Archiv aktualit

  • O Slavii

    Derby se Spartou a vůbec celá slávistická neděle se nadmíru vydařila. Atmosféra byla elektrizující a pomohla Slavii k zisku tří bodů nad největším rivalem. Klub teď děkuje fanouškům v podobě akce 1+1 na vstupenky na Duklu. Kupte si vstupenku a dostanete druhou zdarma. Podobně dostanete lístek zdarma i k permanentce. Přiveďte v neděli do Edenu o jednoho slávistu navíc. Protože průměrná návštěva nestačí.

  • Hráči Slavie

    Slávisté dokázali zvítězit v nejdůležitějším zápase sezóny - v derby před vlastními fanoušky! A i z hlediska individuálních výkonů se bylo na co dívat!

  • B-Tým

    Diváci viděli v duelu juniorek Znojma a Slavie sedm gólů, ve druhém poločase padly v rozmezí 10 minut čtyři branky! Slavia v sestavě s Hrubešem, Švecem, Vukadinovičem a Diopem nakonec strhla vítězství na svou stranu.

  • Ženský fotbal

    Ve stejný čas jako se hrálo mužské derby nastoupily fotbalistky Slavie na hřišti Slovácka, kde ubojovaly důležitou výhru 2:1. Již za deset dní holky čeká Liga mistrů (7.10. 18:45) v Edenu!

  • Fortuna liga

    Slavia v Edenu porazila po třech letech Spartu 1:0 brankou Zmrhala z 45. minuty. Co víc, vítězství je naprosto zasloužené, protože slávisté svého rivala v poli přehráli a měli o mnoho víc šancí.

  • Fortuna liga

    Největší zápas v lize, nejbohatší historie, svátek fotbalu. Zápas, na který se všichni těšíme již alespoň 14 dní, má výkop v neděli v 15:00. Zápas vysílá placená televize O2 Sport.

  • O Slavii

    Před 284. derby vládne ve slávistickém týmu dobrá nálada a víra, že v neděli mohou zůstat tři body doma. "Sparta je sice v tabulce před námi, ale v derby není favoritů, hrajeme doma a chceme vyhrát," říká trenér Slavie Dušan Uhrin.

  • O Slavii

    Derby v neděli nebude jen o samotném zápase, ale i o předzápasovém programu ve fanzóně. Ten startuje v 10 hodin a během něj si můžete vychutnat koncert slávistických interpretů, autogramiádu mistrovského týmu ze sezóny 1995/96 anebo pak sledování zápasu na velkoplošné obrazovce, pokud nemáte lístek přímo na stadión.