Archiv aktualit

  • O Slavii

    Slavia dnes na avizované tiskové konferenci prezentovala novou vlastnickou strukturu klubu, navrhované členy představenstva a dozorčí rady a nové tváře v managementu klubu. Plány na rozvoj klubu jsou opravdu komplexní a všichni slávisti se mají na co těšit!

  • Ženský fotbal

    Již zítra čeká slávistky velké utkání ženské Ligy mistrů proti Brøndby. V Edenu od 18:45, přijďte je povzbudit! "Jsme rádi, že se zápas hraje v Edenu, doufám, že si to užijeme a že přijde dost diváků," říká kapitánka Blanka Pěničková. Podívejte se na VIDEO.

  • Ženský fotbal

    Již tuto středu odehrají slávistky zápas Ligy mistrů proti Brøndby v Edenu od 18:45. Připravili jsme pro vás předzápasový preview, kdy zjistíte, jak silný protivník na holky čeká. Dá se říct, že ještě těžší než loni byla Barcelona. I proto vaše podpora přímo v hledišti bude hodně důležitá, proto pojďme zaplnit Eden a překonat divácký rekord!

  • B-Tým

    Juniorka v malém pražském derby remizovala se soupeřem z Ďolíčku 2:2, slávistické góly vstřelili Batka a Vavrouš.

  • Fortuna liga

    Slavia v dalším domácím zápase hostila Duklu, další derby bohužel naše není a skončilo zaslouženou remízou. Jedinou branku Slavie vstřelil Škoda.

  • Fortuna liga

    Jen týden po vítězném derby se Spartou přijíždí do Edenu další pražský klub, Dukla. Slavii poženou nadprůměrně zaplněné tribuny, na hřišti ale mohou chybět některé opory.

  • Ženský fotbal

    Slavia se rozhodla znovu odměnit své věrné fanoušky, kteří přijdou v neděli do hlediště Eden Arény na zápas s Duklou. Každý majitel vstupenky z tohoto zápasu si totiž bude moci koupit za poloviční cenu vstupenku na středeční utkání roku (7.10.2015) našeho ženského týmu: od 18:45 změří slávistky síly v Lize mistrů s obávaným dánským mistrem Brøndby Kodaň. Pomozme Slávistkám postoupit!