Archiv aktualit

  • Evropská liga

    Slávisté si ze Stavangaru odvážejí bod, po průběhu zápasu je určitě cenný. Jak je zvykem, opět se nám nevydařil první poločas. „Prakticky jsme se nedostali do hry,“ zalitoval střelec jedné z branek Stanislav Vlček.

  • Info o SN

    Prohlédněte si veškeré fotografie z cesty do Norska a ze stadionu ve Stavangeru. Připravili jsme pro vás celkem 87 záběrů, takže uvidíte vše, co se dělo během dvanáctihodinového výletu. Aktuálně si stáhněte očekávané video z cesty!

  • Evropská liga

    První zápas na hřišti soupeře ve skupině Poháru UEFA dopadl remízou, kdy jsme bod vybojovali až v závěru utkání. „Bod má svou hodnotu, ale teď se musíme pořádně připravit na Monako,“ prozradil trenér Karel Jarolím.

  • Evropská liga

    Slavia v dalším utkání Poháru UEFA v Norsku po vyrovnaném utkání vybojovala alespoň bod. Dvakrát prohrávala, ale díky brankám Vlčka s Pitákem skončilo utkání 2:2.

  • Info o SN

    Jak je mým zvykem, při zápasech Slavie mám v pohotovosti kameru s fo?ákem. Takže pravidelně přináším jak fotografie, tak pokud to vyjde a stojí za to, i video. Kromě toho si konečně můžete stáhnout první slávistický pokřik, na dalších se pracuje. Aspoň poznáte, jaká byla v Liberci atmosféra.

  • O Slavii

    Tak a máme to potvrzené. Rozhodčí Dagmar Damková společně s asistentem Filgasem poškodili Slavie a zřejmě připravili o tři body. Měla být odpískána jedna penalta a třetí gól Liberce neměl platit! Oba mají stop na tři zápasy.

  • Statistické okénko

    Slávistickému béčko se nedělní výhrou rozloučilo s podzimní části soutěže, nyní se můžete podívat na statistiky odehraných minut, bilanci vstřelených gólů nebo porovnání tří gólmanů, kteří se v bráně vystřídali.

  • Rozhovory

    Přečtěte si rozhovor s trenérem béčka Lubošem Kozlem, ve kterém hodnotí podzimní část sezóny. V článku navíc najdete informace o Chance cupu, kterého se naše rezerva účastní a ve kterém se potká v derby i s béčkem Sparty.

  • Názory

    Troškou do mlýna bych chtěl k zápasu v Liberci přispět i já, spíše z pohledu zázemí celého zájezdu, který se podle mne vydařil a kde na mne zbyla nelehká úloha vedoucího zájezdu, který tentokrát sestával ze dvou dost naplněných autobusů. Je to zatímní rekord z nedlouhé historie fanklubáckých zájezdů, ale ukazuje se, že se jde zřejmě tou nejsprávnější cestou.

  • Archiv

    Juniorka Slavie sehrála poslední utkání podzimní sezony čFL na hřišti Karlových Varů a na zasněžené umělé trávě vyhrála hokejovým výsledkem 5:3. Dvě branky dal Mejzlík a Janda, jednu přidal Milan černý. V sestavě se objevilo několik hráčů prvního týmu v čele s Patrikem Gedeonem.