebo backup za Milana, pokud je třeba z formy.

          Chtěl bych připomenout, že Tecla si přivedl Šilhavý jako svůj kamarádšoft. Ale i on poznal, že celé jaro hrál houby a po letní přípravě ho s klidným srdcem poslal do Jablonce na hostování.

          • Re: Hodnocení slávistů - 4. kolo

            Edenjejenjeden     před 4 lety 13.08.2018 14:32 |  
            4 0

            Ale já nejsem Teclovec,i když si to mě evidentně myslíš,já jen říkám,že pro některé zápasy je vhodné mít na hrotu běhavějšího hráče než je Milan,který se hodí spíš jako kladivo na rozražení soupeřovi obrany,ale rychlost prostě už takovou nemá,tu má lepší zase Tecl,který ale není tak dobrý hlavičkář.A za Silhavýho hrál houby proto,že byl utopený na čáře.Ale jinak doufám,že se v útoku chytí Olayinka,příští rok Matoušek,nebo třeba nová posila,procento proměněných šancí máme stále na můj vkus příliš malé.A třeba zítra tu produktivitu budeme sakra potřebovat.A pro některé zápasy,kdy je potřeba aby útočník hodně běhal i bez míče,prostě Milan vhodný typ není.To není o tom,že by jeden útočník číslo 1,a druhý číslo 2,jejich využití se musí měnit podle soupeře.A ano v některých zápasech je Standa přínosnější než Milan.....

            • Re: Hodnocení slávistů - 4. kolo

              Fačín     před 4 lety 13.08.2018 14:46 |  
              1 2

              Já myslím, že bychom se mohli shodnout na tom, že by se nám ještě jeden top útočník hodil. Posadil by oba na lavici a je to:)

              Doufám, že se na hrotu vyzkouší i Olayinka. Mohl by být zajímavou kombinací obou dvou našich útočníků - rychlý i vysoký. Ale zatím úplně nevím, jak na tom bude silově a soubojově.

              • Re: Hodnocení slávistů - 4. kolo

                Edenjejenjeden     před 4 lety 13.08.2018 15:09 |  
                0 2

                Na tom se shodnem:-)

          • Re: Hodnocení slávistů - 4. kolo

            Boss82     před 4 lety 13.08.2018 15:40 |  
            3 1

            Jdi už někam s těmi svými kecy o kamádšoftu! Je to jen výplod tvýho mozku nemající s realitou nic společného.

            S. Tecl je pro nás velmi platný hráč a jestli to nevidíš, tak to jen svědčí o tvém neporozumění hře zvané fotbal.

    • Re: Hodnocení slávistů - 4. kolo

      bongor     před 4 lety 12.08.2018 16:12 |  
      7 0

      Nevím,proč po Tobě šlapat.Máme dva útočníky,podle mě dost rovnocenné,můžeme být rádi a ještě se těšit na Meššiho,případně se dopředu dá nasadit i Ola.kdo to má?

      • Re: Hodnocení slávistů - 4. kolo

        Dr. Fe1     před 4 lety 12.08.2018 20:35 |  
        1 6

        jak to vypadá s Murisem ? Nevíte ?

        • Re: Hodnocení slávistů - 4. kolo

          bramburek (přítel SN)     před 4 lety 12.08.2018 20:54 |  
          2 0

          Od léta už trénuje individuálně, a v září začne normálně trénovat s mančaftem... už se na něj těším, až tam během podzimu začne naskakovat jako žolík do druhých poločasů, a dorážet protivníka čtvrtým a pátým gólem... :)

          • Re: Hodnocení slávistů - 4. kolo

            Dr. Fe1     před 4 lety 12.08.2018 23:44 |  
            0 6

            Díky za info. Také bych ho rád viděl zase na hřišti. Už nehrál rok, počátkem minulé sezony se objevil na hřišti ale jenom 3x. Naposledy pořádně hrál, když jsme slavili titul. Přál bych jemu i nám všem, aby v této sezoně zase slavil titul Slávie jako hráč na hřišti !

            • Re: Hodnocení slávistů - 4. kolo

              Dr. Fe1     před 4 lety 13.08.2018 10:23 |  
              0 11

              Tak několik minusářů si zřejmě Murisovo uzdravení nepřeje. A tohle se považuje za slávisty ? ! Nechutné.

  3. Re: Hodnocení slávistů - 4. kolo

    Obr     před 4 lety 12.08.2018 14:54 |  
    20 1

    Chybi mi v hodnoceni Matousek. Podle me za 10 ;-)

  4. Příliš vysoké hodnocení

    Cross     před 4 lety 12.08.2018 16:49 |  
    1 26

    Ja jsem přesvědčen, ze hlavně středová řada ten zapas dost odflákla. Žádná šťáva. Pomalý přechod fo útoku. Skoro zádné kolmé přihrávky. Alibismus. Údržba. Nelíbilo se mi to. Dozadu dve golove minely a dopředu gól, ktery by většina i tretiligovych brankářů fakt měla.

    • Re: Příliš vysoké hodnocení

      Láryfáry     před 4 lety 12.08.2018 17:20 |  
      13 1

      Je to tak. Všechno špatně. Ostuda. Vrátit 3 body. Bolka nás celý zápas tlačila. Párkrát jsem se z té sklenice napil a byla skoro prázdná. A měla upatlaný sklo. #syndrompoloprazdnesklenice

      • Re: Příliš vysoké hodnocení

        Cross     před 4 lety 12.08.2018 19:06 |  
        2 11

        Láryfáry, si přečti co jsem napsal. A nedávej mi do huby co jsem nenapsal. Proste z naši strany dost ospalý výkon, špatný zápas. Na tom trvám.

