Archiv aktualit

  • Ženský fotbal

    Fotbalistky Slavie splnily povinnost a postoupily do třetího kola Poháru ČMFS. Dnešním soupeřem byl třetiligový Tábor, který nestačil na kombinovanou slávistickou sestavu. Slávistky vyhrály poměrem 15:0. Prohlédněte si 12 fotografií v článku.

  • Archiv

    Rezerva Slavie ve včerejším utkání i s několika hráči A týmu pouze remizovala na hřišti Letohradu 0:0. Slávisté měli možnost v závěru rozhodnout, ale Kovaříkova střela skončila na břevně.

  • Multimédia

    Přináším vám další video, tentokrát ze slávistické kanonády proti Zlínu, kdy naši borci zaznamenali celkem sedm vstřelených branek. I přes malou návštěvu i díky skvělému výsledku proběhla super atmosféra. Video si můžete také stáhnout.

  • Názory

    S pečlivostí a důsledností sobě vlastní jsem přečetla c e l o u diskusi k "prohlášení Ultras" a přišlo mi to jako docela dobrá sociologická studie. Potvrdilo se mi, že snad opravdu "nejsme jako oni", neboli slávista je přece jenom specifický druh fanouška už s ohledem na osudy klubu samotného.

  • Fortuna liga

    Fotbalisté Slavie v osmém kole v exhibičním utkání deklasovali Zlín, překvapení podzimní sezony. O utkání bylo rozhodnuto po 17. minutě, kdy jsme vedli o čtyři branky. Dvakrát se prosadil Belaid, po jedné brance přidali Vlček, Ivana, Pudil, Volešák a Šourek. Prohlédněte si 20 fotografií.

  • Fanoušci Slavie

    Vážení členové, celá evidence, registrace a výroba legitimací byla po kolapsu této činnosti v sekretariátu SK Slavia Praha - fotbal a.s. převedena do jednoho místa a snažíme se urychleně všechny zaplacené žádosti o členství či jeho prodloužení vyřídit. První velká várka hotových legitimací již byla odeslána. Bohužel se množí situace, kdy jsou zásilky poštou vraceny jako nedoručitelné!

  • Fortuna liga

    Jarolímův lazaret čeká v pátek generálka na Ligu mistrů, přivítáme soupeře, který letos podává dobré výkony. Tescoma Zlín je zatím největším překvapením ligového ročníku, patří mu páté místo. Měření sil začne v 18:00, zápas si nevybrala žádná televize.

  • O Slavii

    Slavia před koncem přestupního období posiluje kádr, z druholigové Jihlavy přichází český hráč tmavé pleti Theodor Gebre Selassie. Reprezentant do jednadvaceti let by měl zvýšit konkurenci pro ligové zápasy. Do Sokolova naopak odchází na hostování do konce roku Michel Fernando Costa.

  • Multimédia

    Po hodně, ale opravdu hodně dlouhé době vám mohu přinést konečně nové video z mé vlastní produkce, které se týká nedělního utkání s Bohemians 1905. Kromě pochodu slávistických fanoušků uvidíte i záběry z fandění na stadionu.

  • Fanoušci Slavie

    Nedělní odpoledne na Bohemce vyvolalo v řadách slávistických fanoušků znepokojivé ohlasy na choreografii ultras, kterou předvedli během utkání. Nyní se k celé záležitosti vyjádřili v následujícím prohlášení.