Archiv aktualit

  • Rozhovory

    Minulý pátek podepsal slávistický obránce Matej Krajčík smlouvu v italské Reggině a už několik dnů tak pilně trénuje se svým novým týmem. O víkendu se utká Reggina s Laziem, ale to, zda Matej nastoupí, ještě není jasné. "Čekám, až dorazí transferkarta, tak uvidíme."

  • Hráči Slavie

    Slávistický talentovaný univerzál Lukáš Vácha odchází na půlroční hostování s opcí do Baníku Ostrava. "Baník měl o mě zájem už před rokem a půl v létě, to rozhodlo, že jsem odešel právě do něj," řekl Lukáš Vácha pro náš web.

  • O Slavii

    Není pochyb, že za pár let se bude na rok 2008 vzpomínat výhradně v dobrém. Navždy to bude rok otevření Edenu a rok, kdy Slavia získala po dvanácti letech titul. Na to horší se vždy zapomíná rychleji. Ale protože tento rok je za námi jen několik hodin, tak neškodí si připomenout obojí - úspěchy i neúspěchy - jak je nám přinesly Slávistické noviny. Ve dvou dílech vám tak přinášíme možnost zavzpomínat na to, jaký byl uplynulý rok.

  • O Slavii

    Slavia přichází v zimní přestávce o druhou z opor, do italské Regginy přestupuje obránce Matej Krajčík. Dnes má podepsat v Reggině smlouvu na dva a půl roku.

  • Stadion Eden

    Načali jsme rok 2009. Každý si užíval silvestrovské oslavy různě, ale někteří využili možnosti být se Slavií i na přelomu roku. Kdo tedy zavítal do Edenu na oslavy přímo na stadion, tak si mohl říct: Jak na Nový rok, tak po celý rok. Do Edenu zavítal třeba i Ali Amiri. Prohlédněte si 60 fotografií.

  • O Slavii

    Už jen týden zbývá slávistům do zahájení zimní přípravy. Jako tradičně absolvují hrubou fyzickou přípravu v Krkonoších a na herní soustředění se opět vydají do Dubaje. V článku najdete rozpis zápasů slávistů na Víkendu šampionů.

  • O Slavii

    Diváci dnes mohli v Edenu vidět tradiční silvestrovské derby internacionálů doplněné zápasem hráčů nad 50 let a utkáním žáků.