        • Re: Příliš vysoké hodnocení

          Snivec     před 4 lety 12.08.2018 19:18 |  
          12 0

          pises, ze stredova rada zapas dost odflakla a dalsi blaboly. Jsem presvedceny, ze to hraci neodflakli, pricinou slabsi hry byla znacne obmenena sestava, hlavne uplne nove kraje a stred mel v nohach uterni zapas s dynamem. To jsou proste fakta.

        • Re: Příliš vysoké hodnocení

          Láryfáry     před 4 lety 12.08.2018 19:29 |  
          6 0

          mám pocit, že faunoušek, který sleduje dění kolem Slavie, nemohl očekávat další totální přejetí soupeře, sám Trpiš říkal, že po dvou dnech od zápasu mají fotbalisti 60% výkonnosti (i proto nebyla naše záloha tak dynamická), takže logicky prostřídal, a vzhledem k tomu, že obrana byla z půlky nová, tak to drhlo. Naopak na to, že v ní hráli po dlouhé době Pokorný a Frydrich, jsou pouze dvě minely za celý zápas dobré vysvědčení.
          No a gól můžeš vnímat jako výbornou přihrávku Ngadua a skvělé zakončení Škody, který přechytračil gólmana, anebo jako ty - jako strašnou haluz, kdy byl brankář naprostej trouba, a Milan k tomu přišel jak slepej k houslím. Já mám i po shlédnutí opakovaček jasno.
          Celkově jsme tak vzhledem k situaci odvedli nadprůměrný, jistý výkon.

          • Re: Příliš vysoké hodnocení

            p!erreCORE     před 4 lety 12.08.2018 21:02 |  
            1 6

            To,že někdo neumí napsat Oliyanka,pochopím..ale Frydrych je jednoduše Frydrych. Prosím,je to slušnost.

            • Re: Příliš vysoké hodnocení

              Láryfáry     před 4 lety 13.08.2018 10:28 |  
              3 0

              Za zprznění Frydrychova jména se omlouvám, psal jsem to v rychlosti a zkomolil. Ale s tím Olayinkou jsi teda velmi silný vyzyvatel :-)))

              • Re: Příliš vysoké hodnocení

                p!erreCORE     před 4 lety 13.08.2018 13:41 |  
                1 0

                To víš,když už prudím,tak s humorem:)

          • Re: Příliš vysoké hodnocení

            Cross     před 4 lety 13.08.2018 11:36 |  
            1 0

            Tak to uz je jiné hodnocení. Na tom bychom se shodli.

    • Re: Příliš vysoké hodnocení

      Pan Bůh     před 4 lety 12.08.2018 17:40 |  
      1 2

      Většina třetiligových golmanů by tam hlavně vůbec nelezla.

  5. Re: Hodnocení slávistů - 4. kolo

    Pan Bůh     před 4 lety 12.08.2018 17:41 |  
    2 1

    Spravedlivé.

  6. Re: Hodnocení slávistů - 4. kolo

    DKNL     před 4 lety 12.08.2018 19:21 |  
    0 5

    No, Rumuni nás dotahují ve skore.

    • Re: Hodnocení slávistů - 4. kolo

      padre     před 4 lety 12.08.2018 19:48 |  
      5 0

      Muzikoterapie zjevně funguje!

    • Re: Hodnocení slávistů - 4. kolo

      Dr. Fe1     před 4 lety 12.08.2018 20:40 |  
      10 4

      Prague pride skončí a jejich hrdost a nadšení zase rychle vyprchá.

    • Re: Hodnocení slávistů - 4. kolo

      bongor     před 4 lety 12.08.2018 21:54 |  
      4 0

      Rumuni jsou skvělý.Ze všech kanálů se ozývá radostný kvikot znovuzrozených mistrů vesmíru.

  7. Re: Hodnocení slávistů - 4. kolo

    Dennis     před 4 lety 12.08.2018 19:49 |  
    5 2

    Alanore, díky za hodnocení. Můžu se tě prosím zeptat, jakou známku si na tvé škále zaslouží hráč (řekněme např. stoper), který v zápase do puntíku splní pokyny a očekávání trenéra, hraje přesně to, co má hrát, v zápase neudělá jedinou chybu, nic nepodcení a odevzdá své maximum pro to, aby byl tým úspěšný? Co by podle tebe měl takový hráč dostat? Díky moc za odpověď.

    • Re: Hodnocení slávistů - 4. kolo

      vlk30 (přítel SN)     před 4 lety 12.08.2018 20:09 |  
      1 1

      Problém je ten,ře to vlastně nemůžeš zjistit,leda by trenér třeba řekl,že hráč xy podal stoprocentní výkon.

    • Re: Hodnocení slávistů - 4. kolo

      Alanor (admin)     před 4 lety 12.08.2018 20:32 |  
      3 3

      Předně neznám pokyny trenérů a hodnotím jen, co vidím na hřišti. Ohledně tvého příkladu - ta známka může být různá. Představ si příklad. Do toho, co jsi napsal, se vejde třeba stoper týmu ze spodku tabulky, který bude mít pokyny jen bořit a odpalovat míče pryč. A srovnej to s Delim, který díky svému potenciálu bude v bránění dominantnější a ještě přidá dobrou rozehrávku. Oba odevzdají své maximum, chybu neudělají, ale Deli objektivně odvede lepší výkon. Proto bude mít i vyšší známku.

