Archiv aktualit

  • Názory

    Asi nejen já jsem větší část pátku žil s naším milovaným klubem a hltal každou novou informaci o změně vlastníka. Co se dříve zdálo jako přechodná záležitost (vlastnictví Aleše Řebíčka), se postupem času přetransformovalo ve status quo, ze kterého se po sérii spekulací, kdo že nás bude vlastnit, stalo už spíš mediálním evergreenem než reálné očekávání změny.

  • B-Tým

    I po šesti odehraných zápasech platí, že juniorka Slavie ztratila v lize pouhé dva body. Dnes porazili slávisté Mladou Boleslav 2:0 brankami Pelyaka a Kodra.

  • O Slavii

    Podle serveru Neovlivni.cz i našich informací v redakci má klub nové majitele - mocnou čínskou společnost CEFC China Energy Company Limited a českého miliardáře a majitele Travel Service Jiřího Šimáněho! Čínská společnost by měla vlastnit 60 % klubu, Jiří Šimáně pak zbylých 40 %. Informace byla potvrzena klubem!

  • B-Tým

    Juniorka Slavie si připsala velice cenné vítězství na půdě úhlavního rivala, když dosud 100% Spartu posilněnou o Brabce a Konatého zdolala 2:1.

  • Ženský fotbal

    Fotbalistky Slavie si připsaly další tři body, když v dnešním utkání ve velkém vedru porazily Plzeň 4:0. Tři branky vstřelila Divišová, jednu přidala Svitková. Dorostenky vyhrály nad stejným soupeřem 2:0.