Archiv aktualit

  • Přípravná utkání

    Ve druhém utkání na soustředění v Německu porazili slávisté druholigový Ingolstadt 2:1, když se trefili Brabec a Šiklič. Penaltu navíc neproměnil Černý a soupeř téměř po celý první poločas vedl.

  • Fanoušci Slavie

    Mimořádná valná hromada Fanklubu se bude konat 30. července 2008 od 18:00 hod.
    Místo konání: Zasedací místnost u restaurace pozemního hokeje SK Slavia Praha v Edenu (vedle hřiště s umělou trávou, směrem nahoru od hotelu Slavia podél atletického stadionu).
    Životopisy kandidátů, výbor: Dvorský, Kočí, Rychtera, Šubrt, Vaníček, Vávra, Veselý, Vlnas, Zbytovský, Zlámal, Zoufalý; kontrolní komise: Čáslavka, Hajdušek, Jelínková, Laitl, Panský, Růžička

  • Archiv

    Juniorka Slavie v prvním přípravném utkání prohrála s Pískem 2:3, když slávistické branky vstřelili Zahálka a Šulc. Soupeř se dostal do vedení po necelých dvou minutách, slávisté sice vyrovnali, ale pár minut před koncem se domácí opět dostali do vedení. 

  • Přípravná utkání

    Fotbalisté Slavie sehráli první přípravný zápas na zahraničním soustředění, které pokračuje v Německu. Místní Regensburg porazili bez problémů 3:0, dvě branky vstřelil Jarolím, jednu přidal Belaid.

  • Reprezentace

    Slávistický útočník Tomáš Necid zazářil v prvním utkání mistrovství Evropy proti Anglii, když vstřelil dvě branky a zajistil výhru svému týmu 2:0. Česko se tak výrazně přiblížilo k postupu do další fáze a mají téměř jistý postup na mistrovství světa v Egyptě pro hráče do 20 let, které se hraje za rok.

  • O Slavii

    Slavia musela změnit pobyt svého soustředění, z Itálie se tak přesouvá do Německa, kde budou dojednány nové přípravné zápasy.

  • Info o SN

    Ve dvanáctém ročníku naší ankety Slávista jara 2008 vyhrál brankář Martin Vaniak. Na dalších místech se umístil kapitán Erich Brabec a makedonský útočník Goce Toleski.

  • Názory

    Slavii v posledních dnech vyvstal problém, majitel stadionu Eden, společnost Eside, naplánovala na 8. srpen koncert Iron Maiden v Edenu. Ve stejný den má odehrát Slavia předehrávku druhého kola Gambrinus ligy. Kdo dostane přednost?

  • O Slavii

    Zítra ráno vyráží slávistické áčko na herní soustředění na sever Itálie, Karel Jarolím s sebou bere dvacet tři hráčů, dalších pět zůstává doma kvůli léčbě zranění.

  • O Slavii

    Slavia hlásí druhou a třetí posilu v letním přestupním období. Již dříve uplatnila opci na Milana Ivanu a nyní i na Tijaniho Belaida a oba fotbalisté do Slavie přestoupili.