      • Re: Hodnocení slávistů - 4. kolo

        Boo_SKS     před 4 lety 12.08.2018 20:39 |  
        5 0

        Přesně tak, ono se říká, že dobrého defenzivního si člověk takřka ani nevšimne, ale opak je pravdou. Opravdu excelentní výkon stopera poznáš tak, že si toho nebudeš moci vůbec nevšimnout, protože ten výkon bude fakt dominantní a stoper vždycky útočníka předskočí, obere o míč a nebo ho, tak jako božský Simon sem tam zesměšní. Zkrátka si řekneš tyjo, ten je všude nebo ten mu nedal ani čuchnout. Takovým příkladem je pro mě Fabio Cannavaro na MS 2006, který nedával góly, ani nikomu neasistoval, ale prostě zastavil každý útok soupeře a bylo až do očí bijící, jak je vždy v hlavě i na hřišti všude o krok dřív než soupeř.

      • Re: Hodnocení slávistů - 4. kolo

        Dennis     před 4 lety 12.08.2018 20:52 |  
        1 0

        Ok, nicméně v obou případech by ten stoper dostal 6+ ne? Spíš asi sedmičku, pokud by se vyhrálo a tým získal tři body. Nebo ne?

        • Re: Hodnocení slávistů - 4. kolo

          Alanor (admin)     před 4 lety 12.08.2018 21:04 |  
          0 0

          Jasně, známka by byla nadprůměrná.

          • Re: Hodnocení slávistů - 4. kolo

            Dennis     před 4 lety 13.08.2018 10:30 |  
            2 0

            Díky. Hele a jak moc si tedy myslíš, že se od té mé definice vzdaluje Ondra Kolář? Pominu tedy pokyny a očekávání trenéra (i když si myslím, že je hraje to, co po něm chce trenér a co od něj očekává), tady to skutečně asi nemůžeme my objektivně vyhodnotit. Ale hraje to, co má (má zamezit gólu, ten nedostal), neudělal žádnou chybu, nic nepodcenil, odevzdal maximum pro tým, který v utkání zvítězil. Jasně, neměl moc práce, ale za to on fakt nemůže. Co chytit měl, to chytil. Čisté konto má po právu. Připadá ti ta pětka pro něj odpovídající? Když soupeře nebudeme pravidelně pouštět vůbec do šancí (moc skutečně nepouštíme) a za celou sezonu dostaneme pár gólů, Ondra bude mít třeba 23 čistých kont (schválně volím naprostý extrém), bude jeho průměrná známka pětka? Není to málo za takovou sezonu a bezchybné výkony?

            • Re: Hodnocení slávistů - 4. kolo

              Jachym     před 4 lety 13.08.2018 10:41 |  
              0 0

              Já ti rozumím, ale když to taky přeženu, tak brankář, na kterého za celý zápas nepůjde jediná střela a s míčem se potká jen třikrát při malé domů, těžko může dostat lepší (ale i horší) než průměrnou známku. Nechce se mi to teď hledat, ale průměrné známky dostával pravděpodobně i Laštůvka, ačkoli měl za loňský podzim snad nejvíce vychytaných nul v lize. Ten taky v těchto zápasech, chytil co měl. Problémem je, že na rozdíl od Koláře nechytil nic moc navíc a častěji než Kolář také nechytil to, co chytit měl...:-)

              • Re: Hodnocení slávistů - 4. kolo

                Dennis     před 4 lety 13.08.2018 11:06 |  
                1 0

                Tak počkej, Jáchyme, nechceš snad srovnávat hydranta s Ondrou Kolářem v Boleslavi... :-) Laštůvka dělal ob zápas chybu, která nás stála body. Kolář sice občas dělá chyby také, ale zrovna v Boleslavi neudělal žádnou, má čisté konto z venku, vyhráli jsme, fakt si nemyslím, že by si za to zasloužil pětku a patřil mezi naše nejhorší hráče. Pochopitelně hodnocení brankářů je specifické, ale je potřeba prostě vzít v potaz to, že brankář, když na něj nic nejde, to nikde nenažene a góly fakt nedá. Neměl by ale doplácet na to, že obránci soupeře do ničeho nepustí, nakonec i brankář pomáhá organizovat obranu a přispívá tak k dobré defenzívě.

                • Re: Hodnocení slávistů - 4. kolo

                  Jachym     před 4 lety 13.08.2018 11:17 |  
                  1 0

                  Posledními větami jsem, doufám, své preference ohledně Koláře a Laštůvky naznačil...:-) Ani jinak nejsme, myslím, ve sporu. Jen já prostě nepřisuzuji nějakým čísílkům v hodnocení příliš velkou váhu. Hlavní je, aby si každý plnil své úlohy na hřišti. A bodová hodnocení nám slouží je jako potrava k zábavné diskusi...

