Archiv aktualit

  • O Slavii

    Slavie má další posilu, na roční hostování do ní přišel útočník slavného Interu Milán Gianluca Litteri.

    AKTUALIZACE 23.7. 22:30: Slavia a Inter Milán se mezi sebou dohodly na ročním hostování hráče, který by měl přiletět zítra a podepsat smlouvu.

    AKTUALIZACE 25.7. 20:10: podle televize Nova již Litteri podepsal roční smlouvu ve Slavii. Více zde.

  • Fortuna liga

    Slavia mění termíny prvních dvou zápasů v Gambrinus lize kvůli kolizi s plánovaným koncertem Iron Maidem v Edenu. Tuto středu navíc sehrajeme dodatečně přátelský zápas s Hradcem Králové.

  • Reprezentace

    Slávistický útočník Tomáš Necid si připsal třetí branku na evropském šampionátu do 19 let, český tým přesto prohrál s Itálií 3:4. I tak ale Česko postupuje do vyřazovacích bojů.

  • Info o SN

    Připravili jsme pro vás rozpis mistrovských soutěží v sezoně 2008/2009 A týmu Slavie, B týmu Slavie, A týmu žen, juniorek žen, starších a mladších žákyň. Naleznete zde přehled všech zápasů, data i výsledky, nechybí odkazy na již odehrané zápasy. Ke všem potřebným informacím se tedy rychle dostanete.

  • Archiv

    Slávistická rezerva skončila třetí na turnaji v Soběslavi, když prohrála se Sezimovým Ústím a v utkání o třetí místo porazila domácí Soběslav.

  • O Slavii

    Zajímavý článek dnes zveřejnil slovenský Dennik Šport. Podle něj podepsal se Slavií smlouvu záložník Nitry a člen širšího reprezentačního kádru Slovenské republiky Peter Grajciar. "Smlouva platí od 1. ledna 2009," potvrdil pro náš web sportovní ředitel Slavie Michal Šrámek.

  • Názory

    Loňská sezona přinesla dost radikální obměnu kádru, do Slavie přišlo mnoho nových hráčů a tak by nyní, kdy na moment utichly boje na všech frontách, stálo za to se podívat, jak se vlastně jednotlivé posily prosadily. Předem bych upozornil, že kromě faktů budu prezentovat i čistě subjektivní názory, ve kterých se samozřejmě s diskutujícími můžeme lišit.