Archiv aktualit

  • Rozhovory

    Doma byl v dnešním zápase David Kalivoda. Dlouho hrál v Ledči nad Sázavou, na zápas mu přišli fandit přátelé a byl jedním z mála hráčů, kterého všichni místní poznali. Po zápase se pak ocitnul v centru největšího chumlu malých žadatelů o autogram.

  • Přípravná utkání

    V prvním přípravném zápase v rámci letní přípravy se dnes slávisté střetli s druholigovými Pardubicemi. Utkání se hrálo ve vesnici Kožlí, asi čtyři kilometry od Ledče nad Sázavou, v rámci druhého ročníku slavností Kožlí.

  • Ženský fotbal

    Slávistky se od 19.7. do 25.7. zúčastní Poháru UEFA, mužské obdoby Ligy mistrů. Loňský rok jsme hráli ve Švédsku, letos se turnaj odehraje na Slovensku ve Žiaru nad Hronom.

  • O Slavii

    Představenstvo Slavie dnes prostřednictvím manažera Josefa Jinocha nabídlo Pavlu Kukovi prodloužení jeho smlouvy o půl roku. „Po půl roce se případné další prodloužení bude odvíjet od postavení Slavie v tabulce a podle situace v mužstvu,“ uvedl mluvčí Slavie Alexandr Kliment.

  • Fanoušci Slavie

    Dovoluji si připomenout, že již zítra, tj. v sobotu 26. června 2004, se uskuteční čtvrté setkání slávistických odboček, tentokrát v městečku v severní části nymburského okresu, v Rožďalovicích, kde působí jedna z nejaktivnějších slávistických odboček, mladá nejen duchem, ale hlavně věkovým průměrem členů!

  • Názory

    Po dlouhém čase, který by se mohl počítat na roky, vyšla reprezentativní kniha o fotbalové Slavii. Pokud pominu několik vzpomínkových knih různých osobností tohoto klubu, pak posledním počinem ve prospěch klubu vyznávajícího červenobílé barvy se staly před více než deseti lety knihy "Slavia stoletá" či "Věčná Slavia".

  • O Slavii

    Po úterní schůzce manažera A týmu Josefa Jinocha a Pavla Kuky by se měla celá otázka prodloužení Kukovy smlouvy ve Slavii dořešit zítra. „Jsem v klidu, nějak to dopadne,“ prozradil dnes své pocity Pavel Kuka.

  • Reprezentace

    Celých devadesát minut včera odehrál Martin Latka na stoperu v prvním ze dvou přípravných zápasů jednadvacítky proti Ukrajině. Naše lvíčata s ukrajinskými remizovala 1:1.

  • Archiv

    Jen něco přes dva týdny odpočinku dělí hráče béčka od začátku letní přípravy. Ta bude letos poměrně kratší a bude trvat jen necelý měsíc vzhledem k tomu, že nový ročník čFL začíná již 7. srpna.

  • Rozhovory

    Jarní část sezóny se béčku vůbec nepovedla. Nedařilo se zejména v útočné fázi, ale trenér Pavel Trávník nebyl spokojen ani s přístupem některých hráčů a tak tři z nich již Slavii opustili. V našem rozhovoru Trávník zhodnotil jarní část sezóny i výkony jednotlivých hráčů.