                • Re: Hodnocení slávistů - 4. kolo

                  p!erreCORE     před 4 lety 13.08.2018 14:52 |  
                  1 0

                  Souhlasím s tebou..Kolářovi jsem dal šestku. Ale popravdě si myslím,že on je i v takhle mladém věku natolik nad věcí,že se z Alanorový pětky neposere :)

                  • Re: Hodnocení slávistů - 4. kolo

                    Dennis     před 4 lety 13.08.2018 15:18 |  
                    1 0

                    :-))

      • Re: Hodnocení slávistů - 4. kolo

        Travinho     před 4 lety 13.08.2018 23:18 |  
        0 0

        Jenže je zase rozdíl v tom, že Deli obvykle v lize brání horší hráče než obránci soupeře.

  8. Re: Hodnocení slávistů - 4. kolo

    Thane (přítel SN)     před 4 lety 12.08.2018 19:59 |  
    13 4

    Ja myslim ze bychom měli opustit představu že Souček je defenzivní záložník.. není. Hraje celoplošně dostává se do zakončení ve vápně občas i jako nejvýše postavená hráč výborné umí přenést hru dokáže kombinovat i vyvést mic.. od začátku sezony pro mě nás nejlepší hráč.

    Jinak už ve ctvrtem kole jsme se dočkali toho čeho jsme se většina obávali a potvrdil to i trenér. Nemáme hráče místo Husbauera Sýkora už je opět zraněn (snad jen drobnost). Vzhledem k tomu že Husbauer už byl evidentně hotovej a šlapal vodu tak nechápu že to nechává trenéra a sportovni vedeni v klidu. Ostatně když sám prohlásí že máme jen tři střední zalozniky. To je prece tragédie. Posilujeme všechny pošty máme poctivě zdvojeny jen do středu zálohy nemáme nic. Nezbývá než doufat že to Souček s Husbauerem ustoji fyzicky formou a nebudou zranění. Myslím ale že předpoklad že zvládnou za podzim 30 zápasu se příliš neslučuje s realitou
    Dále mám trochu obavu abychom neměli moc hráčů slabých v soubojích. Když jsem viděl jak lehce Balutu odstavil Konate přestože byl za ním.. k tomu podobné slaby sStoch případně ještě Sýkora nebo (zatím) Olayinka. Aby se z naší obrovské přednosti nestala slabina.

    Jinak sestava mě velmi překvapila výhra moc potěšila a s neprestavajicim nadšení z uvodu sezony (navzdory většině příspěvku ☺) se těším na další kola a a odvetu s kyjevem.

    Jen bych chtěl zdůraznit že jsem z úvodu sezony opravdu nadšen a nepamatuju si kdy jsem se naposled takhle bavil naší hrou a ještě navíc spojenou s výsledky.

    • Re: Hodnocení slávistů - 4. kolo

      DF007     před 4 lety 12.08.2018 20:25 |  
      1 3

      Já s tím názorem plně nesouhlasím. I teď máme v kádru hráče, kteří jsou schopni ve středu hrát. Předně Baluta, pak také ze zdravých Stoch. Dále jsou pořád v kádru Hromada a Alvir (u něj si nejsem jistý, vlastně jsem ho pořád neviděl hrát) a nesmíme zapomínat, jak nám v titulove sezóně na štítu hrál MNN na pozici štítového záložníka. Takže podle mého, je tam alternativ pořád dost.

      • Re: Hodnocení slávistů - 4. kolo

        Thane (přítel SN)     před 4 lety 12.08.2018 21:12 |  
        3 3

        Nemyslím si že Baluta nebo Stoch budou schopni hrát pravidelně místo Husbauera. Už vzhledem k množství soubojů co musí na téhle pozici svádět a jejich dispozicim v této herní činnosti.
        Alvir ac se mi těch pár pripravnejch zápasech líbil tak je pořád zranenej a hromada bohuzel taky. Čili vyjmenovat dva hráče kteří hrát nemůžou..jako bys mi dával za pravdu ☺
        Ngadeu tam může hrát ale pak bude skutečně ten defenzivní záložník čímž se naše hra dost změní. A k lepšímu si myslim ze ne..

        • Re: Hodnocení slávistů - 4. kolo

          Snivec     před 4 lety 12.08.2018 21:35 |  
          2 0

          i vyska hraje urcitou roli, kdyz se nam sejdou v zaloze sykora, stoch, baluta, tak mame tri hrace s vyskou pod 170cm a proste v osobnich soubojich to znat je

          • Re: Hodnocení slávistů - 4. kolo

            bongor     před 4 lety 12.08.2018 22:11 |  
            2 3

            výška v soubojích by neměla tolik vadit.Když budeš nabušenej,budou od Tebe soupeři odpadávat jako hrušky.

            • Re: Hodnocení slávistů - 4. kolo

              Snivec     před 4 lety 12.08.2018 22:35 |  
              0 0

              to je hezka predstava, ale treba v hlavickovych soubojich mensi hrac mic vetsinou nema, snazi se aspon hrat do tela vyssiho hrace a vetsinou to je piskano jako faul

              • Re: Hodnocení slávistů - 4. kolo

                belmis (přítel SN)     před 4 lety 13.08.2018 11:42 |  
                1 0

                Ale třeba takový Hubáček uhlídal ve vápně poziční hrou a svým tělem o dvě hlavy větší hráče :-)

      • Re: Hodnocení slávistů - 4. kolo

        Snivec     před 4 lety 12.08.2018 21:27 |  
        6 2

        ano, Baluta i Stoch by misto Husbiho hrat mohli, ale nebudou pak chybet na svem obvyklem postu? Hromada je casto zraneny a spise bych ho videl na DZ a Alvir, jak sam pises, jsme jeste ani nevideli. MNN do zalohy snad uz ne, doba kdy jsme hrali na tri stopery je snad uz pryc. Proste strednich zalozniku mame malo, dokonce to zminil i Trpis v nejakem rozhovoru. A to nemluvim o nejake zdrave konkurenci, ktera v tomto stavu ve stredu zalohy prakticky neexistuje.

