Archiv aktualit

  • Info o SN

    Ve třináctém ročníku naší ankety Slávista podzimu 2008 vyhrál mladý útočník Tomáš Necid. Na dalších místech se umístil obránce Matej Krajčík a obránce Marek Suchý. Dva nejlepší hráči podzimu nám však z týmu odešli do zahraničí.

  • O Slavii

    Slavia v Tipsport lize skončila poslední, přesto mělo víkendové účinkování dohru. Organizátoři turnaje se rozhodli anulovat slávistické výsledky, byť v pořadí to nehraje podstatnou roli.

  • O Slavii

    Tento víkend je opravdu nabitý fotbalovými událostmi. Po několika zápasech a včerejším vyhlašování Sportovec roku se dnes uskutečnilo vyhlašování nejlepších dorostenců, futsalistů a fotbalistek. Slavia tentokrát neměla zastoupení v dorostencích, ale jeden úspěch si přeci jen může připsat. Nejlepším trenérem mládeže ženského fotbalu se stal Miloslav Svoboda.

  • Přípravná utkání

    Fotbalisté Slavie nezvládli ani poslední utkání ve skupině Tipsport ligy a prohráli s Plzní 1:2. Nutno dodat, že i dnes nastoupilo naše béčko, áčko hrálo zápas na turnaji Fortuna Víkend šampiónů.

  • O Slavii

    Fotbalisté Slavie skončili na turnaji Fortuna Víkend šampiónů na konečném pátém místě. V dnešním střetnutí dokázali porazit Slovan Bratislava 3:2 po penaltách. V utkání starých gard Slavie a Sparty jsme vyhráli 2:1. Turnaj nakonec vyhrála Bohemians 1905.

  • O Slavii

    Fotbalisté Slavie získali první místo v novinářské anketě Sportovec roku, když o bod porazili tým fotbalistů České republiky do 19 let. 

  • O Slavii

    Slávisté vstoupili v O2 Aréně do turnaje Fortuna Víkend Šampiónů zápasem proti Austrii Vídeň, který dokázali vyhrát 3:0. Druhý zápas proti Liberci se nám nevydařil a brankou z poslední minuty jsme prohráli 2:3. Ve vyhecovaném utkání s Bohemians 1905 jsme bohužel nedokázali vyhrát a po výsledku 2:2 jsme skončili třetí ve skupině a zítra nás tak čeká boj o páté místo se Slovanem Bratislava od 12:40. Prohlédněte si 15 fotografií.

  • Přípravná utkání

    Slávisté první letošní utkání po dovolené prohráli. Na umělé trávě v Edenu v rámci Tipsport ligy nestačili na Bohemians 1905. Jedinou branku Slavie vstřelil Jarolím v 69. minutě. Od 13:30 nastoupilo naše béčko proti Příbrami a ani to nezískalo ani jeden bod, protože jsme prohráli 1:3 a uzavřeli si tak šanci na postup do semifinále.

  • O Slavii

    Slávističtí fanoušci se nebudou rozhodně o víkendu nudit - na dvou turnajích uvidí v akci slávistické béčko i áčko.

  • Archiv

    V pondělí zahájil zimní přípravu B tým, z A dorostu přešel Pavel Čmovš, několik hráčů z podzimního mužstva je na testech v klubech, kam by případně odešli na hostování.