Archiv aktualit

  • Fortuna liga

    Fotbalisté v dohrávce 17. ligového kola porazili na domácím hřišti Plzeň 3:2 díky hattricku Jarolíma. Slávisté dvě branky dostali v závěru a zbytečně utkání nechali zdramatizovat. Zápas se odehrál před nejvyšší diváckou návštěvou tohoto kola. Prohlédněte si 7 fotek fanoušků.

  • Fortuna liga

    Přichází dlouho očekávaný okamžik, startuje jarní část Gambrinus ligy! Konec spekulacím fanoušků, v pondělí od 17:15 buď v Edenu, nebo na ČT2 vstoupí Slavia v dohrávce 16. kola do jarní části ligy. V tolik kritizovaný čas se Slavia bude muset obejít bez šesti hráčů v čele s kapitánem Brabcem.

  • Archiv

    Juniorka Slavie sehrála další přípravné utkání na umělé trávě v Edenu proti rezervě Kladna a vyhrála 3:0 díky brankám Tafata, Koblera a Zelinky.

  • Fanoušci Slavie

    Spouštíme nové oficiální stránky Fanklubu Slavie Praha (www.slavista.cz), určené nejširšímu okruhu slávistů, ať už svůj klub provázejí na všech utkáních i ostatních akcích, nebo fandí jen doma u televize či drží palce jenom v duchu. Pro ty, co doma vychovávají malé slávistické dušičky a nemají čas jezdit na stadion i pro ty, kterým to nedovoluje velká vzdálenost, práce nebo zdravotní stav. Díky internetu my všichni můžeme být se svým klubem a jeho fanoušky na každém kroku, můžeme se navzájem informovat, povzbuzovat, bavit a radovat.

  • Rozhovory

    O tom, že zranění achilovky může být pořádně nepříjemná a zdlouhavá záležitost, se v loňském roce přesvědčili hned dva hráči Slavie, obránci František Dřížďal a Jiří Studík. Oba dva laborovali se zraněním třičtvrtě roku, se druhým jmenovaným jsme si o průběhu zranění popovídali.

  • Rozhovory

    Může vstoupit do dějin jako trenér, který se Slavií obhájí po 66 letech titul. "Máme nejlepší výchozí pozici do jara, ale to nic neznamená," říká před zahájením jarní části ligy kouč Karel Jarolím.

  • O Slavii

    Na dnešní tiskové konferenci se na tomto bodě shodli všichni - trenér Karel Jarolím, kapitán Erich Brabec i vedení klubu v podobě generálního ředitele Petra Doležala a předsedy představenstva Tomáše Rosena. Slavia půjde na jaře za obhajobou titulu.

  • Archiv

    Béčko dnes remizovalo v dalším přátelském zápase s Karvinou v Nymburce 1:1, gól Slavie vstřelil Kovařík.

  • O Slavii

    Dnes vyšlo březnové číslo měsíčníku Hattrick a každý slávista by si ho měl pořídit. Je zde zajímavá zpověď trenéra Karla Jarolíma a v rubrice Hattrick hledá krásu sportu tentokrát objevíte fotbalistku Slavie Pavlu Benýrovou. Fotku vám pro inspiraci přinášíme v článku.

  • O Slavii

    Slávistický obránce Josef Kaufman, který posílil tým před několika týdny, dnes absolvoval plastiku předního zkříženého vazu. Čeká ho několikaměsíční pauza.