        • Re: Hodnocení slávistů - 4. kolo

          bongor     před 4 lety 12.08.2018 22:14 |  
          1 1

          Šetřit finance nepotřebujeme a minulý týden někdo z vedení zmiňoval možnost ještě někoho přitáhnout,Honzu tím asi nemyslel.Těch zápasů bude opravdu hodně.

    • Re: Hodnocení slávistů - 4. kolo

      Boo_SKS     před 4 lety 12.08.2018 22:27 |  
      4 2

      Ja si osobne myslim, ze duvod, proc jsme neprivedli nahradu za Husbyho je paradoxne skutecnost, ze je pro trenera nenahraditelny. Ze to nedava smysl? Podle me ano, byt je trosku zvraceny. A hlavne velice riskantni. Oc jde - Husby je klicovy hrac a ocividne se moc nepocita s tim, ze by nekdy nemel hrat nebo byl pravidelne setren. JiT to na nem bude stavet podobne jak Vrba na Hrosovskem, takze by si jeho nahradnik skoro nezahral. Vedeni si proto asi rozmyslelo, ze nema cenu porizovat draheho hrace, ktery by s vyjimkou zraneni Husbyho proste nehral, takze verili v univerzalnost Hromady. A na B*chovo misto se posunul Valenta. Nemohu rict, ze bych s timto pohledem souhlasil, ale urcity smysl mi to dava. Tak ted se jen modlit, aby Husby byl cely podzim zdrav a Hromada aspon nekdy nezranen.

      • Re: Hodnocení slávistů - 4. kolo

        p!erreCORE     před 4 lety 13.08.2018 16:28 |  
        0 1

        Nejsem sice žádný 'pepíkovec' ale.. To je hodně drsný od tebe..a tvrdím,kdo naposledy v lize hrál cmf tak dokonale dopředu? Byl to Pavel 'sysel'? A kdy naposledy hrál cmf tak dobře i dozadu? Já nejsem pamětník,takže nevím..možná Karel by věděl..každopádně Pepan střídat potřebuje.. Je to jen polobůh..

  9. Dotaz

    Dr. Fe1     před 4 lety 12.08.2018 23:59 |  
    1 12

    Jak vzniká hodnocení hráčů (známkování) uvedené pod článkem ? To někde zadávají sami diskutéři nebo jen nějácí vybraní členové z redakce ?

    • Re: Dotaz

      Dr. Fe1     před 4 lety 13.08.2018 10:26 |  
      3 12

      Z vašich minusů se toho moc nedozvím. Připadá mi, že se mají přístup frustrovaní chovanci z nějáké léčebny.

      Je tady někdo normální kdo ví jak je to s hodnocením (známkováním) hráčů ?

    • Re: Dotaz

      DF007     před 4 lety 13.08.2018 11:12 |  
      3 1

      Po každém zápase je pod článkem tabulka, kam může každý přihlášený uživatel Slávistických novin vložit své hodnocení hráče. Z toho poté vznikne průměr známek uvedený ve Vašem komentáři.

      • Re: Dotaz

        Dr. Fe1     před 4 lety 13.08.2018 11:19 |  
        1 11

        Děkuji vám za vysvětlení. Už jsem se bál, že zde není nikdo normální a jen zlomyslní minusáři.

        Ta tabulka je tam jen krátce po utkání ? Protože já jí tam nevidím, ani když jsem přihlášený.

        • Re: Dotaz

          kjandourek (admin)     před 4 lety 13.08.2018 11:22 |  
          2 0

          Po ukončení každého zápasu redaktor zaškrtne možnost "Hodnocení hráčů" a musí zadat termín, do kdy je tabulka otevřená - datum+čas. Většinou dodržujeme termín 24 hodin po skončení zápasu.

          • Re: Dotaz

            Dr. Fe1     před 4 lety 13.08.2018 11:27 |  
            1 6

            Díky za doplnění. Nikdy jsem neměl potřebu hodnotit, protože zas tak hru jednotlivých hráčů nesleduji a necítím se ani dostatečně kvalifikován, ale bylo mi divné, že to nemůžu najít. Problém je, že jsem to hledal vždy až v době, kdy už to bylo uzavřeno tj. když vyšel článek "hodnocení hráčů".

            • Re: Dotaz

              kjandourek (admin)     před 4 lety 13.08.2018 12:21 |  
              0 0

              Je to vždy součástí grafiky o zápasu - do termínu určeného redaktorem je tam možnost hodnotit a po termínu se grafika přegeneruje na tu, co vidíte teď...

              Čistě teoreticky může hodnocení zápasu vyjít dříve, ale zpravidla tomu tak nebývá.

              Každopádně pokud budete mít potřebu hráče zhodnotit, bude k tomu možnost zítra po zápase a následně většinu středy.

