Archiv aktualit

  • Ženský fotbal

    Slávistické fotbalistky v neděli odehrály poslední ligové utkání, díky výhře nad Plzní obsadily v konečné tabulce druhé místo. Právě ukončenou sezonu zbilancoval trenér A-týmu Martin Šeran, který naše hráčky trénuje od léta loňského roku.

  • O Slavii

    Karel Jarolím dnes v online rozhovoru s fanoušky prozradil další podrobnosti ohledně plánovaných posil. Dnes bylo odtajněno jméno prvního nově příchozího Ronalda Šikliče, kdo mohou být ti další?

  • O Slavii

    Ve Slavii dochází k přesunům, v klubu už nadále nebude působit Ondřej Šourek ani David Kalivoda. Naopak tým posílil chorvatský obránce Ronald Šiklič. Na testech je navíc Amadou Cissé. V článku je odkaz na prezentační video Šikliče!
    Aktualizováno: Doplněn ohlas Davida Kalivody, určený pro slávistické fanoušky!!

  • Stadion Eden

    Od příští středy si konečně bude moci 4 890 majitelů voucherů vyměnit vouchery za permanentky. Následující týden se budou prodávat permanentní vstupenky i pro ostatní fanoušky.

  • Ženský fotbal

    Fotbalistky Slavie uhájily druhé místo, když na domácím hřišti porazily Plzeň 3:0 brankami Budošové, Pěničkové a Tomáškové, přičemž Slovácko nedokázalo vstřelit dostatečný počet branek. Juniorky ve velkém dramatu nedokázaly porazit juniorku Plzně a pouze remizovaly 0:0. I konečné třetí místo je úspěchem. Prohlédněte si 21 fotografií.

  • Archiv

    Slávistická juniorka má boj o udržení opět ve svých rukách díky výhře v Chebu 2:0. O branky se postarali Latka s Vukovičem. Z A týmu nastoupilo celkem osm hráčů!

  • Ženský fotbal

    Mladší žákyně Slavie v kombinaci s přípravkou se zúčastnily mládežnického turnaje v Mníšku pod Brdy. I přes nepříznivé výsledky holky zápasy odmakaly a získaly další zkušenosti do první ligy mladších žákyň.

  • Info o SN

    Dvanáctý ročník ankety Slávista jara 2008 je konečně spuštěn. I tentokrát máte možnost zvolit nejlepšího slávistu za jarní sezonu. Je to jen na vás, který hráč obdrží figurku fotbalisty. Takže hlasujte, jak jen to půjde. Hlasování probíhá do 22. června 2008.

  • O Slavii

    Útočník David Střihavka nezůstane ve Slavii, klub na něho nakonec neuplatil opci, takže se vrací do mateřského klubu, jímž je Viktorie Plzeň. Je to další hráč, který u nás byl na hostování, na kterého jsme neuplatili opci.

  • O Slavii

    Ve čtvrtek začíná fotbalistům A týmu příprava a už nyní je jasné, že se do ní nezapojí brankář Josef Kubásek, který byl ve Slavii na hostování ze Sokolova. Slavia neuplatnila opci na přestup a gólman přestoupil do Mladé Boleslavi.