              • Re: Dotaz

                Dr. Fe1     před 4 lety 13.08.2018 13:42 |  
                0 12

                Díky za vysvětlení

                OT - výše mě uráží jakýsi kalex, Tak měřte stejným metrem a dejte mu žlutou kartu. Mě jste dal rovnou červenou a dodnes jste si nedokázal vymyslet důvod. Tady je to jasné urážení jiného diskutujícího, čili přinejmenším žlutá karta je jasná, tak se pochlapte

                • Re: Dotaz

                  marp (přítel SN)     před 4 lety 13.08.2018 13:59 |  
                  5 1

                  Podle současného trendu hráč, který rozhodčímu naznačuje, že má soupeři udělit žlutou kartu, ji má sám obdržet.

                  • Re: Dotaz

                    Dr. Fe1     před 4 lety 13.08.2018 14:05 |  
                    2 9

                    Já vím, a ofsajd se nepíská, pokud je to v Plzni a jedná se o ofsajd domácích.

                    Berbrovy trendy sem netahejte. Doufal jsem, že na slávistických novinách se bude měřit rovně.

                    • Re: Dotaz

                      marp (přítel SN)     před 4 lety 13.08.2018 14:11 |  
                      3 1

                      Ehm... když za tohle gestikulování Messi dostane žlutou v zápase proti Juventusu (12.9.2017), jsou to Berbrovy trendy?

                      • Re: Dotaz

                        Dr. Fe1     před 4 lety 13.08.2018 15:20 |  
                        1 12

                        Nepřiléhavým přirovnáním se pokoušíte obhajovat zjevnou amorálnost. Styďte se.

                        • Re: Dotaz

                          marp (přítel SN)     před 4 lety 13.08.2018 15:57 |  
                          9 1

                          Uvést do patřičných mezí někoho, kdo se sem místo diskuse chodí hádat a obtěžuje ostatní, není amorálnost, ale nutnost. Doporučuju ti založit si vlastní fórum bez pravidel, tam se ti to nestane. Jen se tím hnojem budeš brodit jenom ty a podobné povahy.

                          • Re: Dotaz

                            Dr. Fe1     před 4 lety 13.08.2018 19:23 |  
                            0 7

                            Nechodím se hádat, píšu normální příspěvky k tématu. Maximálně se někdo hádá se mnou, jako právě předvádíte. není to z mého popudu. Jestli jste si nevšiml, tak naopak volám po tom, aby forum mělo rovná pravidla a ne aby bylo bez pravidel. Amorální popleto.

                    • Re: Dotaz

                      p!erreCORE     před 4 lety 13.08.2018 15:01 |  
                      3 4

                      Tady s tebou havrane souhlasím..neměří se vždy všem stejným metrem..ale;neřeš palečky a snaž se vždy jen o žlutou kartu..

  10. Re: Hodnocení slávistů - 4. kolo

    Dr. Fe1     před 4 lety 13.08.2018 00:04 |  
    3 12

    Ještě jedna věc - co je s Auerem ? V přípravě byl dost chválen a teď nebývá ani na lavičce. Zranění a nebo přesun do béčka ?

    • Re: Hodnocení slávistů - 4. kolo

      Dr. Fe1     před 4 lety 13.08.2018 10:27 |  
      2 14

      A to samé s Auerem. Opravdu nevím co je na tom k minusování ? To je tedy tolik nemocných lidí ?

      • Re: Hodnocení slávistů - 4. kolo

        Wulfstan (přítel SN)     před 4 lety 13.08.2018 15:33 |  
        9 1

        Koulkám, doktore,že si zas jedeš ve své pošuklé koleji. To zas asi bude brzy barevný kartónek, viď.

          • Re: Hodnocení slávistů - 4. kolo

            Wulfstan (přítel SN)     před 4 lety 13.08.2018 21:44 |  
            2 1

            Tak zaprvé, p!erreCORE, tykáme si, ať se ti to líbí, či ne. Ať je ti třeba 12, nebo 90, ať jsi metař, nebo filozof - na internetový diskuzi jsou si všichni rovni a já rozhodně nikomu vykat nebudu.

            A zadruhé - ta hudba je strašná, já byl nedávno na Visacím Zámku a mám z toho trauma, ač jsem asi po půlhodině utekl. Samozřejmě nikomu neberu jeho muziku a nikomu nevnucuju svou, ale heavy metal je prostě nejlepší, to je svatá a nezpochybnitelná pravda! ;-)

            A to slovo "pošuklý" asi neexistuje, ale tak nějak mě napadlo v souvislosti se zdejším "doktorem".

        • Re: Hodnocení slávistů - 4. kolo

          Dr. Fe1     před 4 lety 13.08.2018 19:20 |  
          0 11

          Co přesně je na otázce ohledně startu Auera, pošuklého ? Jestli ten problém nebude spíš na vaší straně a té kohorty minusy klikajících mongoloidů.

          • Re: Hodnocení slávistů - 4. kolo

            Dr. Fe1     před 4 lety 13.08.2018 19:40 |  
            1 9

            Měli byste ty klikající trolly naučit taky psát, takhle je to nuda, když jenom klikají minusy. Ale oni asi latinku neumí, což ?

    • Re: Hodnocení slávistů - 4. kolo

      Akuls     před 4 lety 13.08.2018 11:44 |  
      2 0

      Auerovi bylo tuším až 5.8. t.r. 18 let a podle pravidel UEFA mohla teprve po tomto datu požádat Slavia FAČR o jeho zaregistrování. Někdo zde dával odkaz na matriku FAČR, že Auer už je opravdu náš a to tuším k datu 8.8. a může tedy začít hrát za SKS mistráku. Asi se s ním počítá, a to i vzhledem k velké marodce, pro Ačko, když nehrál ani za juniorku 9.8. v derby se Spartou a byl v MB na lavičce. Nicméně v nedávném přáteláku juniorky s U-23 Saúdské Arábie patřil k nejhorším hráčům na hřišti. Tak počítám, že by si měl na Slavii zvykat spíš v juniorce.

      • Re: Hodnocení slávistů - 4. kolo

        Dr. Fe1     před 4 lety 13.08.2018 13:44 |  
        1 7

        Díky za velice obšírně vysvětlení.

    • Re: Hodnocení slávistů - 4. kolo

      mig52     před 4 lety 13.08.2018 13:19 |  
      0 1

      No, já ti dal +. O víkendu jsem sledoval anglickou ligu a nastupovali tam 18 letí hráči. Na 10-15 minut, ale dostali čuchnout a tam je to ještě jiný level. Žel je to o kamarádšovinku. V Anglii si do toho nikdo z hráčů nedovolí kecat, má svých hoooodně vydělaných peněz a tak seká latinu, u nás, kdyby 3 zápasy nenastoupil zdravý Škoda , u bídy šural a v Plzni Krmenčík, tak by to znamenalo Chlumec v kabině!!!!

      • Re: Hodnocení slávistů - 4. kolo

        Dr. Fe1     před 4 lety 13.08.2018 13:44 |  
        2 7

        Také díky za reakci k tématu.

    • Re: Hodnocení slávistů - 4. kolo

      JS (přítel SN)     před 4 lety 13.08.2018 08:22 |  
      5 2

      Zatraceně pravdivý rozhovor, díky.

      • Re: Hodnocení slávistů - 4. kolo

        Ragnarok     před 4 lety 13.08.2018 09:14 |  
        5 5

        To tak nějak asi každý ví, ne? Těžko tam bude hrád Fred, Willian, Diego Costa, Bernard, Fernardinho a spol. za částky, které by utáhla česká liga. A že by 50 milionů EUR byla zas taková propast od Slavie nebo Sparty? Zase tak zásadní ne a přitom doposud mají výsledky daleko lepší. Kromě peněz mají i knowhow, fotbal tam zkátka umějí.
        Jiná věc je ta, že ti lepší hráči odtamtud v poslední době mizí a to i zadarmo, protože žít na Ukrajině je prostě naho.... Infrastruktura šílená, s vodou z kohoutku se dá tak možná splachovat a osprchovat se, nálada lidí hrozná, ekonomická emigrace obrovská. I ten jejich fotbal klesá, jejich liga má hroznou úroveň a otázkou je, jak dlouho je udržitelný Šachtar, jsou jak stěhovaví ptáci, Lvov, Charkov...
        Jsem rád, že žiji, kde žiji, že je u nás jedna z nejvyšších životních úrovní na světě vezmu-li to v potaz opavdu komplexně (když někde jste, koukejte nad sebe, úroveň ze mně poznáte i podle toho, kde ve městech vede elektřina) a i náš klubový fotbal jde velmi nahoru.
        Já věřím, že Dynamo vyřadíme a doufám ve fér souboj.

        • Re: Hodnocení slávistů - 4. kolo

          Merlinus (přítel SN)     před 4 lety 13.08.2018 09:22 |  
          2 0

          No tak 50 mil. EUR je cca 1250 mil. Kč Rozpočty Slavie a Sparty budou okolo 700 mil. Kč, takže je to pořád dvakrát tolik...

        • Re: Hodnocení slávistů - 4. kolo

          JS (přítel SN)     před 4 lety 13.08.2018 09:38 |  
          3 5

          Mám na mysli ten postřeh ohledně cizích hráčů a to, že v Česku je fotbal v zajetí naprosto nesmyslných představ o tom, že hráč musí být zkušený a kabina česká.

          • Re: Hodnocení slávistů - 4. kolo

            Ragnarok     před 4 lety 13.08.2018 10:10 |  
            6 2

            Jistě, je to předsudek. Jenže pak tomu musí být přizpůsobeno prostředí klubu, například je nutné se dohovořit, což jak známo třeba nefunguje ve Spartě. Třeba Šachtar se tam o ty Brazilce stará jako o děti, představa kluka ze Sao Paola, jak se protlouká Charkovem a zajišťuje si tam sám věci, když si tam pomalu nic nevyřídí ani Ukrajinec..... Šachtar na to má dlouodobě napasovaný scouting, ty Brazilce berou velmi mladé a scouting tedy mají opravdu prvotřídní, hrozně jim to vychází.
            U nás žijeme ve fotbalu i jinak hodně konzervativně, ty představy jsou strašně staromódní. A na jednu stranu je to i dobře. Trošku doufám, že Trpišák a jeho tým jsou nositelé nových myšlenek a že se to časem projeví. Inovátorství a füze metod z jiných sportů je dnes trendem, který třeba funguje i u nás. Ona už se aplikuje klasická basketbalová clona, pick and roll, třeba u Guardioly to vysloveně vidím. A myšlenka je, že krátkodobě může inovátorství a lepší a nápaditější příprava být i více, než hodně peněz. Třeba Csaplár asi taky nebude tak špatný...

          • Re: Hodnocení slávistů - 4. kolo

            p!erreCORE     před 4 lety 13.08.2018 17:39 |  
            2 0

            Ano,kabina musí být česká..a ne kvůli dorozumění..ale protože jsme Slavia!

            • Re: Hodnocení slávistů - 4. kolo

              JS (přítel SN)     před 4 lety 13.08.2018 19:18 |  
              1 5

              Jojo, a kabina Realu musí být španělská, Manchesteru City anglická, Salzburgu rakouská, Basileje švýcarská, Šachťoru pro jistotu ruská a Ludogorce bulharská.. že jo? Protože národ je národ. By mě zajímalo, co by pak ty týmy uhrály, kdyby jejich kabiny byly národní... Když to „musí“ řekl PierreCORE, tak to tak holt musí být.

              • Re: Hodnocení slávistů - 4. kolo

                p!erreCORE     před 4 lety 13.08.2018 19:46 |  
                0 0

                Díky,že si mně bereš do úst..

                • Re: Hodnocení slávistů - 4. kolo

                  p!erreCORE     před 4 lety 13.08.2018 19:56 |  
                  1 0

                  A je to p!erreCORE,to platí pro všechny..i pro wolfiho..je to slušnost..

                  • Re: Hodnocení slávistů - 4. kolo

                    Wulfstan (přítel SN)     před 4 lety 13.08.2018 21:36 |  
                    2 0

                    Já tě napsal s vykřičníkem místo i, ne? Ale vlastně možná s dvěma R. Dotklo-li se tě to, upřímně se omlouvám, byl jsem línej tě hledat.

                    Ale nemáš si, kurva, dávat tak složitej nick. ;-)

            • Re: Hodnocení slávistů - 4. kolo

              Dr. Fe1     před 4 lety 13.08.2018 19:27 |  
              1 6

              Slovanský živel by měl převažovat. Tak je to historicky dané.

            • Re: Hodnocení slávistů - 4. kolo

              Jachym     před 4 lety 13.08.2018 20:09 |  
              0 0

              Souhlas, ale doplnil bych před slovo česká adjektivum převážně, protože proti Míšovi nebo Šimonovi v základu nic nemám, naopak. Možná i Saša nebo Péťa by se tam časem hodil. Míňa napočítám, neboť ten do slovanské Slavie skvěle zapadá....:-D

              • Re: Hodnocení slávistů - 4. kolo

                p!erreCORE     před 4 lety 13.08.2018 20:38 |  
                0 0

                Ba ba

        • Re: Hodnocení slávistů - 4. kolo

          p!erreCORE     před 4 lety 13.08.2018 15:33 |  
          0 0

          'úroveň ze mně' tohleto žerů :)

    • Re: Hodnocení slávistů - 4. kolo

      donford     před 4 lety 13.08.2018 11:21 |  
      0 0

      Když tam hrál Hübschman, tak se psalo, že tam má ročně 30 mil. Kč čistého. To není z mé strany o závisti, to jen vzpomínám.

  11. Re: Hodnocení slávistů - 4. kolo

    Sokrates55 (přítel SN)     před 4 lety 13.08.2018 14:02 |  
    3 0

    Dobrý den přeji Vám všem.
    K hodnocení asi vcelku nemám co dodat. Asi by možná byly nějaké kosmetické možnosti úprav, ale z pohledu celkového výkonu v MB jsou marginální.
    Pořád si myslím, že kluci, co nastoupili po dlouhé době do celého zápasu svůj úkol splnili a prostě mančaftu jednoznačně pomohli. Tak to alespoň vidím.
    Nechci navíc odcházet od tématu, který tady Alanor předestřel a s hodnocením si jako vždy dal poctivou práci.
    Sám jsem si zkusil hráče hodnotit, ale zrovna zápas s MB byl na hodnocení dost složitý. Vyhráli jsme zápas, ale zapomeňme na něj.
    Jenomže jak je vidět. Úplně to nejde, zvláště když máme marody a řešíme, koho kam dáme.....
    Skoro hamletovská otázka, co?
    Musí tam jít Ti, co na tom budou dobře jak fyzicky, tak i mentálně. Jít nadoraz a bojovat. Sami jsme viděli, že gól můžeme dát i na konci zápasu.
    Ale to už jsem sám někde jinde (v Kyjevě) a to je až zítra.
    Tak s úctou k Vám
    Sokrates55



    • Re: Hodnocení slávistů - 4. kolo

      mig52     před 4 lety 13.08.2018 14:34 |  
      0 1

      Mimo téma, rád bych se šel podívat na náš dorost, bude-li hrát na podzim ve Zlíně nebo na Slovácku. Ale nemohu najít rozlosování, ani na offik webu, (ale to je asi mou nemohoucností). Pomůže mi někdo? Předem děkuji. Mig52

  12. Re: Hodnocení slávistů - 4. kolo

    Ondráš     před 4 lety 13.08.2018 16:07 |  
    6 0

    Za 3 body v Bolce - já jsem maximálně spokojenej..v lize nesmíme ztrácet, takže mě nějaká krása až moc nezajímá..na krásu si můžeme zahrát až proti Plzni:)

  13. Re: Hodnocení slávistů - 4. kolo

    zeleznik2     před 4 lety 14.08.2018 16:15 |  
    0 0

    Hodnocení Ok,